jager Posted October 6, 2025 Report Posted October 6, 2025 Postoji li opcija da se na spotify vidi bit rate 🤔 Quote
zflazar Posted October 7, 2025 Report Posted October 7, 2025 On 12. 9. 2025. at 20:09, goran_p said: https://newsroom.spotify.com/2025-09-10/lossless-listening-arrives-on-spotify-premium-with-a-richer-more-detailed-listening-experience/ Stigao! 🥰 Quote
zflazar Posted October 7, 2025 Report Posted October 7, 2025 Za dobro prase nema loših pomija 😁 Quote
Vladej Posted October 9, 2025 Report Posted October 9, 2025 StreamMagic Update 4.2.0 - Qobuz Connect https://www.cambridgeaudio.com/row/en/blog/streammagic-update-420-qobuz-connect Quote
Dragan Penev Posted October 9, 2025 Report Posted October 9, 2025 On 10/7/2025 at 2:37 PM, Delija said: Glavno pitanje - jel valja cemu? Bem li ga iskreno.... svira kao što je i svirao, meni se čini da oni nas lepo zezaju sa ovim, ali ajde. Samo ti šuri internet tako da ako neko koristi na mobilnom a van kuće je, može da ode paket vrlo brzo. Ono što je i dalje prednost Spotify u odnosu na Tidal je bolji algoritam, user interface i brzina odziva kada se strimuje sa telefona na druge uređaje. Prelaz sa uređaja na uređaj je praktično u trenutku, nema seckanja. Ostalo... ne znam. Ja imam Family zbog dece i žene, ponekad ga pustim da bude da eto koristim... Quote
ZoranR Posted October 18, 2025 Report Posted October 18, 2025 Jesam li ja to nesto pogresno cekirao ili je Tidal poceo samo subotom da obavestava o novoizaslim albumina (crvena tacka na zvoncetu)? Quote
perodeformero Posted October 20, 2025 Report Posted October 20, 2025 Trenutno radi najnormalnije. SBB. Quote
Spachek Posted October 20, 2025 Report Posted October 20, 2025 Mobilna Yettel radi normalnoSent from my SM-G990B2 using Tapatalk Quote
Dragan Penev Posted October 20, 2025 Report Posted October 20, 2025 Nema to veze sa provajderima AWS je imao veliki outage jutros. Quote
Father Posted October 20, 2025 Report Posted October 20, 2025 Danas je i Autodesku pao licence server. Ko radi na licenci morao je da čačka firewall... 🙃 Quote
Gruja Posted November 2, 2025 Report Posted November 2, 2025 Pojavio se losless na Spotify-ju i kod nas. Ali kad pustim na risiveru, tamo i dalje 320kbps. Onda sam u Spotify aplikaciji na mobilnom kliknuo na oznaku risivera pri dnu ekrana, i tamo se bira koji kvalitet ide na Connect uređaj. Quote
Relco Mantis Posted November 2, 2025 Report Posted November 2, 2025 Čuje li se razlika u kvalitetu zvuka? Quote
Gruja Posted November 2, 2025 Report Posted November 2, 2025 Na prvu loptu sitna je razlika. Ali nisam preslušao ni ceo album. Quote
Father Posted November 2, 2025 Report Posted November 2, 2025 2 sati ranije, Gruja said: Na prvu loptu sitna je razlika. Ali nisam preslušao ni ceo album. Preskoči, ja nešto dosadnije nisam slušao u životu. David kao da je na nekim lekovima, ili bi trebao da bude... Quote
Gruja Posted November 2, 2025 Report Posted November 2, 2025 Mislio sam da sam tek par pesama preslušao kao losless Spotify. Album sad dosta slušao, bio sam prošle godine i na Gilmorovom koncertu pa sam morao da se pripremim. Nije mi tako loš, Between two points mi se baš sviđa, doduše obrada je, a i peva Romani... Dark and Velvet Nights ima nešto, a i zadnja pesma sa albuma, džem sešn Luck and Strange mi se sviđa, asocira me na neko moje džemovanje sa drugarima (samo po atmosferi, mi smo 100 puta gori i tu nema nikakvog poređenja). Nego ovo je bilo da javim da je Spotify losless stigao i kod nas, pošto nije bio otključak svuda u isto vreme. Quote
Father Posted November 2, 2025 Report Posted November 2, 2025 Meni je Gilmur od "The Division Bell" neslušljiv. Together we stand divide we fall. Bez ludog Watersa nije to više to. Kao neka slepa ranjena životinja luta prostranstvima dosadnih melodija bez smisla i jasne priče. Previše sam ih voleo da bi lako praštao. Obijica su lutalice svojih talenata. Zajedno su nešto, razdvijeni ništa. Moje skromno i iskreno mišljenje i osećanje lutajuće praznine bez jasnog pravca. Quote
srdjan_cvetkovic Posted November 2, 2025 Report Posted November 2, 2025 Spotify lossless konačno radi i na mom Lyngdorfu, morao sam da resetujem kompletan sistem, od rutera, do uređaja, da bi na kraju proradio. Razlika? Kad je produkcija dobra, ima je, kad je loša, nema je. Quote
Recommended Posts