Jump to content


Formula 1


Srle

Recommended Posts

Pratite li zimske testove? Ferrari trenutno deluje najbolje pripremljen za sezonu, dok me recimo Mclaren-Honda izuzetno nervira, slabo neÅ¡to idu i boje su im ružne... DoduÅ¡e spominju da to nije konaÄan izgled, mogli bi da stave neku narandžasto-belu kombinaciju s'obzirom da je oranž Mclarenova tradicionalna boja, i sa belom Hondinom bojom to bi moglo da liÄi  na one stare bolide.

 

PriÄa se po internetima i da se sprema promena pravila za 2016. i da je glavni akcenat na motorima, tj. da će predložiti V8 od 2200ccm sa dva turba i ni manje ni viÅ¡e nego 1000 konja.  :huh:

 

I da dodam da se po prvi put nalazim u dilemi za koga da navijam. Od cele trenutne povorke najviÅ¡e volim Kimija, ali volim i Alonsa a on je sad u Mclarenu koji viÅ¡e volim kao tim od Ferarija za koji sad vozi i Vetel kog apsolutno ne gotivim...  :roll:

 

Jedino je sigurno da Red Bull ima najoriginalnije boje, mada je malo verovatno da će zadržati tu maskirnu Å¡emu za trke, nije baÅ¡ "sponsor friendly".  :blah  

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Brz je onaj mangup Ricciardo, oborio rekord Top Gear staze u matorom Suzukiju (1.42.02), prethodni rekord  je bio Hamiltonov krug (1.42.09). Pokazuje da proÅ¡losezonski rezultati bolji od 4-orostrukog Å¡ampiona Vettela nisu bili sluÄajni. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ni reli vise nije nesto, sve je otislo dodjavola zbog "stednje" i "ravnopravnosti" timova. Da ne pricamo o "bezbednosti" koja je precenjena. Gde je nestao onaj sportski duh koji kaze: aj se kacimo ko ce napraviti najjaci/najbrzi/najbolji auto, od pravila ispostuj da mora biti ziv vozac i zabranjene su testere na felnama.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Ovo su bile formule

 

Ðе Ñамо болиди него и звук, ове данашње звуче као улични аутомобили.

Link to comment
Share on other sites

Да Ñамо чујеш из уличног атомобила, бррррррр да Ñе најежиш.

 

Edit Infidel: Ne citirati ceo prethodni post

Link to comment
Share on other sites

Gledao sam veliku nagradu Madjarske 1989,zvuk je .....ponekad ti se cini kao da ce da se ugase, kad puste gas u krivini, verovatno zbog bregaste jer su bregovi veoma ostri.Zvuk i mirisi opijaju.Narocito sam voleo trke sedamdesetih/Usce,Kraljevo/ gde je taj miris gume i benzina bio bas opiajuci.Tada se u benzin ubacivao i ricinus.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...