Jump to content


Marantz NR1504 + Boston CS Set


micko11

Recommended Posts

Pozdrav svima,

novi sam na forumu ali i u svijetu dobrog zvuka i slike. Obzirom da prvi put salazem svoj sustav volio bih ako mi date neke svoje sugestije, komentare i sl. Od sustava imam samo TV, dakle sve ide ispoÄetka. Naletio sam na ovaj oglas http://sonusart.hr/product?c=0&p=1483i uÄinilo mi se da nije loÅ¡a ponuda. S tim da fale BP i subwoofer. Cijena ovog kompleta u linku je oko 700 eura s tim da bi trebalo uzeti u obzir i povrat PDV-a jer je prodavnica u HR a ja zivim u BiH, PDV iznosi 23%. Nisam mogao saznati pouzdano iz opisa recivera ima li on u sebi neku verziju DAC (da mogu pustat muziku s harda ili usb a da to barem pristojno zvuci)., ono sto sam vidio nema wifi ali mislim da mi i ne treba. E da sluzio bi barem 70% za filmove i serije a ostalo za muziku. Å ta mislite o ovoj kombinaciji? PiÅ¡e da je to 5.0 pojaÄalo znaÄi li to da nije 5.1 tj nema basa? Trebam li odmah kupovati subwoofer? Neki prijedlog za BP (citao sam o oppo 95d i jako mi se sviÄ‘a ali je papreno)?

I joÅ¡ jedno pitanje Å¡ta se desi ako BP Äita neki format koji nazivno nije podržan od recivera (recimo SACD)?

Oprostite na mozda njubarskim pitanjima ali...

Link to comment
Share on other sites

Ne bih se slozio da je Bg tako skup, malo sam cijene gledao na netu, najjeftinije sto sam nasao je oko 10 funti jeftinije nego u Bg sto kad se uzme u obzir postarina, moguca carina i eventualni problemi oko garancije i zamjene uredjaja, nije vrijedno spomena. Ovaj u zg je skuplji ali problem mi je dolaziti do bg.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ta kombinacija verovatno pristojno svira, imam sliÄan Marantz (stariji model 1501) i vrlo je muzikalan za sluÅ¡anje. Jedino nisam siguran da li je dovoljno jak da tera i floorstander kutije do nekog glasnijeg nivoa. Iako se po forumima koliko sam proÄitao kunu u njegove sposobnosti da gura i neke malo veće kutije, mislim da bi za sliÄne pare mogao uzeti neki npr Yamahin risiver koji ima malo veću rezervu snage.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...