brale Posted May 12, 2021 Report Share Posted May 12, 2021 Ljudi, kako da prebacim novac na PayPal account? Kupio sam plocu na discogs i treba da je platim preko PP. Napravih i biznis i personal PP nalog ali ni u walletu ni negde drugde ne vidim opciju da prebacim pare na PP . Ima samo opcija da sa PP prebacom na karticu.Sent from my SM-G960F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanp Posted May 12, 2021 Report Share Posted May 12, 2021 Ne treba da prebaciš pare na PayPal account. Treba da imaš internet karicu (najbolje neku vrstu pripejd kartice) koju registruješ kod PayPal a. Zatim na tu karticu prebaciš koliko ti treba para da platiš zajedno sa sitnim dažbinama za banku i PayPal. Onadak kreneš sa plaćanjem Discogsu i korak po korak............platiš. I ja s' vremena na vreme kupim neki disk preko Discogs a i plaćam PayPal om. Imam internet Visa pripejd karicu kod Komercijalne banke. Na njoj imam (prebacujem na nju) samo toliko para koliko mi treba za ono što ću da kupim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brale Posted May 12, 2021 Report Share Posted May 12, 2021 Hvala, uspeo. Zbunilo me sto mi je pri prvom pokusaju rekao da je balance jednak nuli a na kartici je bilo novca, vrv neki bug ...Gledam discogs i da nema postarine sve bi bilo mnogo dobro. Ovako za jeftine medije u dobrom stanju zbog velike postarine ne trgujes.Sent from my SM-G960F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gile Posted May 27, 2021 Report Share Posted May 27, 2021 Stigao danas paket sa Juno, onaj od 13. marta. Stajale su u pošti 45 dana. Probijen je rekord od 70 dana dostave iz UK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joyba Posted May 27, 2021 Report Share Posted May 27, 2021 Meni stiglo danas 4 paketa iz aprila i maja, od 5. ni traga ni glasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HMrules Posted May 28, 2021 Report Share Posted May 28, 2021 Meni još uvek nije stigla ploča sa Juno-a poslata 8. maja, obično su pošiljke stizale za 10-15 dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joyba Posted May 28, 2021 Report Share Posted May 28, 2021 Stigala i 5. Nema greške Link to comment Share on other sites More sharing options...
HMrules Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 Stigla danas ploča poslata 8. maja, uplašio sam se da nije možda oštećena kada sam je video da stoji u sandučetu pošto poštar obično ostavlja izveštaj, srećom sa pločom je sve ok.Послато са SM-A725F помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan_cvetkovic Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 Kakav bilmez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingus,Mingus Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 Da li je moguce da ovako stavi paket. Ja bih ovu sliku poslao posti. Ja uvek kad nesto skripi saljem mail, ima na sajtu Posta Srbije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spachek Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 Lepteyebo🙁Sent from my SM-A530F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
garson Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 1 sat ranije, Mingus,Mingus said: Da li je moguce da ovako stavi paket. Ja bih ovu sliku poslao posti. Ja uvek kad nesto skripi saljem mail, ima na sajtu Posta Srbije. Jos samo da razmotre primedbe. Tj da uopste da citaju mejlove koji stignu na tu mejl adresu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingus,Mingus Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 Ja sam nedavno slao i dobio odgovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondek Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 Upravo smo kolega Mingus i ja imali problem sa Bex.Hteli da naplate vise postarinu nego sto im je u cenovniku. Poslao sam mu prijemni list o posiljci i prihvatili reklamaciju.Priznajem ,ja bih malo gundjao sebi u bradu i ne bih nista uradio. Kolega je to cas posla resio problem mailom.Da li je slucajno ili namerno,suma mala ili velika ali ne treba im dozvoliti. Ja inace presao na njih zbog losih iskustava sa post express. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan_cvetkovic Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 11 minuta ranije, sondek said: Ja inace presao na njih zbog losih iskustava sa post express. Ala si izabrao…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HMrules Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 2 sati ranije, Mingus,Mingus said: Da li je moguce da ovako stavi paket. Ja bih ovu sliku poslao posti. Ja uvek kad nesto skripi saljem mail, ima na sajtu Posta Srbije. Sve je moguće, srećom ploča je neoštećena, da jeste i te kako bih se žalio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HMrules Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 30 minuta ranije, sondek said: Upravo smo kolega Mingus i ja imali problem sa Bex.Hteli da naplate vise postarinu nego sto im je u cenovniku. Poslao sam mu prijemni list o posiljci i prihvatili reklamaciju.Priznajem ,ja bih malo gundjao sebi u bradu i ne bih nista uradio. Kolega je to cas posla resio problem mailom.Da li je slucajno ili namerno,suma mala ili velika ali ne treba im dozvoliti. Ja inace presao na njih zbog losih iskustava sa post express. Sa Bexom sa imao loša iskustva jer kuriri kradu, sećam se kada sam 2016 naručio monitor za računar koji je baš dosta koštao, pošto nisam bio kod kuće ostavio sam mojim roditeljima novac da oni plate i preuzmu pošiljku, preuzeli su pošiljku ali nisu znali da je kurir maznuo između 500 i 1000 dinara, kada sam pogledao kutiju na kojoj je bila nalepljena nalepnica sa podacima namerno je bila izgrebana u delu u kojem piše iznos za otkupninu, prosto neverovatno. Sa Postexpressom nikada nisam imao problema tako da redovno koristim njihove usluge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingus,Mingus Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 Treba zaraziti svoja prava odnosno traziti da rade za ono sto su placeni. Mogao je neko da uzme ploču. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingus,Mingus Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 Ona posiljka je dosla iz inostranstva, ako se ne varam. Jedino posta isporucuje te posiljke jedino ako nije DHL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitrije Posted June 24, 2021 Report Share Posted June 24, 2021 Payment unsuccessful: Sorry, your card issuer did not authorise your request. Please try a different card or change payment method. Click here for more help. Da li je neko imao problem ove vrste sa junom? Ne mogu da idem na pre order ploče nikako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koumbare Posted June 24, 2021 Report Share Posted June 24, 2021 Pre-order naplaćuju na dan slanja. Sad su vrv hteli da provere validnost kartice... Ja takvu poruku dobijem samo kad nemam dovoljno para na kartici Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbrujic Posted June 24, 2021 Report Share Posted June 24, 2021 1 hour ago, Dimitrije said: Da li je neko imao problem ove vrste sa junom? Još od pre više od godinu dana (možda i dve) imam taj problem s juno-om i master karticom (intesa). Bez rešenja. Banka ne "vidi" da je bilo ikakvog pokušaja transakcije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitrije Posted June 24, 2021 Report Share Posted June 24, 2021 Znaci svasta. Izgleda ne mogu na pre order sa master karticom, tako mi pise. A pre dva meseca sam mogao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
surferlola Posted June 25, 2021 Report Share Posted June 25, 2021 ja sam imao slican problem, resio u banci. oni treba da ti odobre devizno placanje. direktna banka je u pitanju, probaj za pocetak da pozoves call centar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pompi Posted June 25, 2021 Report Share Posted June 25, 2021 On 2.6.2021. at 21:36, sondek said: Ja inace presao na njih zbog losih iskustava sa post express. Obzirom da ih vecina verovatno smatra za najbolje, bili bi zahvalni da to iskustvo podelite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now