Jump to content


39.Audioberza - Mikser Audio Market 13.11.2016.


zogra

Recommended Posts

Pozdrav svima.Kao i uvek jos jedno lepo druzenje i ogroman izbor Ploca,diskova,dodatne opreme...a bilo je i Hifi-ja.Od clanova foruma bili su: Kuja,Patason,ZoranZu,Suca77,Pirke,Zogra,Goxy62,Milosav Grozni,Bec,Profesor,Sax,Milos A,Andreoti70,Babylon011,Sindex...verovatno sam nekoga zaboravio,napisacu ako se setim.Od poznatih licnosti bio je nas proslavljeni glumac Sergej Trifunovic.Sledeci Mikser Audio Market je zakazan za 4.decembar.

Audioberza Novembar 2016 1117.JPG

Link to comment
Share on other sites

55 minuta ranije, Savoo70 said:

Sudeci po slikama ponnuda je bila daleko slabija od recimo prosle berze na kojoj sam bio. Ponavljaju se jedni isti kadrovi slikani iz vise uglova. Ili je to, ili je bila gomila ACDC ploca i Japan Press izdanja na primer. :lol:

Sta se desilo sa najavom o rekordnom broju izlagaca i nikad vecoj ponudi?

Tek treba da postavim ostatak slika,postavicu ih cim ih smanjim.Kadrovi iz vise uglova za sve one koji zele dobro da vide o cemu je rec.Svi stolovi koji su predvidjeni za Audioberzu su bili popunjeni,a uvek moze da se desi da neko ne dodje u zadnji cas.Izlagac iz Bosne cije sam slike postavio je bio prvi put.

Link to comment
Share on other sites

2 minuta ranije, Savoo70 said:

Prihvatam da sam moguce glup ali ne shvatam potrebu da neko iz vise uglova vidi nesto cemu je propustio da prisustvuje. Objasni mi molim te ako ti nije tesko.

 

Ne vidim zasto ti to toliko smeta,ja licno volim kad gledam slike da ih vidim iz vise uglova.Iskreno smatram da je tako lepse docarati ono sto je slikano.E sad nekome se svidja,a nekome ne.Stvar izbora i ukusa.Realno gledano meni je i lakse kad bih postavio manje slika,ali ih postavim vise da bi drugi ljudi mogli lepse da vide.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...