Jump to content


Emisija "Ne moze to bez kabla"


ScepanBG

Recommended Posts

Sutra ( Sreda, 23.05.2018) od 15:30 do 17:30 časova je moja nova emisija "Ne može to bez kabla" ( ukupno 53.po redu) :) Moj gost u emisiji ce biti Ljubinko Gordić, Dizajner zvuka-Ton majstor na Radio Beogradu, Docent na Fakultetu savremenih umetnosti ( predmeti: Stereofonija i kreiranje zvučne slike, Dizajn zvuka-mediji, postprodukcija umetničke muzike, dobitnik mnogih nagrada i priznanja, završio FDU, Ljubinko Gordić i Zdravko Maljković su autori izuzetne knjige Stereofonija-teorija i praksa...

Ljubinko-Gordic.png

stereofonija_-_teorija_i_praksa_vv.jpg

FB_IMG_1525291678300.jpg

Link to comment
Share on other sites

Evo snimka moje današnje emisije "Ne može to bez kabla" ukupno 53.po redu u kojoj mi je gost bio Ljubinko Gordić (Dizajner zvuka na Radio Beogradu, Docent na Fakultetu Savremenih Umetnosti, jedan od autora knjige Stereofonija- Teorija i praksa....) :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Bravo Šćepo, vrlo osvežavajuća tema. Dopalo mi se što diskusija nije duboko zalazila u HiFi sprave i zato kažem osvežavajuće. Vrlo interesantno zanimanje, na prvi pogled vrlo raznoliko, a opet na neki način i dosta jednolično. Bogato iskustvo i kreativnost vrlo bitna stavka za uspešan profesionalan rad.

Malo je emisija zazvučala kao predavanje u školi za tonske snimatelje, ali sve u svemu vrlo jedinstvena svakako.

Predložio bih ubacivanje malo autentičnih anegdota iz iskustava gostiju da se malo dodatno začini priča u emisiji....

Sve najbolje, samo da si ti nama živ i zdrav! :)

Link to comment
Share on other sites

Odslusao do pola, pa su mi naleteli J.J.Johnson i Nat Adderly u goste,čim ih ispratim nastavljam.Gost je odličan,kad bi samo svako radio i pričao o onom sto zna gde bi nam bio kraj...Sad mi zao sto ne postavih pitanje za gosta,da kaze neku o RVG...biće valjda jos neki snimatelj-tonac-dizajner zvuka.Šćepa standardno odličan.Živ bio,prezdravio,pa da se vidimo u NS :cheers

Link to comment
Share on other sites

Snimio sam juce novu emisiju,ukupno 54.po redu gost je bio Atilla Milojković,inace ukupno 50. jubilarni gost do sad! ( konstruktor pojačala Attila Audio-uglavnom lampaških, pravi i zvučnike,muzičar-član grupe Heller, a ima i svoj muzički projekat Attila Heller, radio je nekad kao Tonac, pravi i gitarska pojačala Attila, družio se sa cuvenim Viktorom Bradačem-bili su komšije, Elektrotehničke struke,dolazio je nekad redovno u klub audiofila koji je bio u hali Pinki gde je predstavljao svoje uredjaje koje je pravio,a bio je i ucesnik nekadasnjih sajmova hifi-ja kod nas...) ,danas cu ici na Radio da prebacim emisiju i da je Tonac postavi na You Tube :) Nadam se da ce biti postavljena do kraja dana,eventualno u subotu ili mozda ponedeljak.Zbog poslovnih obaveza(radnog vremena) koje gost ima,emisija je snimljena kod mene.

U narednom periodu ako sve ostane po dogovoru,gosti u emisiji ce mi biti Dragan Solaja ( Solaja Audio) ,clan foruma Beatgoeson, Darko Zeravljev ( Ovlasceni-Autorizovani serviser za Sony u Srbiji,ima svoj servis Input za Sony uredjaje od 1995 godine,nekada je pravio zvucnike...),Vojkan Borisavljevic (Kompozitor i Dirigent...) sa njim treba da postignem dogovor oko termina.Ima tu jos dogovora,ali da ne otkrivam sve ;) :) U narednom periodu,a to zavisi od pre svega mog zdravstvenog stanja i jos nekih stvari koje trebaju da se uklope nameravam da kontaktiram Franca Kuzmu ( Gramofoni Kuzma ),ponovo Dejana Nikica (NAT Audio ) , Pedju Rogica ( Audial ), Acu Ribona ( RAAL ) za novu emisiju, Zoltana (Soltanus). ..U planu su Specijal emisije sa Nenadom Napijalom ( N.N. Acoustics ) i Igorom Gligorovim ( Soulines ) ...  :) 

Link to comment
Share on other sites

Ogromno hvala Šćepo na velikom zalaganju da emisija traje i uvek bude zanimljiva. Prosto sam zadivljen ispred količine energije koju si uložio u celu stvar iz respektabilnom kontinuitetu.

Takođe je zadivljujući broj kvalitetnih ljudi, tvojih sagovornika, koji uspevaju da nešto urade na našim prostorima pa i šire.

Od mene divljenje i respekt uz želju da potraje. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...