beatgoeson Posted November 2, 2018 Report Share Posted November 2, 2018 9 minuta ranije, alI_Zée said: Мислиш да није? Ja nisam primetio, ali je ionako bilo pitanje vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pollux Posted November 2, 2018 Author Report Share Posted November 2, 2018 3 minuta ranije, beatgoeson said: Aca je naručio neke modifikacije, koliko ja znam? Nadam se da si razumeo natuknicu o svadbarskoj šatri? Čudi me da već Delijin sistem nije dobio takve epitete. Da, custom made se prave za raal, oni su već integrisani na aluminijumskoj ploči sa ribonom, ja se tu nisam nista mešao, poslušao preporuke nekih mnogo iskusnijih ljudi. Naravno da sam shvatio.... Vidimo se na sajmu, predosecam super postavku Link to comment Share on other sites More sharing options...
beatgoeson Posted November 2, 2018 Report Share Posted November 2, 2018 Pogledao sam malo drajvere, ti, čini mi se, ipak ideš na manje "razbijački" sistem. Hoće to biti nešto nalik na Acin OB koji je u slušaonici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pollux Posted November 2, 2018 Author Report Share Posted November 2, 2018 Gornji deo je sličan s tim da nije simetrican tj riboni su iznad midova i ribon je drugačiji (kod Ace je debeli lazy a kod mene najtanja ali dva), donji nema veze, kod Ace je ob i drajveri gledaju jedan u drugog kod mene ce biti jedan iza drugog u izobarik kompresiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondek Posted November 2, 2018 Report Share Posted November 2, 2018 Mora malo i od Linn istorije da ostane Link to comment Share on other sites More sharing options...
pollux Posted November 2, 2018 Author Report Share Posted November 2, 2018 12 minuta ranije, sondek said: Mora malo i od Linn istorije da ostane Pa iskreno nije zbog Linna. Najbolji bas koji sam čuo je u dynaudio consequence, odnosno compound 5 zvučnika koji primenjuju ovaj sistem a zovu ga Compound (ali je u stvari modifikovani isobarik sistem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondek Posted November 2, 2018 Report Share Posted November 2, 2018 Ma salim se,zato stavi smajli ...ja ponekad kad pomislim na sabwoofere pomislim kako bi trebao kupiti Sare od drugara,nalepiti ih na zid i zalepiti im visokotonce selotejpom za "Marcus Miller momente"...ali ne vise i za nesto drugo,prosao me taj zvuk,izlečen skroz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Posted November 2, 2018 Report Share Posted November 2, 2018 2 sati ranije, beatgoeson said: Pogledao sam malo drajvere, ti, čini mi se, ipak ideš na manje "razbijački" sistem. Hoće to biti nešto nalik na Acin OB koji je u slušaonici? Fin covek. Nije siledzija kao mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
beatgoeson Posted November 2, 2018 Report Share Posted November 2, 2018 2 minuta ranije, Delija said: Fin covek. Nije siledzija kao mi Ne mešaj mene, doći ću na loš glas ako se družim sa ljudima koji slušaju subove od šesnaest inča i hodom od p-p 33mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pollux Posted November 25, 2018 Author Report Share Posted November 25, 2018 Stigla hauba Link to comment Share on other sites More sharing options...
prophet Posted November 25, 2018 Report Share Posted November 25, 2018 Uh... bas dobar gramofon. Koja Schroeder rucka je na njemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted November 25, 2018 Report Share Posted November 25, 2018 22 minuta ranije, prophet said: Koja Schroeder rucka je na njemu? Није Шредер копија. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted November 25, 2018 Report Share Posted November 25, 2018 1 sat ranije, pollux said: Stigla hauba Најзад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prophet Posted November 25, 2018 Report Share Posted November 25, 2018 2 minuta ranije, alI_Zée said: Није Шредер копија. Kopija kojeg modela i ko je autor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted November 25, 2018 Report Share Posted November 25, 2018 Није копија само обрнута на другу страну горња плоча. Аутор је престоничко чељаде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prophet Posted November 25, 2018 Report Share Posted November 25, 2018 Da, primetio sam da je okrenuta sa druge strane. Lep rad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted November 25, 2018 Report Share Posted November 25, 2018 17 minuta ranije, prophet said: Da, primetio sam da je okrenuta sa druge strane. Lep rad. Тја, онако. Мени се не свиђа употреба дрвећа за ову намену. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prophet Posted November 25, 2018 Report Share Posted November 25, 2018 Slušao sam, verovatno isti autor. Odlično radi. Dobro je drvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted November 25, 2018 Report Share Posted November 25, 2018 За намештај је одлично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pollux Posted November 25, 2018 Author Report Share Posted November 25, 2018 1 sat ranije, prophet said: Uh... bas dobar gramofon. Koja Schroeder rucka je na njemu? RS audio su i jedna i druga rucka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pollux Posted November 26, 2018 Author Report Share Posted November 26, 2018 Little teaser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filipescu Posted November 26, 2018 Report Share Posted November 26, 2018 Sta je tu little? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pollux Posted November 26, 2018 Author Report Share Posted November 26, 2018 20 minuta ranije, Filipescu said: Sta je tu little? Pa manje je od mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubisgrau Posted November 26, 2018 Report Share Posted November 26, 2018 1 sat ranije, pollux said: Little teaser ko potpisuje ovaj rad (u smislu odgovornosti za finalni zvuk)? zakošena zadnja strana, transmisija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pollux Posted November 26, 2018 Author Report Share Posted November 26, 2018 5 minuta ranije, anubisgrau said: ko potpisuje ovaj rad (u smislu odgovornosti za finalni zvuk)? zakošena zadnja strana, transmisija? CES u smislu da su njegovih 6 monoblokova unutra a njegov će biti i preamp i aktivna skretnica. Kompresija dole, ob gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now