giZ_Mo Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 2 sati ranije, RADE said: ja mislim da BVT noćas nije spavao Нисам ни Ја, ипак је то промоција звучника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj.nik Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 Ja sam cuo da ce glavni izvor biti kasetofon. Donosi Ston. Jos samo da kalibrise glavu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUROKVL Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 38 minuta ranije, DJ.NIK said: Ja sam cuo da ce glavni izvor biti kasetofon. Donosi Ston. Jos samo da kalibrise glavu... Nisam razumeo najbolje, koju glavu, na kasetofonu, svoju ili neku treću? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prophet Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 Za neke dakove to je suvi hi end. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan_cvetkovic Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 Šta? Glava ili dek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 Niko nista pametno, sa mesta dogadjaja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUROKVL Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 Nije još počelo ! Da li ti ideš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdzele Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 Zar neće biti neki live feed? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 4 sati ranije, DJ.NIK said: Ja sam cuo da ce glavni izvor biti kasetofon. Donosi Ston. Jos samo da kalibrise glavu... Ма калибрасаћу те Ја. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 1 sat ranije, SUROKVL said: Nije još počelo ! Da li ti ideš? Hteo, sprecen. Ajd' prenesi utiske ako cujes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUROKVL Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 Nisam išao i ja sam sprečen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonichammer Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 Ja krenuo, javili mi da zvucnici kostaju 1700 eura i ja se vratim kuci... Ocekivao sam dva do tri puta nizu cenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladac Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuršum Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 Taj sto je ubrzo pomeren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 Kamo tepih? Ili makar da je neko leg'o da imitira medvedje krzno. Ajde sada malo utisaka o zvucniku i ostatku sistema, muzicki izbor? EDIT: Da li je ono kriptonit u cosku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan_cvetkovic Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 2 sati ranije, Sonichammer said: Ja krenuo, javili mi da zvucnici kostaju 1700 eura i ja se vratim kuci... Ocekivao sam dva do tri puta nizu cenu. Samo je druženje, šio mi ga... Ne znam samo što je frka napisati da je u pitanju i eventualna prodaja, kao da nije svima jasno da jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 3 sati ranije, Sonichammer said: Ja krenuo, javili mi da zvucnici kostaju 1700 eura i ja se vratim kuci... Vratio si se po pare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonichammer Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 16 minuta ranije, RingeRaja said: Samo je druženje, šio mi ga... Ne znam samo što je frka napisati da je u pitanju i eventualna prodaja, kao da nije svima jasno da jeste. Pa mozda zbog imena... Ipak se zvucnici zovu TaxFree... ovaj, NoTax. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokiTokiVoki Posted December 11, 2016 Author Report Share Posted December 11, 2016 To je bilo predstavljanje zvaničnog modela zvučnika Notax M. Nije prodaja tog jednog para sa promocije, niti prodaja DIY zvučnika. Ovo više nije DIY, već proizvod. Nadam se da će ubuduće biti i novih modela. Ne manjka mi ideja za priličnu paletu (3 serije po 3 modela). To sve zavisi od budućih okolnosti, i razvoja situacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonichammer Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 4 minuta ranije, ras said: Vratio si se po pare? Ma nemam pare; i da imam odakle mi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonichammer Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 6 minuta ranije, BokiTokiVoki said: To je bilo predstavljanje zvaničnog modela zvučnika Notax M. Nije prodaja tog jednog para sa promocije, niti prodaj DIY zvučnika. Ovo više nije DIY, već proizvod. Nadam se da će ubuduće biti i novih modela. Ne manjka mi ideja za priličnu paletu (3 serije po 3 modela). To sve zavisi od budućih okolnosti, i razvoja situacije. Sta se podrazumeva pod zvanicno/proizvod? Brend, zaposleni, proizvodni pogon, radnici, marketing, mreza dilera..? Legalan biznis? Super. Imas moju podrsku za tako nesto. Jedino to ime... malo je skakljivo . NoTax... Neko M gore/dole... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUROKVL Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 i jel' neko saznao šta je bio ostatak sistema, s obzirom da pokretač teme izbegava odgovor. Valjda nije bio pokriven da se ne vidi k'o kablovi na Dynaudio prezentacijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUROKVL Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 Uf sad videh da ima slika, samo opet ne znam šta je pojačalo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 Ovo veceras je bila prezentacija Usca Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan_cvetkovic Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 34 minuta ranije, BokiTokiVoki said: To je bilo predstavljanje zvaničnog modela zvučnika Notax M. Nije prodaja tog jednog para sa promocije, niti prodaja DIY zvučnika. Ovo više nije DIY, već proizvod. Nadam se da će ubuduće biti i novih modela. Ne manjka mi ideja za priličnu paletu (3 serije po 3 modela). To sve zavisi od budućih okolnosti, i razvoja situacije. Pošto krećeš u biznis želim ti svu sreću ovoga sveta, s obzirom na date okolnosti kod nas, trebaće ti u velikim dozama. I iskreno se nadam da se neće završiti na promo komadu, iako, kad pogledam cenu... Neka, pucaj ti visoko, pa šta bude. Sretno! p.s. Može li nešto malo više o samim kutijama. Drajveri, skretnica, tehnikalije... I šta je bio pogon, pošto sa slike ni ja ne mogu da provalim, vidim neki amp "golać" sa dva trafoa, ono ispod njega je verovatno preamp (ili DAC?). Za nas koji nismo slušali kutije, bar da znamo šta se nudi za tih 1700 konvertibilnih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now