Jump to content


NN Acoustic - KSN - izvod


goxy62

Recommended Posts

1 sat ranije, Milosav Grozni said:

BR otvor je tacno izmedju rala i bas drajvera. Toliko.

Hvala na prosvetljenju, zaista nisam obratio pažnju na taj momenat. Kakve veze ima gde je BR, ako uputsvo kaže da se kutije postavljaju sa BR otvorom u visini ušiju? Zar tebi zaista treba četvrti put da objašnjavam?

Link to comment
Share on other sites

2 sati ranije, Woland said:

oko trolovanja - za razliku od tebe ja nisam komentarisao ono što nisam čuo, niti sam tražio grešku u opširnom prikazu - ličnom iskustvu koje je Aleksandar napisao.. ti jesi:

5 sati ranije, beatgoeson said:

Stoga je velika verovatnoća da tvoji utisci o kutijama, barem u nekom delu, nisu tačni.

do toga si došao dedukcijom?! ili je prosto sujeta odradila svoje..

 

Pregledao sam ovaj izvod, ne bih li našao šta je poučno u njemu, naleteo sam na ovaj tvoj post koji mi je u ovoj gunguli promakao, vidim i onaj drugi Aleksandar ima neki glupi komentar oko bas-refleksa i slušanja sa ušima na patosu. Pa hajde, ako vam je ovo važno, neka ostane.

Kada pet puta moram da ponovim da nisam komentarisao ono što nisam čuo, znači da su oni koji čitaju - glupi. Nemam drugo objašnjenje za taj fenomen.

Grešku u Aleksandrovom postupku jesam tražio. Ima li nešto loše u tome? On je dodatno naglasio da jeste menjao pozicije, prema zidu, po visini, poziciju za slušanje, i to je to - rekao sam da više nemam primedbi.

Imaš li ti, Wolande, još nekih primedbi? 

Link to comment
Share on other sites

@Woland

Pa, nije... nije mi palo na pamet da sam glup. ^_^ Proveri celu temu, nigde nisam komentarisao "nešto što nisam čuo". Ali me onda napadne jedan da komentarišem "nešto što nisam čuo", ja kažem nisam. Pa onda drugi, ja kažem nisam. I tako, sve do tebe. Nisu svi ostali glupi, nego oni koji čitaju i ne razumeju napisano.

Veliš, nisam ja tu neki faktor? Pravo veliš, nisam ni mislio da jesam.

Link to comment
Share on other sites

@beatgoeson ako nisi komentarisao ono što nisi čuo, kako onda objašnjavaš ovaj tvoj komentar:

"Stoga je velika verovatnoća da tvoji utisci o kutijama, barem u nekom delu, nisu tačni."

preko ove svoje tvrdnje, koju si izrekao a da kutije nisi čuo hladno prelaziš, i još mene i nekolicinu proglašavaš glupim!? i to još činiš samozaljubljeno i slavodobitno, vajkajući se da i nisi neki faktor!? očigledno je da pripadaš onom opasnom soju koji ne zna ništa, a ubeđen je da zna sve..

mani se kvalifikacija, na ovoj (i originalnoj) temi niko osim tebe nije rekao ni jednu uvredljivu reč, osim tebe, ni to ti nije dovoljno već ih uporno ponavljaš - evo otvoreno pritiskam druk taster i tražim od moderacije da te dozira i svede na podnošljivu meru

Link to comment
Share on other sites

1 minut ranije, Woland said:

da te dozira i svede na podnošljivu meru

Vas nekoliko što se redovno okupljate u ovakvim prilikama... je l' ste vi neka ekipa? Imate neku misiju?

Hoću da kažem - mi se ne poznajemo, ali se uvek nađete da se ostrvite i to nekim bezazlenim povodom. Je li to neki kompleks? Mislim na taj pristup "šta ti misliš ko si ti?". Izrazito arogantno, na prvu loptu.

  "Stoga je velika verovatnoća da tvoji utisci o kutijama, barem u nekom delu, nisu tačni." - kako da ti objasnim? Ovo nije komentar o "kutijama koje nisam čuo". To je komentar o načinu na koji je Aleksandar probao kutije. Primećuješ razliku?

Link to comment
Share on other sites

tripuješ beat, samo groznog znam od "ekipe" koju si konstruisao.. problem je ipak samo u tebi, niko te ne progoni, ali ako vređaš, treba neko da te upozori da to ne radiš..

ipak će biti da je tvoj nastup bio arogantan - stvari su proste, čovek je testirao kutije u poznatom okružanju, napisao podugačak post o tome, ostao otvoren za pitanja a ti si (opet, to ti je manir) od svog prvog posta tražio grešku i nalazio je tamo gde je nema, i sve si to činio sa nekakvog umišljenog pijedastala.. to je utisak koji ostavljaš i zbog toga te niko ne shvata ozbiljno.. kada se tome doda tvoja ponosna izjava u kojoj basom rušiš (naravno da preterujem) komšijsku ogradu, tada se sam smestiš tamo gde i treba da budeš - buka baš i nema veze sa vernom reprodukcijom.. ali ipak: tebe niko nije vređao, a ti to jesi činio.. i to ti nije prvi put, zamolio bih te da ti bude poslednji put

svi ostali su odustali od polemike sa tobom, ja sam bio nešto uporniji, ali za rasprave o šiji i vratu, u kojim ćeš biti pogrešno protumačen, da bi na kraju ipak nešto "dopustio" ili, imao ili nemao "primedbi" zaista nemam volje.. slobodan budi pa formuliši svoju poslednju

Link to comment
Share on other sites

32 minuta ranije, Woland said:

ipak će biti da je tvoj nastup bio arogantan - stvari su proste, čovek je testirao kutije u poznatom okružanju, napisao podugačak post o tome, ostao otvoren za pitanja a ti si (opet, to ti je manir) od svog prvog posta tražio grešku i nalazio je tamo gde je nema, i sve si to činio sa nekakvog umišljenog pijedastala..

 
 

Obrati pažnju:

- Aleksandar je u svom podužem postu napisao da je postavio kutije na neki razmak i da ih je slušao sa dve pozicije - jedna udaljena i jedna nier-field.

- to je nedovoljno eksperimentisanja za iole ozbiljniju probu u kućnim uslovima.

- ja sam mu na to, sa pijedestala, naravno, skrenuo pažnju, rečenicom koja kod tebe izaziva teške duševne bolove.

- on je u drugom podužem postu odgovorio da je pomerao i kutije i sebe, po dubini i visini, valjda i po širini.

- ja sam rekao - u redu.

Mislim da nisam bio arogantan, nego si ti nečim opterećen.

32 minuta ranije, Woland said:

kada se tome doda tvoja ponosna izjava u kojoj basom rušiš (naravno da preterujem) komšijsku ogradu, tada se sam smestiš tamo gde i treba da budeš - buka baš i nema veze sa vernom reprodukcijom.

 
 

Toliko o komentarisanju "kutija koje nisi čuo".

Link to comment
Share on other sites

Napisao bih jos nesto, da znam da se ne bi nastavila ova mucna diskusija, a imam utisak da bi neminovno doslo do toga. Zao mi je ako sam nekog uvukao u raspravu, nije mi bila namera. 

Beat, sada bih te lepo zamolio, ako je moguce, da me ne uvlacis u dalje rasprave komentarima sta sam napisao, a sta nisam. Sve je tu, kakvo da je, drugi ce citati i zakljuciti ono sto im odgovara. Ovo je iskrena molba.

Pozdrav za Wolanda i "ekipu". :cheers Koga ne poznajem, ali ne skodi. :) 

Eto i sa drugim Aleksandrom sam imao mozda jednu-dve rasprave, ali mi nikad ne bi palo na pamet da napisem onakvu opasku na saljiv komentar. 

Textom sam hteo da pomognem pre svega Predragu, koji je pokrenuo temu, pa onda i ostalima koji su mozda zainteresovani. Ulozen je neki trud, a svelo se samo na to da sam se setio zasto ovoliko dugo nista nisam ni pisao. :-?

Over and out. Peace Love and Understanding.

Link to comment
Share on other sites

7 minuta ranije, Alexandar said:

Beat, sada bih te lepo zamolio, ako je moguce, da me ne uvlacis u dalje rasprave komentarima sta sam napisao, a sta nisam. Sve je tu, kakvo da je, drugi ce citati i zakljuciti ono sto im odgovara. Ovo je iskrena molba.

 

Vidiš i sam kakvih interpretacija ima. Moram da navodim i komentarišem šta je bilo napisano, radi onih koji čitaju iskrivljenu istinu a mrzi ih da se vraćaju da vide šta je stvarno bilo.

Ja ne pamtim većinu likova sa foruma, niti znam ko ima kakvo znanje. I mene nekada nervira kada me neko poučava stvarima koje znam, pa razumem da se nekad slično dešava i kada ja nešto napišem. Pametno ili "pametno", bože moj. Trudim se da se ne petljam u stvari koje ne poznajem. Ali, uvek postoji pristojan način za izlazak iz situacije.

Nadam se da je ovde zaista sve jasno i da je "over". 

Link to comment
Share on other sites

Ako može jedno pitanje za kolegu@beatgoeson

Posle dužeg vremena je neko na forumu napisao post sa temom svog slušnog iskustva. Po mom mišljenju to bi trebalo da bude pretežna svrha ovog foruma. Na žalost iznošenje slušnih iskustava je postalo vrlo retko, pretpostavljam upravo zbog ovakvog pisanja kao što je vaše. Odakle Vama pravo da "nama", "drugima", "neiskusnima", "glupima"...tumačite šta je kolega@Alexandar rekao, nije rekao ili je hteo da kaže? Našli ste se pozvani da nas zaštitite od njegovog "nejasnog" "pogrešnog" pisanja?

Lično sam imao par prepucavanja sa kolegom, ali je čovek napisao nekoliko smislenih postova i uložio trud da prenese svoje iskustvo. Odakle tolika potreba da se po svaku cenu popljuje ili obesmisli nečije pisanje koje se odnosi na LIČNO SLUŠNO ISKUSTVO?

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Očigledno sve drugo...razna proheravanja...svakojake gluposti...dakle bukvalno sve može da prođe, ali ako se usudiš da napišeš neki SVOJ utisak, nahebao si iz mesta. Eto odmah nekog dušebrižnika da zaštiti nečije nevine ušiod jeresi...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...