RADE Posted September 6, 2022 Author Report Share Posted September 6, 2022 21 sati ranije, sondek said: Procitam zeni sad ovu recenicu za psihijatra, a ona kaze da je covek potpuno u pravu. Farmaceut... ccc umesto da ponudi neki lekić iz rukava, a ona tako. Ма није у праву јер се иза приче крију неке друге ствари.....рецимо прецизност. Лик ми је показао један елоксиран хладњак који има једну линију ....рецимо површина није хомогена. И ја му кажем да ја видим једну линију и да таква површина не долази у обзир. Наводно грешка је у поступку.....мислим ОК све то али то нема везе са психијатрима него са поступком. У реду, видео сам и неке предње маске за појачиваче поприлично добро одрађене тако да је ствар у постављеним оквирима шта је добро а шта је лоше. Углавном ја сам контакт добио од људи са машинског факултета из Бг-а за које он ради тако да то у принципу и није тако лоше....добро и тај хладњак, ако се не види може да прође чак и ако се види јер је линија са равне стране а она увек иде унутра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RADE Posted September 6, 2022 Author Report Share Posted September 6, 2022 20 sati ranije, Nixie said: Obzirom na princip rada današnjih a bogami i ondašnjih zvučnika i poneke elektronike, svi čujemo ono čega nema, a ne čujemo baš sve čega ima. A za vid da može da te prevari, i za to se zna odavno. 🤣 Ми генерално имамо проблем са ајфистима и ајендистима док рецимо музичари у току од ома схвате шта стоји испред њих. Много тога реално нема код музике уживо али ето, ко зна како доспева на носаче звука. Рецимо одете на тамбураше и слушате музику и нема нигде баса и ником не смета....али та иста песма ако иде преко система власници у року од ома укапирају да нема баса.....и готово, почиње специјална операција што рече друг Владимир. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexx Posted September 7, 2022 Report Share Posted September 7, 2022 10 sati ranije, RADE said: Пријатељу, паре сам слао у Русију, тако да ми се чини да су те две банке једине у европи који могу да одраде пос'о. Рецимо вестерн унион пошаље паре али у еврима, и Руси то уредно врате јер примају само рубље 😂......тако да сви ти системи су безвезе. Колико сам неписмен говори и чињеница да сам овде у италији ишао код Кинеза да их питам да они одавде пошаљу неком чичи - тетки и слично а онда тетка да пошаље Русу.....углавном Кинез се усро и три дана није долазио у продавницу 😂 Перевести деньги из Европы онлайн — Международные денежные переводы KoronaPay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts