Jump to content


Mini linija koja ce pustati radio preko neta


markodl

Recommended Posts

Zdravo svima,

 

S obzirom da zivimo u dragoj nam drzavi (i da je i poslednja stanica koja se cula u mojoj nedodjiji ukinuta), prinudjen sam da za radio u trpezariji trazim novo resenje. 

 

Nije mi potreban citav sistem (sasim ti ni network player velikih dimenzija, koji bi mozda mogao ovo da uradi), vec samo mini linija koja bi zamenila LG koji trenutno koristim. Ono Å¡to bih ja želeo da ova mini linija radi jeste da ona ima wi-fi i da se, preko njega konektuje na net - i vuÄe radio preko neta. Iskreno, nisam siguran da li ovako neÅ¡to i postoji.

 

Kvalitet nije primaran, već je primarna funkcionalnost. Pada meni na pamet da kupim jedan tablet i airport express, ili samo android tablet koji bi kablom bio povezan sa mini linijom koju trenutno imam, ali me, prvenstveno, interesuje neko all-in-one rešenje.

 

Zna li neko neki uređaj koji bi mogao da uradi ovo?

 

PS Vidim na netu sqezeebox radio, ali nema ga da se kupi u naÅ¡oj zemlji, a ni njegov zvuÄnik mi ne deluje impresivno (na pogled). Ima li neko iskustva sa njim?

Link to comment
Share on other sites

Zek, hvala!

 

Wili, nalazim se u selu Debeli Lug pored Majdanpeka. Verovatno da bih lakse uhvatio rumunske nacionalne frekvencije nego srpske ovde... :D

Ukoliko mislite da cak i ovde mogu da uhvatim nacionalne frekvencije, mozete li da mi preporucite neku "bolju" antenu?

Link to comment
Share on other sites

Slicnu dilemu sam resio sa ovakvim uredjajem i prosao prilicno jeftino. Na oglasima sam je kupio za 50 evra, bez zvucnika posto sam ih vec imao.

 

270476795_1_644x461_mikrowieza-philips-d

 

Super stvar je sto poseduje MP3 Link for portable music playback pa preko njega mozes nakaciti mobilni preko kojeg mozes strimovati radio stanice sa neta

 

http://www.advancedmp3players.co.uk/shop/Accessories.7/Philips.34/DCM3020_05/Philips_DCM3020_05_120_Watt_Micro_Music_System_for_iPod_iPhone_iPad.12880.html

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...