Jump to content


Emisija "Ne moze to bez kabla"


ScepanBG

Recommended Posts

10 sati ranije, vladovid said:

Najbolja emisija do sad, i prvi put da neko kaze da ima uredjaja koji su losi , cak katastrofalno losi i da ih navede sa potpunim oznakama. Prethodna trojica gostiju to nisu rekla jer bi verovatno time ugrozili svoje prihode ili sta vec. Svaka cast Scepo i Zoran BG !

 

Btw ZoranBG je to radio i dok je pisao testove za HiFiles, tako da me nije iznenadio. Veoma retka pojava u hifi novinarstvu. 

Nije nas Šćepan to pitao...

Link to comment
Share on other sites

U petak 24.02.2017 od 17:00 do 18:00 casova(mozda i do 18:30) gost u emisiji ce biti Igor Gligorov,konstruktor gramofona Soulines i TT Recycled.Podelice sa nama bogato iskustvo na polju gramofona i hifi-ja uopste.Bio je uvoznik( IB Sistem) za Cyrus,Elac,Qed,The Chord...A dok je ziveo u inostranstvu radio je zastupnistvima mnogih poznatih brendova.Ucesnik je mnogih svetskih Hifi sajmova.Drug je sa Gospodinom Van Den Hulom.Bice jako zanimljivo,slusajte nas :thumbsup2 :cheers

Link to comment
Share on other sites

19 sati ranije, sondek said:

E ovo jedva cekam.Igrom slucaja u par navrata se desilo da se mimoidjemo,a bas sam zeleo da ga upoznam licno nekad.Onaj Kubrick tako brutalno izgleda,nazalost samo sam ga video ali ne i cuo.Na prvo oko(bice valjda nekad i na uho)...respect! :klanjanje

:thumbsup2 Prvom prilikom kad dodjes u Beograd ce te se upoznati.Slusao sam Kubrick,izuzetan gramofon :listen 12.marta ce Igor biti na Mikser Audio marketu.

Link to comment
Share on other sites

Upravo sam preslusao poslednju emisiju, svaka cast, dosta toga o dekovima (o kojima volim dosta da cujemo), a dalje interesantna prica o streamer-ima i CD Player-ima, snagasima...

Zoran BG je bio skroz iskren i to najvise treba ceniti. Uspeo je svoje uskustvo da prenese, i kao audiophile i kao engineer :)

Link to comment
Share on other sites

Još jedna uspešna emisija, keep going! ŠćepanBG. Upravo sam je odgledao, inače, Igora dugo nisam video, još iz vremena kada sam kupovao kod njega u IB Sistemu, i baš mi je drago što su mu se, nakon svega, otvorile mogućnosti za uspeh. Prosto, našao se čovek, sa idejom i znanjem, na pravom mestu i u pravo vreme. Svaka čast. Ujedno sam čuo jednu vrlo zanimljivu, i krajnje istinitu priču, da proizvođači u hifi-u ili malo ili malo više obmanjuju svoje kupce, a da krajnji cilj nije muzika nego profit. Tužno je čuti da su i Low-end i High-end čista komercijala.

Link to comment
Share on other sites

Emisija je bila uzivanje za svakog ko ima gramofon i ko preferira analogiju.Lepo sto je usmerio audiofile da malo vise provedu vremena na koncertu,da im to bude osnov za poređenje i da budu u zadovoljstvu onim sto imaju.Mnogo je već postala normalna priča da je ovo sport stalnog nezadovoljstva,čemu onda takav hobi.

Link to comment
Share on other sites

Sa zadovoljstvom sam odgledao i ovu emiisiju, iako nemam gramofon, svaka čast i samo napred :cheers. Inače Igor je sve to fino objasnio za Low-end  i High-end, meni je najvise znacila konstatacija za najeftinije modele Rege i ProJect-a(cc 300 Eur) jer u buducnosti planiram nabavku  iskljucivo novog gramofona-neki nize, srednje klase. Falila je samo neka preporuka za neki novi gramofon koji je dostupan kod nas, a koji moze da se kupi za neku nama prihvatljivu cenu.Za naredne emisije voleo bih  kao gosta da vidim Zokija iz FTA i nekog iz oblasti surround sistema(tema surround sistemi i integrisanje sa stereo sistemom i sl).

Link to comment
Share on other sites

Sve emisije su super i veoma poucne od starih hifi magova. Ima se sta cuti i nauciti.

Jedino sto mi meni smeta, da se skoro u svakoj emisiji dugo posvecuje vremenu iz 80 -90 god. No kapiram, valja se malo caskati i o proslosti. Vredelo bi svakako posvetiti vise vremena danasnjici i sutrasnjici. Samo napred!

Link to comment
Share on other sites

:listen Bio sam slobodan da dam predlog, jer  kablovi su uvek nekako predmet rasprava(vise od bilo koje druge komponente u sistemu), Zorana ne znam licno, imam jedan njegov kabl u svom entry level  sistemu  ali na osnovu nase komunikacije putem maila, postenog pristupa i vrlo korektnih cena i kvaliteta njegovih proizvoda pozeleo sam da on bude tvoj gost i malo detaljnije objasni ulogu kablova u sistemu  i njihove vaznosti uparivanja sa pojacalima i zvucnicima.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...