Jump to content


Renegade RX693


RADE

Recommended Posts

ovo je zvučnik firme Renegade koji na ebeju košta manje od 40 baksija . Ako se stavi u kompresionu kutiju od 30 litara i okače na neki bedan izlaz u D klasi  , dobiće se zvuk od kojeg će mnogima da pripadne muka .

 Sama kutija može da bude u obliku televizora , tj male dubine a velike površine , tako da ne bode mnogo i da ne zapinje mnogo očima .....za 100 evrića zvuk bomba :).

  Hteo sam reći , za kućne bioskope i slično , za male pare , a poprilično dobro

Link to comment
Share on other sites

slušao sam ih   i mogu reći da ima vrlo vrlo interesantan zvuk . Da odmah napomenem , nisu za one elektronske zvuke od 15 hz i slično , ali muziku sasvim dobro reprodukuju .....za manje od 40 evrića , fantastičan zvuk .

Preporuka od tipa koji radi kao sudija na takmičenjima kvaliteta zvuka .....kaže, njih sam odabrao od gomile preporučenih

Link to comment
Share on other sites

Ma bio neki modifikovan izlaz u D klasi .....ZZ Top je bio , pa je bilo malo odcepljeno , posle toga je bio neki snimak kako škripi violončelo i neki bas , uglavnom glasno  je bilo tako da nisam obratio pažnju na baš sve detalje . 

 Po meni vredi svaku paru , pogotovo ako se namesti onako kako sam rekao , pored televizora da bude kao njegovo ozvučenje ....mada kako radi , mogao bi mnogima da radi i kao osnovne kutije

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...