Jump to content


"Mali sistem ostao mali ali zvučno porastao."


Nenadapple

Recommended Posts

  • Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Te se stvari moraju probati,ali fabrička varijanta je sasvim ok.Ja sam probao par skupljih i bilo je nekih promena,nesto na bolje nesto na gore u svakom ali realno vrlo,vrlo malih.Na kraju sam vratio fabrički ,a sad ga zamenio naim hidrom za više uređaja pre svega da bi eliminisao razdelnik i to je dalo baš iznenađujuć apgrejd.Baš sam bio šokiran.Ko ima više naim uređaja treba da ih veže u star earth vezu.Opisao sam promene odmah nakon probe da ne bih zaboravio na "republici".Nije previše skup apgrejd,ako naleti polovno u UK bude 70-80€ za četri strujna sto je prihvatljivo za moj mentalni sklop.Takođe bih ti poučen ličnim iskustvom ako uopste koristiš interkonekte kao jeftin din to rca preporučio bih Flashback premiere,to isto nije skupo mislim da je ispod 50funti i pravi se u duzinama po zelji.Nisam verovao da će svirati kao linn silver koji baš i nije jeftin,ali svira.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Mrzilo ih čak i to da promene,cenu nije.Promenili kuciste i probusili dve rupice na ploči i stavili jedan otpornik od verovatno 5 penija u trećem po redu faceliftingu.Eliminisali bilo kakvu demokratiju sa foruma na temu alternativnih apgrejda,a onda napravili DR,kao to već drugi uradiše,oni sto smetaše.Kratka hicap istorija :lol:

sori za offić

Link to comment
Share on other sites

16 sati ranije, Nenadapple said:


NAP100

Послато са HUAWEI M2-A01L уз помоћ Тапатока
 

E? Snagaš? Koliki je napredak u odnosu na qute-ovo default pojačalo?

 

Sa Sondekom se slažem. Naim počinje da se ponaša ružno. Za sada, uređaji su im još uvek jako dobri, ali baš uvode korporativno ponašanje. Još ovaj, kod nas, prelazak u Player, joj! Ostajemo sa podrškom na nuli. Sad' baš, kada sam i ja nabavio Naim...

Link to comment
Share on other sites

Samo zovite ili mailujte direktno Naim.Odgovaraju munjevito.Poslednji put kad mi je bilo potrebno posaljem im mail dok sam bio na pecanju u nedelju popodne,ocekujući odgovor za dan dva.Stize odgovor i to ne automatski "primili smo,javićemo se",već za 15 min konkretan odgovor sa linkovima i pdf-om kako i šta da uradim u reči i slici da bi se i moja sosa snašla.Mante ove shabane sto ni amp uz depozit ne daju na probu.Ako počnu sa tom praksom javljajte pa da korigujemo stav.Svaki loš đak ima pravo na popravni!

U međuvremenu imamo svoj dosta velik i bogat iskustvima klub na forumu,pa tu smo.Koristim priliku da smanjite PP,već da koristimo "republiku" ,vise korisnika bolji i širi odgovori,a možda i drugima bude od koristi.Budite aktivni,podelite iskustva kao Nenad.Bilo je ovakvih tema još koje zaslužuju koristan link na "Republici"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...