Jump to content


Sta ste nabavili (od HiFi-ja)?


Infidel

Recommended Posts

Super. Koristim ga i sam,  te sam na osnovu iskustva i dao predlog na drugom forumu da može solidno da posluži. Ovaj moj radi bez gašenja od 2008. Nadam se da su vaši mlađi po godištu. :) Pratiću kako se napreduje sa tim gramofonom.

Link to comment
Share on other sites

I ja sam sa SF slusao Classe.Davno bese,pre 25g,mozda sa ovim nema veze ni Classe ni SF danas,ali bar je sećanje na brendove pozitivno.Cremone jesu odlične,slusao kod forumskog kolege.Video sam nedavno koliko se selaam jeftino njihov s. woofer ,dobro bi im dosao u većem prostoru.Inace njihovi zvucnoci odlicno rade kad se razmasu u većem prostoru.Drugar koji imao Minima Amator je dobio mnogo bolji zvuk kad se preselio u veći prostor i dao ima baas mnogo prostora iza i oko njih.Takav utisak mi je ostavio i Monitor Wood,na kraju perverzno dobrog AR sistema.

Link to comment
Share on other sites

@Vlajo Hvala Vlajo. Matoro i nije mnogo. Ja preferiram zvuk 2008 ili iz te decenije.. Muzikalno to radi, ima dovoljno detalja, prostora, dinamike. Odradjen je fantasticno, sto se moze videti po njegovim specifikacijama i komentarima mnogih audiofila. Komponente novije generacije su po meni losijeg kvaliteta i malo sterilno rade, ne mislim na sve kompanije, ali vecina nama dostupnih.
@sondek Sonus Faber je fantastican, cak i kad su ovi novi modeli u pitanju. Classe CAP 2100 je trenutno u sistemu i kao sto je napomenuo @goran_p nece se sadrzati duze od pola godine. Precicu sigurno na monoblokove ili neke snagase, to je nesto sto stvarno lezi Cremonama, probao sam i proverena kombinacija, malo vise kosta, ali to je ono pravo.. a i volim menjati uredjaje, uzivam u muzici i u svakoj novini sistema. :listen

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...