Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 10/7/2025 at 2:37 PM, Delija said:

Glavno pitanje - jel valja cemu?

Bem li ga iskreno.... svira kao što je i svirao, meni se čini da oni nas lepo zezaju sa ovim, ali ajde. :) Samo ti šuri internet tako da ako neko koristi na mobilnom a van kuće je, može da ode paket vrlo brzo.

Ono što je i dalje prednost Spotify u odnosu na Tidal je bolji algoritam, user interface i brzina odziva kada se strimuje sa telefona na druge uređaje. Prelaz sa uređaja na uređaj je praktično u trenutku, nema seckanja.

Ostalo... ne znam. Ja imam Family zbog dece i žene, ponekad ga pustim da bude da eto koristim...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Pojavio se losless na Spotify-ju i kod nas. Ali kad pustim na risiveru, tamo i dalje 320kbps. Onda sam u Spotify aplikaciji na mobilnom kliknuo na oznaku risivera pri dnu ekrana, i tamo se bira koji kvalitet ide na Connect uređaj.83e550eb78b82c700037ec2a2fdca6b5.jpg

Posted
2 sati ranije, Gruja said:

Na prvu loptu sitna je razlika. Ali nisam preslušao ni ceo album.

Preskoči, ja nešto dosadnije nisam slušao u životu. David kao da je na nekim lekovima, ili bi trebao da bude...

Posted

Mislio sam da sam tek par pesama preslušao kao losless Spotify. Album sad dosta slušao, bio sam prošle godine i na Gilmorovom koncertu pa sam morao da se pripremim. Nije mi tako loš, Between two points mi se baš sviđa, doduše obrada je, a i peva Romani... Dark and Velvet Nights ima nešto, a i zadnja pesma sa albuma, džem sešn Luck and Strange mi se sviđa, asocira me na neko moje džemovanje sa drugarima (samo po atmosferi, mi smo 100 puta gori i tu nema nikakvog poređenja).

Nego ovo je bilo da javim da je Spotify losless stigao i kod nas, pošto nije bio otključak svuda u isto vreme.

Posted

Meni je Gilmur od "The Division Bell" neslušljiv.

Together we stand divide we fall.

Bez ludog Watersa nije to više to.

Kao neka slepa ranjena životinja luta prostranstvima dosadnih melodija bez smisla i jasne priče. Previše sam ih voleo da bi lako praštao. Obijica su lutalice svojih talenata. Zajedno su nešto, razdvijeni ništa. Moje skromno i iskreno mišljenje i osećanje lutajuće praznine bez jasnog pravca.