Jump to content


Bela Kuga...


Lilyhammer

Recommended Posts

 

Hilandar.jpg

..da celebrity nisu imuni na belu kugu govori i ovaj primer: Slobodi je lozu doneo kolega Fiat Multipla preko svojih prijatelja?! A ko bi drugi nego provereni partner, kinematografska veličina, g.Bosiljčić lično?! Inače, ta čudotvorna loza se koristi tako što se listovi motaju do određene i željene debljine kako bi se dobio svojevrsni prirodni vibrator, koji kada uprete u ženu ispušta enzime koji pospešuju rad reproduktivnih organa, otvaraju čakre, boje žensku auru u boju vere. Žena postaje spremna da primi seme svog izabranika i iz tog semena proizvede novi život. Deca koja su tim putem začeta izlaze iz majčine plodove vode već krštena, a običaj je da ih umesto ginekologa i akušerske sestre dočekuje pravoslavni pop najvišeg reda. On dete na rođenju daruje verom i nadom, dok je dete obavezno da u stisnutoj ručici drži 100 evra namenjenih popu za uslugu samog porođaja, dok u drugoj stiska 200 evra, što je naknada za lozu s Hilandara koja čudotvorno, a besplatno raste i rađa već dugi niz godina u manufakturi "Hilandar". Pop nakon darovanja presvete vere, detetu izdaje fiskalni račun, a majku blagosilja uz pozdrav od samog Boga lično. Postoji mala verovatnoća da će dete rođeno ovim presvetim putem celog svog života gledati i levo i desno. To će umnogome olakšati posao novopečenim roditeljima u onom delu kada dete treba naučiti kako da pređe ulicu van obeleženog pešačkog prelaza. Zato, ako bilo ko od vas pati od bele kuge, ne gubite vreme na veštačku oplodnju i druge medicinske gluposti, pravac Hilandar po čudotvornu lozu. Mada, ako ste malo tehnološki potkovani i vični internetu, potražite na google, mislim da se može i poručiti.

:plakanje

Link to comment
Share on other sites

Stvarno si bezveze. Koliko kod se trudio da budeš duhovit, ovim pisanjem vređaš one ljude koji su vernici. Niti te ko tera da veruješ u to, niti je iko promovisao ovde pravosljavlje i hilandarsku čudotvornu lozu, pa da ti daš svoj sud o tome. Dakle sam postuješ nešto sa namerom da isprovociraš druge. Bezveze ti je to.

Link to comment
Share on other sites

Ako je vama normalno dati tamo nekom popu  300 evra za kupovinu magle i pri tom gubiti dragoceno vreme bez profesionalnog medicinskog tretmana, onda se postavlja pitanje koliko je taj pop dobronameran i koliko ga zaista zabole za belu kugu! I onako ce tih 300 evra da protera korz auspuh nekog zapadno evropskog dzipa i to za manje od nedelju dana! Ako je to vama normaln i ako ja s ovim nekog vredjam onda se mi stvarno ne razumemo! Vise ja doprinosim svosjim sarkasticnim komentarom u borbi protiv bele kuge nego nego deset popova prevaranata! Bar se nadam da kad ovo neko bude procitao, a ciljna grupa su mladji ljudi sa problem, da ne gube vreme na gluposti nego da se obrate tamo gde im stvarno mogu pomoci! A na vas starije, izraubovane, koji ste se izreprodukovali me bas briga kako cete ovo da shvatite!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...