Jump to content


Emisija "Ne moze to bez kabla"


ScepanBG

Recommended Posts

Šćepane, izuzetan sagovornik!

Moram da priznan da mi je smetalo sto ste u nekim ranijim emisijama više gledali u računar nego u sagovornika (svestan sam mogucnosti Vaše produkcije i jasno mi je zašto je tako).

Ovoga puta ili nije bilo tako ili to ja (zbog elekventnosti sagovornika i Vaseg sjajnog doziranja učešća u razgovoru) nisam uopšte primetio.

Uporedio bih Vaše vođenje emisije sa g. Petrom Antonovicem kao kad za fudbalskog sudiju kažu da se nije ni “video na terenu” zbog sjajnog osećaja za igru i dopuštanja da se igra razvije; u Vašem slučaju razgovor.

Dopustili ste g. Petru Antonovicu da se iskaze u najlepšem svetlu a nama omogućili da uživamo u njegovim opservacijama.

Čestitam!

 

 

Srećko

 

Link to comment
Share on other sites

11 minuta ranije, Srecko said:

Uporedio bih Vaše vođenje emisije sa g. Petrom Antonovicem kao kad za fudbalskog sudiju kažu da se nije ni “video na terenu” zbog sjajnog osećaja za igru i dopuštanja da se igra razvije; u Vašem slučaju razgovor.

Slažem se potpuno. Odlična emisija.

Link to comment
Share on other sites

Odgledao malo, i to malo mi se svidelo. Jedva čekam vikend da pogledam natenane.

Takodje i g.Napijalo je ostavio na mene izuzetan utisak, takodje moram celu da odgledam za vikend ...

Što rekli stručnjaci - gledao sam semplove ... :D

Šćepo, emisija se podobro zahuktala u odličnom pravcu - sad nagazi po gasu 

 1530994lzt962jjum.gif

Link to comment
Share on other sites

Dobro jutro,svi nešto uzivamo,pa i redovno hvalimo Šćepu i radio za njihov entuzijazam al....niko da se uhvati za novčanik od nas :D

Šalu na stranu,ali posle ovoliko vremena ovo već stvarno postaje ozbiljno.Nazalost kola ne idu na vodu,a tehnika kosta,ljudi kostaju,vreme košta ...a čusmo da radio ne stoji bas sjajno sa finansijama.Mislim da bi najmanje sto bi trebalo da učinimo je da u skladu sa mogućnostima uplatimo nesto na račun koji bi uz gledanje kroz prste forumske administracije ovde objavi.Ako svi koji se ovde naslađujemo pričama iz audiofilske šume odvojimo bar koliko je jedno muzičko izdanje ima da zanovimo ljudima tehniku uz koju svi vidimo/čujemo da je bolje.Naravno svako prema mogućnostima i anonimno.

Ujedno da Šćepi sugerišem da u špicu unese istu informaciju sa brojem računa za one koji žele da pomognu.To rade i mnogo moćniji programi na zapadu.Ipak sad se već i putuje,što znacajno povećava troskove.Ovakav naš pristup pomogao bi da vidimo mozda jos neku reportažu i obilazak proizvodnje još nekih povremeno.

mojih 2c,da ne bude samo tapsanje po ramenu.

 

Link to comment
Share on other sites

Odlična je bila emisija.

Apsolutno se slažem o provučenoj logici po pitanju sopstvenog sna i doživljavanja muzike i HiFi-a. Retko sanjamo iste snove, da tako kažem, pa je samim tim šarenilo doživljaja široko.

Na temu impresija o zvučnicima Viktora Bradača. U subotu sam bio u celodnevnom druženju sa dva prethodna gosta Acom Andonovim i Dušanom Stijepčićem kod Ace kući sa zadatkom da ugodimo skretnicu na zvučnoj kutiji koji je posedovao Bradačev bass driver, pored supertvitera, visokotonca i srednjaka, dakle četvoropojasna konfiguracija. Viktorov Bass je na kraju tek proradio kada smo uklonili sve filtere, dakle bez zavojnice i kondenzatora prema masi, što je bilo zatečeno stanje. Želim da potvrdim da su Viktorove prerade izvanredno prilagođene i same sebi dovoljne, bez potrebe za nekom pomoći sa strane ili dodatnim intervencijama.

Maltene u svemu sam se složio sa gostom. Vrlo mi se dopala jednostavnost i rezon potrage za željenim zvukom. Doza uradi sam spremnosti mi je takođe "palčevi gore". Izvanredno elokventno i romantično u celosti, zaneseno i jako pasionirano ... Podržavam stavove iznete u potpunosti. Veliki pozdrav gostu.

Šćepo izvanredna emisija! Pozadina u studiju vrhunski arhitektonski dragulj "Kuća na vodopadu" Frank Lloyd Wright, prati vrhunsku hedonističku notu koja prati HiFi. Svako dobro!

Sanjajte! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...