Jump to content


Koja radio stanica?


vdzele

Recommended Posts

  • 1 month later...

Sa jednog od foruma

"Iz izvora bliskog jednoj provajderskoj firmi u Srbiji cuo sam da je prekid klasicnog strimovanja RTS programa bila posledica raskida sa provajderom sa kojim je RTS vec neko vreme imao problema u saradnji. Ugovor je istekao i provajder ih je isekao. RTS je sa druge strane autisticno ostao na ideji da im Planeta bude dovoljna za sve. "

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Večeras na 202jci ide prenos koncerta u čast Vladi Divljanu u 20i30h. Biće dosta izvodjača i verujem da će i sa tehničke strane prenos biti kvalitetno realizovan.

Pišem u ovoj temi jer sam se u poslednje vreme "navukao" na fm. Rasprodao sam sve "izvore zvuka" i ostao samo sa Grundig tunerom. Čak nemam ni mogućnost upravljanja daljinskim.

Otkrio sam da mi muzika ima veću draž kada slušam radio. Volim kada me iznenadi neka pesma a naročito kada čujem nešto novo i svidi mi se na prvo slušanje.

Podsetio sam se rane mladosti kada sam voleo da gledam filmove a oni su bili retkost na TV-u pa sam kupovao TV vodič i beležio kad šta treba da gledam. Ushićenju nije bilo kraja kada bih video da se prikazuje neki dobar film. Tako i sada radim. Redovno pratim Vodic za rts1, 2, 202 i Ns1.  Čak i slobodno vreme organizujem prema terminima emisija.

Retko propuštam termin od 18h na ns1. Zaista bude odlične muzike raznih žanrova uz komentare o izvodjačaima. Zvuk je u rangu sa RTS-om, možda i bolji.

Mislim da su YouTube, cd ripovi i mrežni servisi doveli do zasićenja. Sva muzika je suviše lako dostupna tako da sam se često nalazio u situaciji da samo prelazim sa jedne na drugu pesmu a da pritom uopšte ne uživam u muzici.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...