Jump to content


Drvena obloga za Sony tuner 5130


zeljkoprotic

Recommended Posts

Pošto sam posle puuno čekanja najzad nabavio Sony St 5130, stigao mi je u "golom" stanju. A pošto mi se jako sviđa, a još više kada sam video slike sa drvenom oblogom,

probao sam da nađem na netu i za sada ništa...pa sam probao da nađem bar dimenzije da dam nekom stolaru da mi je sklepa, ali ni toga za sada ništa. Vidim da je bilo na prodaju tih obloga posebno pošto je pasala i za 5130 i za 5150 a izgleda i za još neke uređaje.

Moje pitanje je da li neko zna nekog ko možda ima tu oblogu na prodaju ili ako ima a neće da proda da li može da mi "skine" dimenzije ili ako zna negde neko neki link gde se može naći crtež iste ili ...

Nisam znao gde da stavim ovu temu, da li u servis, samogradnju ili ovde, pa sam se na kraju ovde odlučio, ali ako administratori smatraju da je treba premestiti, samo slobodno.

Još jedno pitanjce, sve sijalice rade ali mi nekako deluju prigušeno, ne znam da li je to normalno ili možda treba očistiti stakla, ili se mogu staviti jače sijalice ili možda i ledovke? Evo sada slike tunera kada je stigao i obloge sa neta, a bolje slike bez blica ću kasnije postaviti, samo ne znam da li ima opcija da se postave slike veće od pola megabajta?

DSC_4069.JPG

leica_nikon2000-img600x450-1449791576hhgcfc29817.jpg

Link to comment
Share on other sites

Pedantan stolar može da napravi odličan poklopac od drveta i da ga isfurnira u željenoj boji. Dimenzije kutije se mogu izmeriti i nacrtati, ako ih već nema u servisnom uputstvu. Što se tiče prigušenih lampica, osim ako nije u pitanju subjektivni osećaj, može da bude zbog nižeg napona u tjuneru, a to je onda samo pokazatelj da uređaj treba detaljno ispitati i remontovati, uključujući i čišćenje.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...