srdjan_cvetkovic Posted April 12, 2021 Report Share Posted April 12, 2021 Ufff, ja pikirao isti vinil na Juno Link to comment Share on other sites More sharing options...
milos Posted April 12, 2021 Report Share Posted April 12, 2021 46 minuta ranije, HMrules said: Preptostavljam da mogu da tražim od Juno-a drugu ploču? Piši im, stavi faulty item (damaged je kad se ošteti u slanju), možda će ti tražiti snimak ili sliku... https://www.juno.co.uk/contact-juno/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbrujic Posted April 12, 2021 Report Share Posted April 12, 2021 https://www.danas.rs/ekonomija/kolekcionari-gramofonskih-ploca-kolateralna-steta-rigoroznih-provera/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
snenokla Posted April 12, 2021 Report Share Posted April 12, 2021 Prvi put sam narucila plocu sa Juno.co.uk pre nekoliko dana. Da li treba da mi stigne mejl kada je posalju? Posto mi nije nista stiglo i status narudzbine je jos uvek "processing". Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan_cvetkovic Posted April 12, 2021 Report Share Posted April 12, 2021 Stićiće mail kad pošalju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koumbare Posted April 15, 2021 Report Share Posted April 15, 2021 Prosek za Juno, trenutno po mom iskustvu, 15-21 dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koumbare Posted April 20, 2021 Report Share Posted April 20, 2021 (edited) Juče je Srbija potpisala trgovinski sporazum sa UK tako da će "možda" stvari izgledati drugačije ili barem slično kao u stara dobra vremena https://www.express.co.uk/news/politics/1424968/Liz-Truss-UK-trade-deal-latest-update-Serbia-signs-investment-UK-Export-Finance Edited April 20, 2021 by Koumbare dodao link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixie Posted April 20, 2021 Report Share Posted April 20, 2021 Moći će jeftinije da se kupi nov Jaguar ili Land Rover. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zflazar Posted April 20, 2021 Report Share Posted April 20, 2021 I engleska magla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HMrules Posted April 20, 2021 Report Share Posted April 20, 2021 Jedan moj prijatelj ima problem, kupio je nov album Jean Michel Jarre-a sa jpc.de, kaže da su mu skinuta rezervisana sredstva za kupovinu ploče ali jpc.de ne vidi uplatu, piše da se uplata vratila i da treba da čeka da postane vidljiva na njegovom bankovnom računu tj. kartici pa onda da ponovi porudžbinu ali to ne može da uradi jer ta rezervisana sredstva kao da su u vazduh nestala, banka kaže da što se tiče njih da je uplata prošla a jpc.de kaže da se uplata vratila i tako u krug, prijatelj koristi Visa Virtuon karticu. Može li neko detaljnije da objasni o čemu se ovde zapravo radi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koumbare Posted April 20, 2021 Report Share Posted April 20, 2021 14 minutes ago, HMrules said: Jedan moj prijatelj ima problem, kupio je nov album Jean Michel Jarre-a sa jpc.de, kaže da su mu skinuta rezervisana sredstva za kupovinu ploče ali jpc.de ne vidi uplatu, piše da se uplata vratila i da treba da čeka da postane vidljiva na njegovom bankovnom računu tj. kartici pa onda da ponovi porudžbinu ali to ne može da uradi jer ta rezervisana sredstva kao da su u vazduh nestala, banka kaže da što se tiče njih da je uplata prošla a jpc.de kaže da se uplata vratila i tako u krug, prijatelj koristi Visa Virtuon karticu. Može li neko detaljnije da objasni o čemu se ovde zapravo radi? Radi se o tome da se neko pravi "blesav". Treba da traži izvod po računu gde se vidi šta se dešavalo po računu. Pitanje je ko je tu payment procesor jer u ovako opisanom slučaju to bi trebalo da je JPC kao trgovac koji ima mogućnost da rezerviše sredstva do naplate. Isto tako, banka u kojoj mu je račun sigurno može da vidi sve akcije rađene po računu pa i ko je uradio rezervaciju sredstava (kao i kad su sredstva oslobođena). Ovo kad ustanovi moćiće jasnije da zna kojoj strani treba da se žali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djodjara Posted April 23, 2021 Report Share Posted April 23, 2021 Kupljen jos jedan vinil preko Juno-a, ovog puta ekspresno dostavljen, narucen 12.04, stiglo juce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingus,Mingus Posted April 23, 2021 Report Share Posted April 23, 2021 11 April 2021 narucio i platio plocu.Amazon.co.uk.Jos uvek je status Order received We will email you when we have an estimated delivery date. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gile Posted April 23, 2021 Report Share Posted April 23, 2021 Da li da cimam Juno, ploče poslate 13.03., nema ih još uvek? Ili da čekam uobičajena dva meseca, pa onda da ih cimam ako ne stignu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spachek Posted April 23, 2021 Report Share Posted April 23, 2021 Stici ce ti 28.04.Sent from my SM-A530F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingus,Mingus Posted April 28, 2021 Report Share Posted April 28, 2021 Danas stigla preko dhl/bez poreza i carine/ ogromna kutija i poklon vrecica za plocu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladat1 Posted April 28, 2021 Report Share Posted April 28, 2021 Koliko te koštala poštarina na Amazon Prine ? Ja sam do sada uvek kupovao sa https://www.juno.co.uk/labels/Music+On+Vinyl/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingus,Mingus Posted April 28, 2021 Report Share Posted April 28, 2021 Ja sam narucio amazon.co.uk 11.4 Order Summary Item(s) Subtotal:£14.11 Postage & Packing:£3.58 Giftwrap:£3.99 Total Before VAT:£21.68 VAT:£0.00 Total:£21.68 Grand Total:£21.68 Tada su mi skinuli sa kartice iznos u iznosu od 2952,82 Amazon uk reital.www.amazon.coluxlu. onda su mi ponovo skinuli 2940,85 17.4 Amazon uk reital.www.amazon.coluxlu. Zvao sam moju banku kaze da su oba iznosa kod njih na cekanju. obratio sam se Amazonu i dobio informaciju da nisu dvostruko naplatili. Ovo je prvi put da kupujem kod Amazon ne znam za [rine.Nigde nije pisalo da se salje dhl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koumbare Posted April 28, 2021 Report Share Posted April 28, 2021 Auuu, svaka čast! Kakva institucija je Amazon! Pakovanje je ko da šalju jaja od prepelice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingus,Mingus Posted April 28, 2021 Report Share Posted April 28, 2021 Da nije ovaj drugi iznos DHL /Amazon Prine/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koumbare Posted April 28, 2021 Report Share Posted April 28, 2021 Prime verovatno podrazumeva expres kurirske usluge (DHL, FedEx i sl.) Da li ti je opis identičan za obe transakcije kad pogledaš izvod? Grand Total je ukupan iznos koji si trebao da platiš, dakle tih nekih 21.68 funti. Čak i ta stavka za slanje je navedena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingus,Mingus Posted April 28, 2021 Report Share Posted April 28, 2021 Izvestaj je sms od banke i iznos je skoro isti. 2952,82 i 2940,85.Naredni mesec dobijam Izvestaj od banke. U pitanju je super kartica sber banke. Mastercard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dražo Posted May 4, 2021 Report Share Posted May 4, 2021 Ima li neko predlog ili savet, sta bih (i da li bih) mogao da ucinim nesto povodom ove situacije? Ili prosto treba da prepustim slucaju i strpljenju? Naime, narucio sam iz US plocu krajem januara, prodavac je uredno poslao, dao mi tracking broj. Krenuo je 31. januara paket na isporuku, od Cikaga, preko NY, pa do Dablina (Irska), gde je stigla 25. februara. Po trakingu, to je poslednja destinacija, odakle je navodno paket u daljoj proceduri za isporuku. "Otad prodje 13 bajrama..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krca44 Posted May 4, 2021 Report Share Posted May 4, 2021 50 minutes ago, Dražo said: Ima li neko predlog ili savet, sta bih (i da li bih) mogao da ucinim nesto povodom ove situacije? USPS ima domaceg agenta, samo zaboravio sam ko je u pitanju... mozda D express ili tako neko - pokusaj da nadjes na gogletu pa pitaj agenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan_cvetkovic Posted May 4, 2021 Report Share Posted May 4, 2021 Krco, USPS nije UPS. USPS - United States Postal Service - ovo je američka pošta UPS - kurirska služba Inače, te pošiljke iz USA imaju praćenje donekle, kad uđu u Srbiju to se ne vidi, jer naša i američka pošta nemaju potpisan bilateralni sporazum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now