Jump to content


Nobel


Kuršum

Recommended Posts

  • Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eto šta devalvira većinu foruma! Čovek nema nikakve argumente i verovatno misli da je Dilan "pesnik", a daje sebi za pravo da bilo koga procenjuje i još priča o pameti! Razumem ja da vecina nema bilo kakvu samokriticnost i o sebi misli sve naj...ali tako "napredno" ponašanje je očigledno tenutni hit, lazna patetika i primitivizam u punome jeku! Naravno, podrazumeva se..bez ikakve dgovornosti! :mellow: 

Link to comment
Share on other sites

a da zamoliš ličnog trenera u teretani da ti promeni terapiju.Mažeš forum fekalijama već nedeljama bez ikakvih posledica neverovatnom agresijom i primitivizmom bez ikakvih posledica,pa malo šaljes poeziju,pa si malo dusebrižnik,pa trazis spas od yoge,malo podcenjivanja zena,pa podjebavanje koleginog oglasa,opet red agresije,pa dubokih emocija,malo mačo malo nežni poeta...hormoni ti opasno rade.Ne može to samo od vežbanja,pa ni od svastike

Mslm dal' si majkl il michelas ili michela nije bitno,vazno da troluješ gde stigneš,ajd nas malo odmori,ima sto drugih načina da se se čovek reši negativne energije

Link to comment
Share on other sites

Savršeno me ne interesuje bilo čija paranoidna-šizofrenija i bilo čiji duševni problemi! Mislim da je Dilan jedan ložač širokih narodnih masa i ako neko ima problem to da shvati ne mora da vredja, može jednostavno postaviti kontra argument!  Sećam se onomad, kad je svojom neodgovornom izjavom naložio Srebe i Hrvate da se glože, dok je on iz svoje udobne vile s bazenom smišljao kakvu će novu poruku poslati svetu, nije ni bio svestan kako je s***e proizvela njegova infantilna izjava! A opet, za razliku od mnogih ovde, ja posedujem cak 3 njegove ploce i nekoliko kaseta i za razliku od mnogih ovde, slusao sam ga i mogu reci da je uvek bolje zvučao kada su drugi izvodili njegove numere! 

Link to comment
Share on other sites

Vule nam se vratio.:banana

A dokle će ne znamo.

Još malo o Nobelovoj nagradi. Nobelova nagrada je uvek bila po malo politički uslovljena. Setimo se samo slavnih sovjetskih nobelovaca Šolohova, Pasternaka, Solženjicina. Nešto mi se javlja da je tada bilo pisaca koji su je više zaslužili. Msm, Pasternaka nisam čitao ali Šolohova i Solženjicina jesam. 

Hteo sam da kažem da je u ovom trenutku veoma važno i dobro što je neko kao Dilan dobio Nobela.

Ima još pesnika među rokerima. Ima i kod nas..............

Neću dalje da ne dobijem po glave.:D

Link to comment
Share on other sites

14 minuta ranije, Lilyhammer said:

Evo na primer Brega, pa Kusta (posebno u zadnjih 10g.), a mogli bi i Kursadžije da prođu što da ne? :plakanje

Eto rek'o sam. :)

Molim da se negde evidentira da u nazad ne znam koliko postova nisam psuno.

Hteo sam da kažem da ćemo ako ovako nastavimo stići i do Mice Trofrtaljke. Msm, ne preterivati molim.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Lilyhammer said:

To je Dilan izjavio nista ja nisam izmislio! Lik je uveren da cini  neku veoma bitnu misiju i uspesan je u tome, a uspeo je cak jednom prilikom posvadjati i podeliti Srbe i Hrvate (po ko zna koji put)! Ocigledno je taj pad s motora '66 ostavio odredjene posledice, a svet opet voli samozvane mesije...i tako... 

1 hour ago, Lilyhammer said:

Sećam se onomad, kad je svojom neodgovornom izjavom naložio Srebe i Hrvate da se glože, dok je on iz svoje udobne vile s bazenom smišljao kakvu će novu poruku poslati svetu, nije ni bio svestan kako je s***e proizvela njegova infantilna izjava! A opet, za razliku od mnogih ovde, ja posedujem cak 3 njegove ploce i nekoliko kaseta i za razliku od mnogih ovde, slusao sam ga i mogu reci da je uvek bolje zvučao kada su drugi izvodili njegove numere! 

 

Ovo bih izdvojio kao najvecu glupost koju si napisao ovde. Upravo si ti taj koji koristi naprednu poniznu retoriku.

Drugi citat kao da je AV licno srocio.

Link to comment
Share on other sites

"Dilanovo ćutanje je nepristojno i arogantno"

Član Švedske akademije koja je Nobelovu nagradu za književnost za ovu godinu dodelila Bobu Dilanu, Per Vastberg, izjavio je da je neoglašavanje američkog kantautora posle dodele te prestižne nagrade "nepristojno i arogantno".

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2016&mm=10&dd=22&nav_id=1191053

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...