Jump to content


Emisija "Ne moze to bez kabla"


ScepanBG

Recommended Posts

8 minuta ranije, Bujodrag said:

Evo, pozovite i mene uz Majdu i Anubisa, da budem reprezent of The  Dark Side, da mračim i kritikujem audiofiliju i pričam kako su jeftin telefon i još jeftinije  slušalice sve što zdravim i pametnim ljudima treba.

То ће бити у дечијем програму на РТС-у.   6r2fwz.jpg

Link to comment
Share on other sites

-Odlicna emisija, sazeta za nedovoljno iskusnu publiku u materiji,objasnjena na nacin da svako razume srz.

-(pol.uredjaji, sajam, Solaja i sl.)-Naravno,ne slazem se sa  svim iznesenim stavovima gosta (vecinom da) ,ali to i nije poenta emisije,tako da nije vazno.

-Izbor teme je 5+...nadam se da ce neki od narednih gostiju prosiriti i dopuniti temu,o kojoj ima mnogo toga jos da se kaze.

Link to comment
Share on other sites

TechA, BrankoBin, Microfarad hvala Vam puno!!! :) Živi i zdravi bili!!! :) :thumbsup2

Gost u emisiji je bio Jovo Grba ( Trifecta grupa) na preporuku Radiše Djordjevića ( koji je bio gost u emisiji). 23.februara će biti prezentacija u organizaciji Trifecta grupe ( Mytek, Audio Note UK, Roon Nucleus, SOtM...) u hotelu Envoy u Beogradu koji se nalazi u Čika Ljubinoj ulici. 

U narednih mesec dana, možda mesec i po treba očekivati još jednu prezentaciju domaćih konstruktora ( Supreme Analogue, Beyond Frontiers Audio, Šolaja Audio...) u Trsteniku. 

U narednoj emisiji ću imati 2 gosta od kojih je jedan bio gost u emisiji, izmedju ostalog predstaviće i svoje novitete kod nas ( kad je samogradnja u pitanju). Takodje dogovorio sam se Brankom Nojkovićem da mi bude gost u emisiji ( dobitnik je prve nagrade u USA časopisu Audio Amater još daleke 1982 godine), konstruisao je preampe, snagaše... Pravio zvučnike. Bio na putu da napravi vrhunski kaset dek za koji mi je pokazao sve delove koje je kupio,ali su ga razne okolnosti sprečile. Video sam se skoro i sa Lemicem, nadam se da će mi i on biti gost u emisiji u narednih mesec dana. Videli smo se na jednom lepom audiofilskom okupljanju gde su bili: BrankoBin, Šolaja, Boško Pješčić ( BFA), Zoran Mihajlović ( Supreme Analogue)... Trebao je da dodje i Branimir Hodalić. Više o audiofilskim okupljanjima koja će se održavati jednom nedeljno će biti reči u narednoj emisiji :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...