Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da se zahvalim organizatoru (mnozina?) ovog desavanja...

Molim vise info o  ovim kutijicama...

attachicon.gif6441.jpg

pozdraV

Po licenci firme iz Svice , 2800e , kutije od drveta orah i jasen (mislim) .

@suca77 delim misljenje , mozda im je izbor muzike nije bas bio "audiofilski" , bar dok sam ja bio u sobi, ,ali delim razocarenje ipak su ozbiljni uredjaji bili u sisitemu koji je svirao.

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Znaci ti bi bi ovo , vrlo ambiciozno  :klanjanje . Sta mislis o Kef - u R  - 300. Meni se on dopada , ali bas , bas. Slusao sm ga na proslom hi - fi show ....Kidaaa kako svira  :wave2 

ps

Sutra cu natenane jos jednom da sve obidjem a i dolazi nasa ekipa pa posle na kafucezuuuu

post-11928-0-44081100-1415478046_thumb.j

post-11928-0-16449400-1415478067_thumb.j

Posted

Znaci ti bi bi ovo , vrlo ambiciozno  :klanjanje . Sta mislis o Kef - u R  - 300. Meni se on dopada , ali bas , bas. Slusao sm ga na proslom hi - fi show ....Kidaaa kako svira  :wave2 

ps

Sutra cu natenane jos jednom da sve obidjem a i dolazi nasa ekipa pa posle na kafucezuuuu

Nije za mene ,za jako dobrog druga , prodao je Kef IQ90 pa sad juri nesto manje kutije jer su 90ke bile prevelike za njegovu sobu.

Posted

Nije za mene ,za jako dobrog druga , prodao je Kef IQ90 pa sad juri nesto manje kutije jer su 90ke bile prevelike za njegovu sobu.

Ima u player - u da se kupi , oni zastupaju Kef

Posted

Ima u player - u da se kupi , oni zastupaju Kef

Nemaju na stanju ,sve su prodali .

Ako je verovati im prave liste cekanja za LS50.

Verovatno cemo ici zajedno da cujemo i r300  , ima jos ,mislim dva floorstendera za 1000e r700 i xq40 , pa videcemo.

Ali se on bas zalepio za LS50.

Posted

P o meni ....... :)

MBL - Najbolji zvuk na hi - fi show . Sve pohvale

Dy - VTL - DCS - onako , nije bilo lose ali sam svakako vise ocekivao . Kontam sta bi moglo da bude :screwy Mnogi sa kojima sam pricao su slicnog misljenja

Pa ti reÄe nećeÅ¡ danas, ccc.

Posted

Player : Svirali su Marantz PM-7005,CD-6002,zvucnici Q Acoustic...Ova kombinacija je na mene ostavila sasvim solidan utisak(kada sam ja bio pustali su Lee Ritenour Feat. Joe Bonamassa-give me one reason),s'obzirom na cenu sistema.

post-10314-0-40603900-1415484348_thumb.j

post-10314-0-52684900-1415484472_thumb.j

post-10314-0-39130900-1415484508_thumb.j

Posted

Pozdrav svim dragim ljudima koje sam danas video sa foruma : Ljuba,Wili Studer,Sonichammer,Solaja,Ranko(4Audio),Bujodrag,SuperSound,Sondek,First,Suca77,Delija PantaNS,Scorpio(nadam se da si nasao Sondeka),Paja,ZoranZu(FTA),Gidjga,Magellan,DJ Nick... :cheers  :wave2  Seticu se jos ko je bio,pa cu napisati.

Besprekorna organizacija,odlicno druzenje.Sto se zvuka tice tesko je izdvojiti pobednika danas.Vredi doci zaista i cuti i videti mnogo toga na jednom mestu :listen .Poziv svim clanovima foruma da dodju sutra na Show-u  :wave2 

Posted

Moj pobjednik dana mvkcyg.jpg

Bili smo ja i brat, neki utisak je da je manje ljudi, mozda grijesim. Podjelio sam utisak sa nekom od djevojaka koje su tu radili  i receno mi je da grijesim, vjerovatno ona ima neku proslogodisnju evidenciju.

Mene je iznenadila domaca firma Auris Audio, one male kutije zaista dobro sviraju i utisak je bio wow dok nismo culi cijenu. Medjutim ako je prostor takav da je svaka usteda dobra onda mislim da nema dileme, mada ako cemo realno za taj novac moze jos dobrih dobrih stvari da se nadje.

Glavni utisak koji ja doduse imam sa ranijih slusanja mimo sajma a nije ga moj brat imao priliku cuti je analogni zvuk na gramofonu sa gornje slike.
Zaista je ploca superiornija u odnosu na cd, a cd plejer uopste nije bio obican, mislim da je bio accuphase.

Utisak kad slusam plocu je kao da je taj kvaret ili ko vec svira , zaista u sobi.

Sa cd-om  je sve bilo precizno ali u neku ruku sterilno.

Posted

Bio je S.R.V i drugde.MuziÄki izbor je bio raznolik,cak sta vise bluesa,rocka i eaglesa:-) je bilo bas u svakoj sobi.Premalo gramofona za ozbiljan sajam.Ne znam gde zive distributeri.Opsti povratak vinila,berze pune,svi ponovo kupuju gramofone,glavna prica medju audiofilima I na forumima,a na sajmu jedan gram,I to ne od nase firme-sreca u goste ,dobro nam dosli!.Gram je jedan,al vredan-nisam skidao oci s njega.Ujedno soba gde se jedino mogao cuti zaista realan zvuk instrumenata,najdirektnija zasluga gramofona sasvim jasno.Zasad toliko,probacu za sutra da saberem utiske koji su generalno pozitivni.

P.S.Organizacija vec standardno odlicna!

Posted

OdliÄan sajam ove godine.Hvala organizatorima i izlagaÄima.

Najprijatnije iznenađenje za mene Auris Audio.

MBL - možda i ponajbolji zvuk ove godine , sve nemaÄki precizno i utegnuto , toliko da ponekad Äak i malo zasmeta,ipak najviÅ¡a ocena.

Gallus i ekipa oko njih kao i prethodnih godina vrlo dobri ,uvek prijatno za slušanje.

Najveće razoÄarenje - Dynaudio,barem mi se uÄinilo da je on glavni "krivac" za ono Å¡to se moglo Äuti kod Vox Trade-a , ne verujem da je do VTL-a i ostatka sistema, jednostavno se tu neÅ¡to nije složilo.S obzirom na ukupnu cenu sistema -veoma neubedljivo.

Kod AV Impulsa vrlo prijatni Spendori D7 u kombinaciji sa lampama i Young dsd dac-om.

Ostalo ne stigoh detaljnije da posluÅ¡am pa se neÅ¡to "oÅ¡trim" da doÄ‘em i sutra,mada nisam baÅ¡ iz komÅ¡iluka.Videćemo ,kako ono kažu "jutro je pametnije od veÄeri".

Posted

Naš utisak je da je gramofon barem ako svira dobro bez pucketanja klasa iznad accuphase cd-a.

Izgleda da trebam po onom komunistiÄkom vidim/Äujem a ne vjerujem :D

Kefalo, da sam ja pisao review sajma ove godine, izgledao bi isto (ili jako sliÄno) kao i tvoj post o gramofonu.

Jedina je razlika Å¡to sam ja Äuo tako neÅ¡to i proÅ¡le godine pa se u toku godine jedan i pazario.. :D

PS Definitivno gramofon ubi sve eplove.