Jump to content


Cyrus 8


wwweljko

Recommended Posts

  • Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

2 sati ranije, stoN_Cold said:

Хм, јесте мало необичан дизајн цела кутија је хладњак.

 

jl1chx.png

Pa nije ni čudo da je gorelo, kada su na tako malom rastojanju spakovani svi tranzistori a ne postoji "kršteni" hladnjak za sve, nego se toplota odvodi na kućište.

Link to comment
Share on other sites

4 minuta ranije, zek said:

Pa nije ni čudo da je gorelo, kada su na tako malom rastojanju spakovani svi tranzistori a ne postoji "kršteni" hladnjak za sve, nego se toplota odvodi na kućište.

Вала баш, нагурали као да треба да спакују у флашу к'о брод.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

даће му он форе до краја његовог или свог живота пошто се венчо за појачало које не би нико никад купио(надам се да га је продавац частио и ручком заједно са фамилијом у круна плази  јер вероватно није  веровао да ће се икад појавити купац за његово појачало)тако да може евентуално да га неком поклони за рођендан једног дана кад му досади.

наравно свака част вељку прави је коцкар иде на невиђено па ако убоде супер ако не нема везе иде живот даље.

Link to comment
Share on other sites

Znaci goxy62 ti si jedan od smaraca koji kampuju kod prodavca kad kupuju uredjaj. Uh znas da kad mi je poznanik prodavao amp lupac usao u kucu u podne a izasao u 17h.slusao u tudjoj sobi, na tudjem sistemu i odlucio da kupi.bolesnik. Vecina ljudi kupi uredjaj na nevidjeno,nemoguce da si to prvi put cuo pa sad masiras veljka

Link to comment
Share on other sites

ma nisam mislio ništa loše nego nas je smarao sa izborom pojačala a nakraju kupio sasvim nešto drugo osim toga prodaje i zvučnike već duže vreme pa mi tu više ništa nije jasno šta on ustvari hoće savršenstvo ne postoji tako da je to priča bez kraja. naravno da sam kupovao uglavnom bez slušnog testa u svojoj kući ali nisam vodio nikad diskusiju na forumu tražio savete da bih onda kupio nešto deseto. sve koje sam na ovom forumu savetovao kasnije su mi se zahvaljivali u privatnim porukama. 

 

Link to comment
Share on other sites

@stoN_Cold

Moj primerak je "zdelan u UK" , mozda  kasnije modele (3 i Najnoviji 4 ) , proizvode u PRC.

@goxy62

Aj da se opravdam . Prodavac C8 vise od mesec dana nije bio u zemlji , tako da nisam mogao da vidim a kamoli da cujem C8 . Naim 5i je bio prvi pik , ali mi niko nije ponudio na prodaju ( stavljen oglas na KP "kupujem Naim5i" ).

Leema je ovde naletela neplanirano  .Posle dva dana je slusanja  mislim da nije tako lose pojacalo " koje nikad niko ne bi kupio" , ozbiljniji zvuk od i21 i Roksan K2 sigurno, sa dobrim strujnim mislim da ce ovo biti amp koji ce se zadrzati u kuci.

Sto se zvucnika tice i njihove prodaje , prodavao sam svoje jer sam mogao za malo vise novca da kupim ozbiljnije zvucnike od prvog vlasnika. Probao sam, nisu se prodali zivot ide dalje.

 

Link to comment
Share on other sites

Ko još naim kupuje u Srbiji :-) ,nisu ovaj forum i kp dva jedina mesta na svetu gde se nesto moze kupiti, pogotovo naim za koji se napolju(UK) lako nađe diler koji ti daje 3,6 pa čak i 12 meseci na polovnjake.Da si ovde lepo objavio kupujem na slepo,bez ikakvog slusanja amp lako bih ti preporucio gde da kupis amp.Ovako pokrenuvsi temu delovalo je da se tu bira opasno i na osnovu slusnog testa konacno ,a ne kao i dosad na cistu sreću.Kupovinu uređaja na sreću mogu da razumem ako je upitanju neki mejnstream brand koji uvek nađe kupca,mada ja vise nemam zivaca i za to.Doduse veći su mi i ulozi.Goxy ti jeste na dosta grub nacin rekao sta misli,al ima tu dosta toga istinitog ,ako ti ne legne amp zvucno, pa odlucis da prodas.Ja ti zelim da ti ostane dugo u kući,kao i meni naim.Ja sam ga kupio prvi put kad je bio totalno nepoznata firma kod nas,niko od mojih drugara nije cuo za nju, doduše bili smo i "klinci",a matorci su slusali sansui, marantz i sl.i tovarili nas da bolje nema,sreća pa nismo verovali pa se priklonismo istrazivanju Uk brendova.Iskoristi temu o svom sistemu da malo bolje bolje predstavis amp i firmu, moze da bude interesantno cuti i razmenu mišljenja i drugih korisnika ako ih ima.Ja sam malo na brzaka procitao i ono sto mi se sviđa je to što ima phono sekciju,bilo bi interesantno videti " iznutrice",čuti sta je kako odrađeno u ampu i sl.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Svrha foruma je da te uputi u nekom pravcu da ne bi mnogo lutao, a tvoja je odluka kada poslušaš to što ti je preporučeno i vidiš da li je to ono što tebi odgovara. Zato mora da se čuje u svom sistemu i u svom prostoru (naravno ako je sve to moguće ostvariti).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...