sky-nm Posted June 6, 2022 Report Share Posted June 6, 2022 Hvala dobar video Dodatna lista možda nekome koristi: https://uproxx.com/life/best-sipping-single-malt-whisky-under-100-ranked/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenvprekršku Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 Speyside Single Malt Scotch Whisky The Balvenie 14. Malo vuče na smeđi šečer i osečam rum. Ma samo da ne dimi. Kroz vreme konzumiranja ima i koječega drugog da se oseti al' da sad ne palamudim... Posle toga na red ide i tamno irsko pivo a za desert srpski medenjaci. Koji sam ja poliglota, posle dva - tri pogotovo! Živeli! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sky-nm Posted October 19, 2022 Report Share Posted October 19, 2022 Sajam se vratio: https://whiskyfair.rs/#gde-i-kada Lokacija – Promenada, Beton Hala, Karađorđeva 2 Vreme – 26-27. novembar 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenvprekršku Posted October 20, 2022 Report Share Posted October 20, 2022 On 10/19/2022 at 9:45 AM, sky-nm said: Sajam se vratio: ... Kupio avio karte, rezervisao hotel. Dolazim! P.S. Vodim pride i ženu i črku u BG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sky-nm Posted October 21, 2022 Report Share Posted October 21, 2022 To je posvećenost 🥃🥃 Kada već dolaziš evo još jednog lokaliteta koji te može zainteresovati https://cafebarrestoran.rs/trendovi/muzej-viskija-otvoren-u-beogradu-u-slavu-vode-zivota/ A i B&O prodavnica je na novom mestu ali mislim da njhove cene nisu konkurentne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted October 21, 2022 Report Share Posted October 21, 2022 K'o da mi nemamo viski u Sloveniji.... 🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenvprekršku Posted October 21, 2022 Report Share Posted October 21, 2022 10 hours ago, sky-nm said: To je posvećenost 🥃🥃 Kada već dolaziš evo još jednog lokaliteta koji te može zainteresovati https://cafebarrestoran.rs/trendovi/muzej-viskija-otvoren-u-beogradu-u-slavu-vode-zivota/ A i B&O prodavnica je na novom mestu ali mislim da njhove cene nisu konkurentne To je samo "da guzica vidi puta". Našao sam opravdanje da malo protegnemo noge. Na isti način smo bili u Beogradu u januaru 2020, pred Koronu. Lepo nam je bilo. Vikend paket od subote do nedelje, pičence ili dva na sajmu, malo šetnja Kališem, pa Knez Mihajlovom, pa na trijest u škembetu negde na Skadarliji, pa malo bazen u hotelu, pa koja kafica i nazad u Deželu. 7 hours ago, Ljuba said: K'o da mi nemamo viski u Sloveniji.... 🤣 Imamo, kako da ne. Ja kupone uglavnom trošim za alkohole. Mislim da sam te video ili čuo u Radisson Plazi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted October 21, 2022 Report Share Posted October 21, 2022 Ja, bil sem tam v nedeljo. Lahko se upoznamo naslednjič. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenvprekršku Posted October 21, 2022 Report Share Posted October 21, 2022 7 minutes ago, Ljuba said: Ja, bil sem tam v nedeljo. Lahko se upoznamo naslednjič. OFF Potem sva se zgrešila. Jaz sem bil na showu v soboto. Nič, drugič več sreče. Pa ne, da bova čakala naslednji HiFi show, da bi se spoznala? Kraj off-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted October 21, 2022 Report Share Posted October 21, 2022 Seveda. Lahko se dobimo na pijačo, viski je vedno dobra ideja 😂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenvprekršku Posted October 22, 2022 Report Share Posted October 22, 2022 To so besede! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenvprekršku Posted November 28, 2022 Report Share Posted November 28, 2022 Ponižno javljam, u Beogradu sam bio, al' domaću sam rakiju pio. Otiš'o sam whiski prob'o nisam. Glavni grad vam je prelep. Na svakom koraku smo sretali divne ljudi. Imali smo šta i videti. Avion je kasnio zbog magle. Poseta je bila kratka al' slatka. Zaglavili smo u poznat restoran sa sve živa muzika, domaća hrana i u buradima raznim odležana rakija, Priznajem na sajam nisam ni pomislio. Čerka mi je jako uživala a žena skoro počela i pesme da naručuje. Kaže, ovi se bolje čuju od tvoja skalamerija u kući! Nedelja je prošla ležeči pored hotelskog bazena sa rasol u čaši. P.S. Imate krasnu omladinu! Nas su u više navrata istinski iznenadili. Pustite im da grade budučnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan_cvetkovic Posted November 28, 2022 Report Share Posted November 28, 2022 Super što ste se proveli tako dobro, ali kud okači ovu prvu sliku kontejnera sa sve WC šoljom u skoro pa samom centru BG-a...😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Father Posted November 28, 2022 Report Share Posted November 28, 2022 .... Pa Beograd misli na sve nivoe uraljonsti. Nekom je ta šolja mogla da bude najbolji drug te večeri!? 😂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenvprekršku Posted November 28, 2022 Report Share Posted November 28, 2022 1 hour ago, srdjan_cvetkovic said: Super što ste se proveli tako dobro, ali kud okači ovu prvu sliku kontejnera sa sve WC šoljom u skoro pa samom centru BG-a...😁 Kontekst, kompozicija i trenutak su mi bili vrh. To je taj metropolis, to je ta urbana đungla. 🌆 5 minutes ago, Father said: .... Pa Beograd misli na sve nivoe uraljonsti. Nekom je ta šolja mogla da bude najbolji drug te večeri!? 😂 🤣 Ovaj komentar me je baš nasmejao! Taj nivo trovanja sam ostavio još u srednjoj školi. Znam presecati sa vodom i uzeti Aspirin pre spavanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Father Posted November 28, 2022 Report Share Posted November 28, 2022 26 minuta ranije, alenvprekršku said: To je taj metropolis, to je ta urbana đungla. 🌆 I samo jedan korner do sledeće slike! 😂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenvprekršku Posted November 28, 2022 Report Share Posted November 28, 2022 32 minutes ago, Father said: I samo jedan korner do sledeće slike! 😂 Upravo tako! 👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sky-nm Posted November 28, 2022 Report Share Posted November 28, 2022 Dobar dan, Bio sam juče na sajmu, uživao jesam ali se nadam da će sledeće godine biti bolji: više prostora - pošto je bio dosta manji nego Barrel House na primer više svetla - etikete nisu mogle da se vide na policama više skupljih marki - 90% prezentovanih je bilo neka srednja klasa (7- 9 k rsd za flašu) kako bi se isti mogli probati pre kupovine cene flaša sa sajamskim popustom (bile su više ili iste nego regularno najpovoljnije koje mogu da se nadju) da se vrati da se i ulaznica koristi ko bon da srede organizaciju i obrazovanje osoba koje prodaju bonove / ulaznice kako bi se rešili nesporazumi. Lepo je što je bila uživo muzika, i lepo je što primaju kartice. Toliko od mene, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margioni Posted December 20, 2022 Report Share Posted December 20, 2022 Društvo, živi bili 🥃! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shang Tsung Posted December 21, 2022 Report Share Posted December 21, 2022 Jel taj blue label vredi novaca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margioni Posted December 21, 2022 Report Share Posted December 21, 2022 Nikako! Jedina uteha je što prazna flaša može dobro da se proda 😄 Meni su daleko bolji i Black i Double Black, a i Gold... Al' zato Caol Ila 👌 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margioni Posted January 3 Report Share Posted January 3 Japanci u Beču 😃 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkrgovic Posted January 4 Report Share Posted January 4 Ako je laphroaig selekt skuplji ili slicne cene kao vecina, nesto mi jevtini ti Japanci.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margioni Posted January 4 Report Share Posted January 4 Mislim da je Select oko 30-ak eur, a zbog nižih cena Japanaca sam i postavio foto. Hibiki 89, Yamazaki 94 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margioni Posted January 29 Report Share Posted January 29 Irish 🇨🇮 vs Scotch🏴 🤜🤛😇 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts