Jump to content


XI Hi-Files Show, 8. i 9. novembra u Beogradu


Ljuba

Recommended Posts

Vrlo neozbiljno je u zvucnik te klase i cene staviti visokotonac koji u maloprodaji kosta reda velicine 50€ za komad (Vifa XT25). To je odlican driver, ali za mnogo jeftinije kutije. Sto se mene tice, tako i zvuci - kao kutija reda velicine 3k evra, tako da mi nije jasno toliko lozenje na njih.

 

Nisam bio presrecan zvukom ni u jednoj sobi, ali ako bih bas morao da biram - Dynaudio + VTL, mada se vide ogranicenja i jednog i drugog - na onom nivou glasnoce jadni C2 su radili na "ivici", mada je tu kriv i VTL i njegova "kontrola".

 

Ne moze se kvalitet sistema oceniti u sobama kakve su u hotelu i sa takvim razmestajem i brojem ljudi u njima. Dovoljno je mozda samo za neki "hint" zvuka kakav bi trebao da bude.

 

Da dodam i da mi se nikako ne svidja koncept impresioniranja slusalaca malim zvucnicima sa "velikim zvukom". Em kostaju djavo i po, em ne sviraju ni blizu kako bi svirali veci zvucnici koji daleko manje kostaju, em nema tu nikakvog "velikog zvuka" - ukratko - sviraju lose.

 

 

U svakom slucaju - cestitke Ljubi na jos jednom odlicno organizovanom show-u. Vidimo se sledece godine  :cheers

 

Kratko , strogo , pravicno . Da ne bih pisao i ja  , slozio bi se u potpunosti  sa ovim postom . Svaka na mestu

 

Sto se tice  Dy:

 

Nece bre Dy na lampu, Oce strujno -potentno pojacalo sa dosta ampera  , odnosno odgovarajuce tranzistorske wate i zato je izostala kristalna blistavost  i jasnoca u gornjem spektru ,  dok je bas bio pomalo  njanjav i nekarakteristican za Dy

 

.Slusam Dy Focus 360 na 2  x 400w  ( duplo jeftinija kutija od C2 ) i to bre u donjem spektru definisano tuce ,  lomi  i  ore  po sobi  u 80 m2  a u visokima  blista  i sija sa holografski nacrtanom zvucnom slikom. . Osetilo se da je u Vox sobi  bio skup zvuk,  ali falilo je malkice ovo navedeno 

 

Organizatorima sve cestitke .  Velika poseta , dobra organizacija , dosta izlagaca., sjajna atmosfera . Zao mi je samo sto prvi dan  iz par pokusaja zbog velike guzve i interesovanja nisam uspeo da ugrabim  praznu stolicu  i  malo  po  nesto poslusam u AV Impulsu

 

ps

 

Mora se uzeti u obzir i to da sobe nisu akusticki tretirane tako da mnogi problemi sa zvukom koji su bili po sobama u realnom slusanju po akusticki tretiranim sobama   ne bi bili prisutni , bar ne u tolikoj meri

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hvala svima koji su odvojili vreme i došli. Trudimo se da svake godine dižemo po malo standarde uprkos tome što je hifi tržište svake godine daleko lošije i lošije.

Malo objašnjenje na temu hotela. Neki članovi su izneli kritike koje nemaju veze sa realnošću. Prvo, u Beogradu ne postoji hotel sa više manjih konferencijskih sala. Uglavnom imaju jednu ili dve sale, ogromne gde moze samo svadba da se pravi. Drugo, ne postoji nijedan hotel koji želi da izbacuje krevete is soba. Treće, Bg Holiday Inn je dobio tri puta do sad nagradu kao najbolji hotel na tri kontinenta. Dalje, akustika. Naravno da hotel ne dozvoljava pravljenje izmena u salama i sobama. Sve prostorije moramo da vratimo u istom stanju kako smo ih i zatekli... U suprotnom, to bi bio poslednji sajam.

Jedina kritika koja jeste ispravna je klimatizacija. Ja stvarno ne mogu da verujem da svake godine, drugi vikend novembra mi imamo temperature od 20 stepeni, da je hotel mesec ranije prebacio klimu na grejanje, a ne hlađenje. Valjda ce naredne godine da ipak krene malo zima na vreme.

Još jednom hvala svim učesnicima i posetiocima.

Link to comment
Share on other sites

enivej, sajam je bio dobar. ja sam ove godine primenjivao princip 5 minuta u svakoj sobi (svakoj koju sam otkrio, sad ovde citam da je bila dayens soba i neki goldmund zvucnici, to nisam video).

 

generalno, uzasan problem je muzika koja se pusta. to je kompletno skaredno. cak vise nije fazon diana krall i patricia barber, stvar je otisla u daleko grdji ekstrem. plink plonk, 2-3 instrumenta snimljena mikrofonom na par cm od instrumenta. to zvuci savrseno i na laznom bose uredjaju sa ali expressa, a kamoli na sistemima od po 20k plus evra.

 

kontra svima ovde, najbolji zvuk je imao mladja, znaci dynaudio soba. sve na svom mestu, nema ekscesa, suvlji dyna zvuk ispravno obogacen VTL lampama velike snage da iskontrolisu confidence zvucnike. tamo sam se najkrace zadrzao jer je sve bilo ocigledno.

 

aurus. lepa pojacala i zanimljivi zvucnici, no OGROMAN problem izbor muzike dok sam bio tamo. osedeo sam dodatno za tih par minuta. nista nisam zakljucio sem da kutije imaju masivan soundstage s obzirom na velicinu i lep midbass. imam utisak dosta jake koloracije(svirali su monoblokovi sa po 4 KT 88 cini mi se, sem ako nisu bile EL34, nisam prilazio). imali su neke misteriozne kutijice u coskovima sa plavom LED lampom, kad sam pitao sta je, lik mi je rekao stabilizator zvuka. pa jebote.

 

gallus. gramofon svirao dobro mada nedovoljno muzikalno, ali je u mojih 5 minuta u toj sobi gazda promenio izvor i cim sam seo na stolicu pustio neki plink plonk trash pa sam se ekspresno pokupio. da je pustio led zeppelin, metallicu i AC/DC na onim monolitima sa 8 dvanaestica u sobi, imao bi moje postovanje. steta.

 

MBA. uz dynaudio najtrasparentniji zvucnik na sajmu, bez ikakvog posebno karaktera, prosto ima zvuk onakav kakav je snimak. nazalost u mojih 5 min su pustali eurythmics i jos nesto tako netipicno sto me je izbacilo iz sobe. jos jedno, jbga.

 

BFA mi je bilo super zanimljivo i tamo sam ostao dobrih 10 min. ogroman potencijal u zvucnicima, cim sam seo provalio sam da svira nesto sto nija budalasta hifa. posle je lik skinuo maske pa smo videli pro drajvere (faital pro, BMS visokotonac u horni, bas mi lici na RCF). medjutoa i to ima problem a to je subwoofer koji je integrisan sa ostatkom spektra al zamalo, iako je simpaticni janez glorifikao svoje umece ekvalizacije istog tako da svira samo od 16 do 40 hz. trazio sam mu da ugasi sub, rekao je da je to radio vec danas i da ce ponovo, no onda je poceo da pusta neko opako audiofilsko djubre od muzike pa sam utekao. jos jednom moram da ponovim da mi se cini da je BFA jako jako dobro pojacalo.

 

ostalo je bilo od korektnog do solidnog ali nista sto vredi posebno pomenuti, sem sto je u siminoj sobi svirao vrlo zanimljiv italijanski DAC koje se zove le voce koji mislim da svira bolje od younga i sto PMC zvucnici obecavaju ali ne u kombinaciji sa MF.

 

cestitke ljubi i svim izlagacima, mislim da je vec uspostavljen i odrzan standard kvaliteta.

 

edit: izbacene kvalifikacije.

na žalost ništa niste dobro "snimili"

pojaÄala mono 4x6550, kutijice su Stein music HARMONIZERI

http://www.steinmusic.de/EN/products/periphery/h2_harmonizer.html

zvuÄnici Boenicke Audio W5

predpojaÄalo sa integrisanim DAC Auris Audio dizajnirano i proizvedeno u Srbiji

i HCP/ Auris Audio Server/ Streamer ( prototip ) Reprodukuje SVE do sada poznate audio formate ali o tome uskoro

Www.aurisaudio.rs

u proseÄnoj sluÅ¡noj sobi u svetu 25-30m2 niÅ¡ta veće i bolje ne treba

pozdrav svima i hvala na podršci :)

Link to comment
Share on other sites

OK Auris je provaljen, imali su onakav zvuk zbog ovih sprava u coskovima

 

 

http://www.enjoythemusic.com/superioraudio/equipment/0411/steinmusic_h2_harmonizers_magic_stones.htm

 

 

http://www.steinmusic.de/EN/products/periphery/h2_harmonizer.html

Å ta to znaÄi "provaljen"?

mi ništa nismo krili? ili jesmo?

 

Link to comment
Share on other sites

Moram da priznam da mi je najprijatnije iznenadjenje bio Auris Audio. SVAKA CAST MOMCI.  Posebno jer sam ljubitelj SE pojacala. MBL i  sistem oko njih  izuzetno odmeren, sve na mestu i ogromna mana. NIJE MOJ. izmedju njih i garsonjere biram ipak garsonjeru.... na zalost. Kod Mladje bez iznenadjenja. Sve ok nista  vise nit manje. BFA razocarenje. To pojacalo sam cuo u sasvim drugacijem setapu, zvucalo mnogo bolje. Ne mislim da Alesovi zvucnici nisu dobri. Jednostavno se ne gadjaju sa BFA.  Gramofoncina sa zvucnicima jos malo pa ko Wolandovim... HM,... Sprava je ocigledno radjena surovo, ali izbor muzike mi nije dao priliku da procenim sta zaista to ume. Definitivno najbolja kupovina kod Sime ( lep popust za LEBEN :facehearts ) Video dobre drugare, neke ljude srecom ( po njih  ili mozda mene) promasio, sve u svemu prijartno popodne. Svaka cast na organizaciji. Pozdrav.

Link to comment
Share on other sites

Svi su razoÄarani u BFA,a znate li zaÅ¡to? Zato Å¡to nisu nastupili sa Milanovim zvuÄnicima,jer kad su to uradili u Pakracu sa njegovim zvuÄnicima,napravili su vaaauuuuuu efekat,tako da će u budućnosti ipak morati da nastupaju sa Milnovim zvuÄnicima,ako žele da se pokažu u najboljem svetlu.Izgleda da je ta sinergija dobitna kombinacija za Hi-Fi nirvanu.Milan je Äudo,lepo vam kažem.

Link to comment
Share on other sites

šta više možete i da ih kupite kod nas :)

Svaka cast, imali ste novaca da ulozite u biznis i to sve izgleda lepo, nisam imao priliku da cujem, verovatno i zvuci dobro. Ako je neko prokomentarisao da mu se zvuk u vasoj sobi nije svideo, reci da to automatski spada u kategoriju "u Srbiji se uspeh ne prasta" ili "da komsiji crkne krava" i slicno, mislim da je to ipak maliciozno... Harmonajzer bolje da ne komentarisem :)

Link to comment
Share on other sites

Ceo zivot sam u komercijali. Prvo sto sam naucio u poslu bilo je da cena nije prost skup cene delova, izrade, transporta.... Ima tu gomila zavisnih troskova koji i te kako opterecuju cenu. Ne zelim da opravdavam Aurisovu cenu pojacala i zvucnika, niti 20x vecu cenu ( ako je to istina) ali postoji nesto sto se zove razvoj, knjigovodja, sekretarica, plate prvog, magacini, ucesca na sajmovima, milost il nemilost " nezavisne strucne ocene", marketing, porezi...... Na kraju trziste ( ne nase) najbolje pokaze gde je mesto proizvodu. Sledece sto sam naucio ne biti po svaku cenu jeftin, dokazi se kvalitetom, ustedom u eksploataciji uredjaja i pouzdanm radom. Ne videh mnogo opisa rada pojacala, celokupnog zvuka , uglavnom prica oko zvucnika ( koji su uzgred budi receno odlicno prikazali potencijale pojacala), kostali oni 30, 300 ili 3000E, divno su radili, pa napravite ih za 20 E, razvalite svetsko trziste HI FI-ja ja cu Vam prvi cestitati. Poenta je da ta pojacala rade prelepo. Skupa? Nama da, nekome ne. To je jednostavno. Treba podrzati nas brend, treba se ponositi kvalitetom koji je nesporan. pogledajte sta su radili Englezi. Pored odlicnih sprava prosvercovalo se more osrednjih i losih, ali su svi vristali " Engleski zvuk" ( btw, dan danas ja nisam siguran sta je to, sem ako nije ono -  sve u sredinu, bas nek mulja, a visoki...videcemo ).

 

Bez ikakvih zadnjih namera. Pozdrav

Link to comment
Share on other sites

Auris Audio se svima zahvaljuje na komentarima i sugestijama.

Želimo vam svima da odaberete najbolji sistem i da uživate u muzici koja je zapravo jedini povod a svaka komponenta u lancu je samo naÄin da MUZIKU doživimo na naÄin kakav je kompozitor želeo da nam prikaže.

Sve je osim muzike diskutabilno, muzika je ta koja treba da bude cilj a ne cene komponenti i sistema!

Muzika je ta koja spaja ljude......

Naša poruka je:

Slušajte muziku a ne kablove!

Link to comment
Share on other sites

Slozicu se sa @delija, 

Znaci slozicu se i ja koji sam ocenio vas zvuk kao najbolji ili jedan od dva najbolja na ovom show-u mada je bio ozbiljno pomognut aktivnim tretmanom sobe.*naravno vase pravo).

Smatram da su vam proizvodi dosta dobrog kvaliteta (slusao i na drugom mestu) mada mislim takodje da cena nije bas u skladu sa tim kvalitetom,(moje misljenje naravno) pa tek u tom kontekstu ne vidim bas da je vas nacin marketinga ovde na forumu najbolji za vase proizvode.(razumeo bih da ih delite besplatno :) ).

Razume cu i da ste stali u gard jer se krenulo sa nekim starim pricama ovde od strane pojedinaca ali sam siguran da bi vam vise mere ili odmerenosti donelo vise dobrog od ovih ishitrenih prepotentnih i pomalo uvredljivog nastupa ovde. Ovaj forum nije bajan, nije najbolji, nije reprezentativan ali je ipak javno mesto gde se okupljaju neki ljudi i koji kao takav zahteva drugaciji da ne kazem odgovorniji pristup i nastup. Shvatam potpuno vasu poziciju i "kratak fitilj" na komentare vezane za vase uredjaje ali izdignite se iznad toga svojim odgovorima a ne da srozavate sebe a samim ti  i svoje proizvode. Jasno je da ce kupaca u Srbiji biti malo za pojacalo od 12000e ali da bude i jednog vama treba da je cast da je taj jedan kupio vas proivod. Promenite "odbranu" ili nacin "odbrane" i ako vec verujete u svoje proizvode onda je sasvim dovoljno da nastupite kulturno.(odmereno)

Dva puta ste napisali slusajte muziku a ne kablove.

Ako negirate uticaj kablova na zvuk tek onda ne vidim mesta prepotenciji.(mada znam sta ste hteli da kazete ali moze i dugacije da se tumaci).

Ako pak stavljate muziku ispred kvaliteta zvuka (pisali ste da treba favorizovati muziku)  onda ste vise diskofil nego audiophil a to je potpuno u suprotnosti sa time da ste proizvodjac hi fi, hi end opreme....itd,itd. 

Za kraj cu reci ili ponoviti da imate dosta vredne uredjaje pa se ponasajte u skladu sa kvalitetom istih ili nemojte im svojim ponasanjem smanjivati kvalitet jer znate verovatno i sami da je brand i sam vlasnik a ne samo njegov proizvod.

srdacan pozdrav  :wave2

Link to comment
Share on other sites

I ja našao kad da predjem u dnevnu smjenu i usput da se skinem s nikotina...

E j*** ga druže Auris, nekad ste mi bili simpatiÄni... proÅ¡le godine u ovo vrijeme...

Elem, da slušamo muziku, a ne kablove...

Pitanje:

Kojim kablovima, strujnim, zvuÄniÄkim, interkonektima, digitalnim... su bile povezane komponente?

Ako ste koristili harmonajzere (možda i joÅ¡ po neÅ¡to, manje upadljivo, rezonatore recimo), onda je vrlo simpatiÄan VaÅ¡ slogan "sluÅ¡ajmo muziku, a ne kablove".

Da li mislite da kablovi ne sviraju? Ili se samo ne Äuju u audio opsegu? Ili, proizvodjenje nekih tonova nije nužno muzika?

A sad ozbiljno... da li mislite da se sluÅ¡a pojaÄalo? Ili DAC? Žargon je jedno, a suvoparna ing. terminologija drugo. Å ta to svira? Pa jel' svira muzika?

Možemo ovako mi da sviramo k**** koliko hoćemo. Neko svoje znanje prodaje, neko daruje.

I dalje Vam želim puno uspjeha u radu! Sreće, PARA, zdravlja i puno dobre muzike...

Link to comment
Share on other sites

Slozicu se sa @delija, 

Znaci slozicu se i ja koji sam ocenio vas zvuk kao najbolji ili jedan od dva najbolja na ovom show-u mada je bio ozbiljno pomognut aktivnim tretmanom sobe.*naravno vase pravo).

Smatram da su vam proizvodi dosta dobrog kvaliteta (slusao i na drugom mestu) mada mislim takodje da cena nije bas u skladu sa tim kvalitetom,(moje misljenje naravno) pa tek u tom kontekstu ne vidim bas da je vas nacin marketinga ovde na forumu najbolji za vase proizvode.(razumeo bih da ih delite besplatno :) ).

Razume cu i da ste stali u gard jer se krenulo sa nekim starim pricama ovde od strane pojedinaca ali sam siguran da bi vam vise mere ili odmerenosti donelo vise dobrog od ovih ishitrenih prepotentnih i pomalo uvredljivog nastupa ovde. Ovaj forum nije bajan, nije najbolji, nije reprezentativan ali je ipak javno mesto gde se okupljaju neki ljudi i koji kao takav zahteva drugaciji da ne kazem odgovorniji pristup i nastup. Shvatam potpuno vasu poziciju i "kratak fitilj" na komentare vezane za vase uredjaje ali izdignite se iznad toga svojim odgovorima a ne da srozavate sebe a samim ti  i svoje proizvode. Jasno je da ce kupaca u Srbiji biti malo za pojacalo od 12000e ali da bude i jednog vama treba da je cast da je taj jedan kupio vas proivod. Promenite "odbranu" ili nacin "odbrane" i ako vec verujete u svoje proizvode onda je sasvim dovoljno da nastupite kulturno.(odmereno)

Dva puta ste napisali slusajte muziku a ne kablove.

Ako negirate uticaj kablova na zvuk tek onda ne vidim mesta prepotenciji.(mada znam sta ste hteli da kazete ali moze i dugacije da se tumaci).

Ako pak stavljate muziku ispred kvaliteta zvuka (pisali ste da treba favorizovati muziku)  onda ste vise diskofil nego audiophil a to je potpuno u suprotnosti sa time da ste proizvodjac hi fi, hi end opreme....itd,itd. 

Za kraj cu reci ili ponoviti da imate dosta vredne uredjaje pa se ponasajte u skladu sa kvalitetom istih ili nemojte im svojim ponasanjem smanjivati kvalitet jer znate verovatno i sami da je brand i sam vlasnik a ne samo njegov proizvod.

srdacan pozdrav  :wave2

Hvala na prijateljsom savetu :)

Nismo ni imali nameru da stanemo u "gard" da bi branili naÅ¡e proizvode već W5 koji je delo sasvim druge firme. naime ti mali zvuÄnici ne bi tako svirali da nije naÅ¡e elektronike...

O nama se ovde malo pisalo.

Jedno je nesporno, naÅ¡a soba je bila puna od 12-19h oba dana i drago mi je da su ljudi uživali... ( nisu svi Älanovi foruma pa je slika komentara subjektivna )

Zahvaljujemo se svima koji su komentarisali jer svi težimo savršenom zvuku a komponente koje tome doprinose nisu limitirane aktivnim ili pasivnim sistemima.

NaÅ¡i uredjaji imaju nesto Å¡to je drugaÄije od svih ostalih i po tome se razlikujemo... ( klasiÄne trafoe i priguÅ¡nice u kombinaciji sa SMPS pa to samo poskupljuje izradu ali doprinosi da krajnji cilj bude bolje i drugaÄije od drugih.

Spremamo i srednju klasu koja će cenovno biti pristupaÄnija pa jedva Äekam da neko od vas to Äuje i komentariÅ¡e.

Naravno da kablovi itekako utiÄu na kvalitet zvuka i dobro ste shvatili da moja poruka nije bila usmerena ka degradaciji komponenata koje utiÄu na zvuk već smo hteli da kažemo da vizuelno nekada sisstem deluje sasvim drugaÄije od uobiÄajenog a svira odliÄno.

još jednom vam svima hvala na poseti i na komentarima!

@ Ljuba

sajam odliÄan

organizacija perfektna

podrška za sledeći i vidimo se iduće godine ponovo....

Link to comment
Share on other sites

Činjenica je da je kod Auris audio bila puna soba, zašto ?

 

Å to se tiÄe stava vlasnika, meni se Äini kao normalan Äovjek, priÄao sam sa njim i sa licem zaduženo za proizvodnju, normalni ljudi, ponosni i zadovoljni onim Å¡to su napravili.

Å to se tiÄe njegovog pisanja , možda bih i mene ponjelo da sam napravio ono Å¡to su oni napravili Å¡to je i nebitno, jer tu sobu opet nije punilo to Å¡to je vlasnik prijatan ili ne , punilo je neÅ¡to drugo.

 

I mislim da vlasnik  nema ni razloga da piÅ¡e puno na forumu, nisam ja ulazio u njihovu sobu zbog dogmi njegovih ili trećih o kojima Äitam, ja sam ulazio zbog onog Å¡to sam Äuo.

 

A Å¡to se tiÄe kritika, male kutije, pa male kutije a puno novca, pa skupo pojaÄalo, pominjalo se neÅ¡to tome sliÄno u ovoj temi.

Nešto od toga pominjao je i Solaja kasnije su ga i brisali

 

Opravdanost ove kritike bi upravo i on (a ne obiÄni korisnici) najcjelishodnije pojasnio uparivanjem svojih proizvoda sa nekim od konstrukora kutija  u sobi do.

 

Svako drugaÄije postupanje je samo hipotetika a to se ne sluÅ¡a.

Link to comment
Share on other sites

Bilo bi steta, da ne kazem nekorektno, da propustim priliku da cestitam Ljubi na veoma uspesnoj organizaciji sajma. Nisam bio par proteklih godina i vidi se znacajan napredak iako nije bilo bas mnogo izlgaca ( nisu bili Korato, Dayens, OneHiFi itd.).

 

Po mom misljenju su cetiri sistema bila vredna paznje, jer je u Goldmund sali recimo trebao biti daleko ozbiljniji sistem iste firme ( ne life style ) ili mozda neki Gryphon, obzirom da je u ponudi doticne firme. To bi bio slag na torti koja se ovog puta zvala HiFiles Audio Show 2014.

 

MBL sistem je definitivno sjajan u svakom pogledu, uravnotezen, tacan i zavodljivog zvuka za slusanje na zaista duge staze i bez zamora. Odlican sa svim zanrovima, sto je prezenter vrlo vesto pokazao, pustajuci u relativno kratkom vremenu razlicitu muziku, kako bi svi posetioci culi sto vise od samog sistema a bez preterano dugog zadrzavanja u sobi. Kod njih je i kompletan ambijent bio izuzetno prijatan, sto samo doprinosi ukupno visokoj oceni.

 

Vox soba je bila raskosno opremljena, kao i uvek, ali ovaj put nisu imali srece sa uslovima za prezentaciju ( svima je jasno na cega / koga mislim ). :-)

 

Gallus je bio solidan, ali nista vise od toga. Njihov najnoviji zvucnik izgleda impozantno, ali nakon slusanja u Ljubljani, Zagrebu i sada ovde kod nas, mogu reci da to nije nesto sto meni lezi. Slusao sam ih sa tri razlicite amplifikacije i dva izvora ( SM gramofon i Accuphase CD ). To se inace odnosi i na ostale Gallus modele koji su bili na pomenutim sajmovima u regionu. Najmanje bitno za ovaj osvrt, ali mi je veliki Gallus najbolje zvucao u Ljubljani, sa Acoustic Arts elektronikom.

 

Na kraju ostaje jos BFA / Ubiq soba, koja je koliko vidim izazvala najvise reakcija ovde, a narocito negativnih. Meni je to ubedljivo najzanimljiviji deo ovogodisnjeg sajma i sistem sa daleko najvecim potencijalom. Na zalost, mislim da je propustena prilika da se sve prezentira na daleko upecatljiviji nacin, a to znaci uz odredjeni akusticki tretman prostorije koja je sve samo ne mesto za demostraciju ovakvog jednog audio sistema. Toliko je bilo jeke, onog kratkog / brzog reverba, da je to neverovatno. Bez obzira i na takav nedostatak, koji uopste nije zanemarljiv, ovde se mogao cuti daleko najbolji zvuk, doduse na momente i onda kada nam je Igor to dozvoljavao svojim nesputanim temperamentom. :-)

 

Jos jednom cestitke organizatoru i zahvalnost svim izlagacima na radosti koju su nam priredili.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...