Jump to content


Vesanje


Ružić Slavoljub

Recommended Posts

 Mislio sam da koristim glicerin.Ima li neko bolji predlog ?

 

Вазелин. Ðамазати Ñачекати па обриÑати Ñувом крпом.

Link to comment
Share on other sites

Kako se to vidi?

moze samo da se naslucuje ako se zagledate u tragove lepka oko centralne kalote. Gledajuci fabricke zvucnike zaiste retko se vide tako razmazani tragovi lepka, najcesce je ravnomerno naneseno. Na fotografiji se vidi kao da je neko rukom nanosio lepak i omasio dokle da maze pa zamazao malo vise i neravnomerno.

Industrijski razmatrano postoje metode da se kalota zalepi a da lepak ne bude razmazan neujednaceno, npr. stavi se sablon kojim se stiti ostatak membrane da ne bude zamazan, a da lepak dodje tacno gde treba, isto tako i kod postavljanja kalote koristi se sablon.

Link to comment
Share on other sites

Kupio sam skoro kutije na kojima basovi imaju gumena vesanja.Sta koristiti za odrzavanje-mazanje gume ? Koliko cesto ? Mislio sam da koristim glicerin.Ima li neko bolji predlog ?

bolje kupi teÄnost za negu autogume na bazi silikona to je bolje od glicerina a osim toga bilo bi poželjno da skineÅ¡ driver i sa unutraÅ¡nje strane da premažeÅ¡ gumu onda je komplet premazana 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Prvo sto mi je palo na pamet - a sto pitas? :) Ako kazu da utice, menjaces dust cap?

Bez sale sad, sigurno da ima razlike, pojedini slepi misevi tvrde da je zvuk za dve klase bolji sa manjim dust capom. Ponavljam, za dve klase bolji.

Drug ima ulubljen dust cap na jednom od baseva , pa me zamolio da mu porucim-nabavim . Na ali nadjoh dimenziju za 10 mm vecu pa me iz tog razloga zanima .

Link to comment
Share on other sites

Mirno disanje, dobar alat, ostar alat, tri put meri jednom seci i to je to. Moze i bez toga al ce malo razroko da mu deluje ako ima naviku da gleda zvucnike dok slusa muziku.

Izvinjavam se na prvobitnom padanju na pamet, mislio sam da je audiofilska zivotna dilema a to me uvek zasmeje do suza.

Link to comment
Share on other sites

Jašta more, ja imam razlicite boje na srednjetoncu i basu na levom u odnosu na desni zvucnik (dabome, i obrnuto) i u pocetku je malo neobicno ali covek se na sve navikne pa i na to da je predsednik drzave Nikolic Tomislav a kamoli na ove bezvezne tricarije glede nijansi u koloritu drajvera koje gleda sa sweet spota dok slusa muziku. Medjutim, da mi levi svira drugojacije nego desni (dabome, i obrnuto) to je vec druga stvar, da ne kazem krucijalno bitna za mentalno zdravlje u drzavi u kojoj je premijer Aleksandar Vucic. Hvala i dovidjenja.

Link to comment
Share on other sites

 Medjutim, da mi levi svira drugojacije nego desni (dabome, i obrnuto) to je vec druga stvar, da ne kazem krucijalno bitna za mentalno zdravlje u drzavi u kojoj je premijer Aleksandar Vucic. Hvala i dovidjenja.

I meni oba sviraju u isto vreme, mada mi se viÅ¡e Äini da se radi o Å¡iÅ¡tanju za ovog pomenutog. :evil:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...