Jump to content


XI Hi-Files Show, 8. i 9. novembra u Beogradu


Ljuba

Recommended Posts

EKSKLUZIVA: prvi najveći Samsung zakrivljeni televizor dijagonale 2,66 metara! Jedanaesti Hi-Files Show, sajam audio i video tehnike, biće održan 8. i 9. novembra u hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu. Na ovogodiÅ¡njem sajmu posetioci će imati jedinstvenu priliku da vide u Srbiji prvi najveći zakrivljeni UHD televizor na svetu, Samsung TV dijagonale od 2.66 metara […]

Pročitajte ceo članak

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pozdrav Kefalo,

Ima joÅ¡ slobodnih soba tako da uvek može joÅ¡ neko da se prikljuÄi.

Cena ulaznice je i prošle godine bila 300 dinara.

Da li se razmiÅ¡lja(lo) da se, kao Å¡to su to uÄinili naÅ¡i dragi susjedi, jedna od soba odvoji/ponudi (i) za DIY zajednicu?

Link to comment
Share on other sites

Da li se razmiÅ¡lja(lo) da se, kao Å¡to su to uÄinili naÅ¡i dragi susjedi, jedna od soba odvoji/ponudi (i) za DIY zajednicu?

 

Odlicno primeceno.

 

DIY soba u Sheratonu, na drugom spratu, je bila mala ali puna zanimljivih proizvoda ( koji mene preterano i ne zanimaju, moram priznati ). Domacini su bili izuzetno ljubazni i raspolozeni za komunikaciju / objasnjenja.

 

Uopste ceo dogadjaj je bio vrlo solidno organizovan, pa bih dodao jos nekoliko zanimljivih stvari koje bi i ljudi u organizaciji naseg sajma mogli razmotriti jer ima sasvim dovoljno vremena. Dosta izlagaca iz Zagreba je ulozilo dodatni napor da ugosti zainteresovane i u svojim redovnim slusaonicama / poslovnim prostorijama, osim sto su imali i svoje sobe u samom hotelu, tako da se moglo videti i cuti dosta toga zanimljivog.

 

Bez konkurencije, ubedljivo najbolja prezentacija ( kao i u Ljubljani, pre par nedelja ) se desila u TAD sobi, gde je Frank Van Leuvenhaege / Brand Ambassador na sebi svojstven nacin prezentovao elektroniku iz serije 1000 / 2000, kao i zvucnike E1, CR1 i premijerno novi CE1, za sada jedini / predprodukcijski primerak cija zvanicna distribucija krece u januaru 2015. Ubedljivo najbolji zvuk sajma, kao i u Ljubljani gde su prezentirali i Reference seriju uredjaja. Tako nesto kod nas radi jedino Mladjen Vojinovic / Vox Trade, trudeci se da svojim znanjem i zanimljivim muzickim materijalom animira zainteresovane, konstantno komunicirajuci sa prisutnima.

 

U velikoj sali prizemlja hotela su bili predstavljeni Televizori najnovije generacije i jos kojekakva "zabavna" elektronika, a u lobiju je uvece bila ziva svirka / demonstracija, sto je takodje sjajna ideja i ne tako zahtevna za realizaciju.

 

Na kraju da spomenem i to da mi je zao sto nisam stigao da odem na prezentaciju Mark Levinson integralca No.585, koja se desila u prostorijama Audiofil kluba, a uspeo sam samo da ga vidim u hotelu, izlozenog ispred sobe zastupnika ML za Hrvatsko trziste.

 

Da ne duzim vise, mnogo bolji prikaz celog dogadjaja i pratecih desavanja, sa uvek odlicnim fotogrfijama, mozete pronaci na lokaciji http://tooloud.co/

Link to comment
Share on other sites

Da li se razmišlja(lo) da se, kao što su to učinili naši dragi susjedi, jedna od soba odvoji/ponudi (i) za DIY zajednicu?

I oni su dobrodošli, slobodno mogu da nas kontakiraju i rezervišu sobu.

Podsetiću, prošle godine smo u jednoj sobi imali Soulines, FTA, Soltanus i Finel.

Link to comment
Share on other sites

Na predstojećem Hi-Files Showu distributer Vox Trade predstaviće stereo-sistem visokog kvaliteta. Na poziciji amplifikacije naći će se uređaji američkog proizvođača VTL – pretpojačalo TL-5.5 Series II i monoblokovi MB-185 Series II Signature. Pretpojačalo koristi lampe 12AU7 i 12AT7, a mnoga rešenja preuzeta su od flagship modela TL7.5 Reference, dok monoblokovi donose snagu od 140, odnosno 225 vati po kanalu na pet oma (u triodnom, odnosno pentodnom režimu). Zvučnici će biti Dynaudio Confidence C2 Signature, podnostojeće kutije visine čak 155 centimetara, sa dva Esotar² visokotonca i dva mid-bas drajvera u dvosistemskoj topologiji. Kao izvor bi trebalo da bude korišćen DAC/Transport ostrvskog proizvođača dCS, dok će svi kablovi biti Transparent Ultra.

Link to comment
Share on other sites

Na predstojećem Hi-Files Showu distributer Vox Trade predstaviće stereo-sistem visokog kvaliteta. Na poziciji amplifikacije naći će se ureÄ‘aji ameriÄkog proizvoÄ‘aÄa VTL – pretpojaÄalo TL-5.5 Series II i monoblokovi MB-185 Series II Signature. PretpojaÄalo koristi lampe 12AU7 i 12AT7, a mnoga reÅ¡enja preuzeta su od flagship modela TL7.5 Reference, dok monoblokovi donose snagu od 140, odnosno 225 vati po kanalu na pet oma (u triodnom, odnosno pentodnom režimu). ZvuÄnici će biti Dynaudio Confidence C2 Signature, podnostojeće kutije visine Äak 155 centimetara, sa dva Esotar² visokotonca i dva mid-bas drajvera u dvosistemskoj topologiji. Kao izvor bi trebalo da bude korišćen DAC/Transport ostrvskog proizvoÄ‘aÄa dCS, dok će svi kablovi biti Transparent Ultra.

 

Ako ..... tako i treba - mushki nastup. Sa velikim zadovoljstvom cekamo da cujemo Dynaudio Confidence C 2 Signature uz pratecu odabranu elektroniku. Bice zanimllivo kod Vox - a  :bounce

Link to comment
Share on other sites

To nisam siguran ciji je primerak ali moze biti licni , od drugara pozajmljen za Show ili  demo  . Mozda niste  znali Vox je dugo vremena zastupnik i za DCS i  Fujitsu . Jedan nas drugar je skoro kupio kod Mladje DCS transport , dac je vec imao. Moguce da je taj komplet bas od njega  ali nije sigurno . Znacemo kad pocne Show. Valjda dolazis  ;-)

 

Verujem da ce kod Mladje zvuk ovog puta biti iznenadjujuci citajuci od Ljube   :crno-na-belo sta stize  . Ni malo naivna konfiguracija

 

Link to comment
Share on other sites

Ne mora svakome da se svidi zvuk ili prezentacija u Vox sobi... Ili bilo kojoj drugoj.

Ogromna poseta koja je konstantna u ovoj sobi govori sa se ipak većini svidja. Ovo je soba u kojoj svaki kraj sajma moram da budem zlikovac i sviram fajront. Toliko.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...