shon3i Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 Pozdrav svima, Otvaram ovu temu da vidim koliko nas ima zainteresovanih za nabavku ove cudotvorne i najefikasnije tecnosti za ciscenje ploca. Spisak clanova: Shon3i Zeljko 64 Molim sve zainteresovane da se prijave ovde u temi, ili da me obaveste porukom, da ih stavim na spisak Takodje molim clanove koji su vec nabavljali u ranijim nabavkama, da nam daju smernice odakle se nabavlja itd.. Pa da pocnemo Quote
Willi Studer Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 Tema premeštena u podforum Grupne nabavke. Quote
空也 Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 1 sat ranije, shon3i said: Shon3i Zeljko 64 Takodje molim clanove koji su vec nabavljali u ranijim nabavkama, da nam daju smernice odakle se nabavlja itd.. Imas vec sve detalje prethodne kupovine na drugoj strani Knosti teme - odakle, preko koje firme, itd. Quote
shon3i Posted September 30, 2016 Author Report Posted September 30, 2016 @空也, hvala puno, nazvao sam unihem, zvace me u ponedeljak, sad sam izgleda na kraju radnog vremena dosao... @Willi Studer, da li moze nekako da se vidi ova tema i tamo na Vinil podrucju? recimo ja rekto posecujem ostale podforume sem Vinyl i vintage... Da bi sto vise zainteresovanih videlo ? Quote
Recommended Posts