Jump to content


Najboji gramofon do 70 evra


IvanVladulov

Recommended Posts

Kupio sam pre neki dan turandot 5010, ali mi je zao, da teskim trudom skupljane ploce mog ujaka, krsim na ovom gramofonu...

 

e sad...

 

Kupio bih nesto u rasponu do 70 evra sa oglasa ili od nekoga vec, stvarno nije bitno, ali mi je bito da napravim najbolji moguci izbor za te pare. 

Oglase sam prelistavao nebrojeno puta i vec nocima buljim u komp ali dzaba, nemam znanja da presudim sam, pa zato molim poznavaoce da se stave na moje mesto i da me posavetuju sta da radim.

 

Molim sve koji zele da mi pomognu, da biraju kao za sebe.  

 

Hvala unapred

Link to comment
Share on other sites

Ogranicenog si budzeta a i ponuda trenutno nije neka, ako ti se ne zuri sacekaj nesto ce se vec pojaviti, ako pak zuris mislim da je ovaj od boljih trenutno u ponudi za te pare http://www.kupujemprodajem.com/Hitachi-HT-354-direct-drive-14795990-oglas.htm?filter_id=26124690

Jedino sto je zvucnca vec krepala - ``racunajte da je nema`` to valjda znaci to.

Link to comment
Share on other sites

Taj Turandot, ima podeÅ¡avanje gazne sile, ima podeÅ¡avanje antiscating-a, ako se stavi normalna nova igla i pravilno podesi, neće Å¡tetiti ploÄama.

 

Tako da, slobodno ga koristi (posle podeÅ¡avanja) dok ne skupiÅ¡ pare za neÅ¡to bolje, ili dok ne natrÄi neÅ¡to dobro za tvoj budžet. Nije on niÅ¡ta gori od mora plastikanera iz Japana Å¡to su se valjali '80-ih.

Link to comment
Share on other sites

Brzina je ok,pitch control isto dobro radi, samo da zamenim zvucnicu i kabl za konekciju prebacim na rca. Dobro stelovanje i teraj, da ne jurcam sad ko zdrebe pred rudu. Pa kad skupim 300 da se cujemo ponovo da nas mucim sta cu i kako.

 

PS dajte ovde ili na pp broj nekog pouzdanog i jeftinog servisera da mi promeni zvucnicu, kabl i lepo nasteluje gramofon. 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...