Jump to content

[izveštaj] - AudioVideoShow – Zagreb 2006

Ljuba

Recommended Posts

Posted

Pozdrav svima,

vratili smo se iz Zagreba i u popriličnoj smo gužvi sa poslom, te ću ovde izneti samo neke utiske.

Zagrebački šou je organizovan veoma profesionalno, sa širokom lepezom izlagača i proizvoda.

U prizemlju su bili izlagači uglavnom video opreme (projektori, LCD, plazme i platna), ali se našlo mesta i za Apple i slične kompanije. Otvoreni štandovi, izlagači raspoloženi za razgovor, nekoliko demonstracija na temu tehnologija... sve u svemu, veoma zanimljivo.

Prvi sprat je praktično podeljen u tri celine. Jedna, središna, se odnosila na prodaju diskova, ali za njihovo pregledanje vam je naravno trebalo puno vremena...

U dva odvojena hodnika, nalazilo se otprilike po pet soba, sa veoma dobrim postavkama...

Recimo pomenuću samo Burmeister, zatim Black monster (ponovljena premijera iz Ljubljane, odličan zvuk kod Marantz/Monitor Audio Gold sistema...

Simpatično su svirali i maleni B&W CM1 na Rotel 06 seriji, a bio je izložen i Classe, kao i nekoliko modela serije 800.

Ne bih dužio (duljio) dalje, već idemo da sredimo malo slike, pa vam šaljem link.

Sutra ćemo saznati tačan datum izlaska časopisa, ali recimo da će u četvrtak biti svuda na kioscima...

Bok :blah

Ljuba

P.S. hvala Darku Brlečiću na gostoprimstvu na izložbi koji me je proveo i upoznao sa ekipom.

Posted

Da, bio sam pozvan i od strane Zaca, ali zurili smo u Ogulin.

Bio sam od petka do nedelje, s tim sto sam se u petak setao po ZG, u subotu bio na sajmu, a u nedelju sam imao peh sa automobilom...

Posted

Lepe slike. Malo sam se ubedaÄio kad sam shvatio koliko smo mi daleko od ovoga. Hoće li i kod nas biti izloženi kablovi, mrežni filteri i ostala skalamerija? I nadam se da će Korato ove godine da postavi, kao ovi u Zagrebu, kombinaciju Rotel-CM1, a ti nam LJubo javi koji će to dan biti :lol:

Posted

btw, lijepe sliÄice.

Žao mi je da nisi dospio do kluba. Bili su i DVV, Notax i DuÅ¡an iz BG-a, ekipe iz Osijeka, Rijeke, Splita pa Äak i Marijo iz Dubrovnika. Izvanredno druženje.

Ukoliko te put nanese koji vikend u ZG pozivam te, kao predsjednik Audiofil.net Kluba da svratiš do nas. Poziv, naravno vrijedi i za ostale audiofile iz SR, BiH, CG i SLO koje put nanese do ZG-a.

Dosadašnje događaje i setupe koje smo postavili možete pogledati ovdje:

http://www.audiofil.net/klub/

Posted

Joby, hvala na pozivu. Odazvacu se prvom prilikom kada me put nanese ka ZG. Stvarno smo se Lappo proveli.

Inače, sreo sam Dušana i razgovarao sam sa njim.

Takođe, DarkoB me je upoznao sa ekipom, te sam upoznao i Žaca.

Posted
Bio sam od petka do nedelje, s tim sto sam se u petak setao po ZG, u subotu bio na sajmu, a u nedelju sam imao peh sa automobilom...

Samo da neko ne shvati pogrešno, imao sam kvar na automobilu, nema veze sa huliganima :lol:

Inače, ovde u BGDu su mi dva puta u mesec dana slomili retrovizor.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...