pollux Posted June 5 Author Report Posted June 5 2 minuta ranije, 空也 said: Bravo! Izgleda spektakularno! Oduvek su mi se izuzetno sviđali Luxman gramofoni iz tog perioda, za moj ukus su bili jedni od najlepših - istovremeno su delovali i minimalistički elegantno i moćno. Ovo ti je neki LaserDisc u ulozi mata? Hvala Kujo, da, da, samo kao ukras ne koristi se kao mat... Quote
pollux Posted June 5 Author Report Posted June 5 Pre svega za @Delija, a naravno i za sve ostale. Soba je 57kvm nema paralelnih zidova, zadnji zid akusticki tretiran, jedan je u dužini od 6m u staklu. Ako nekog interesuje sta su pojedini uradjaji napisaću mada uglavnom sve ima u temi. Quote
空也 Posted June 5 Report Posted June 5 4 minuta ranije, pollux said: Hvala Kujo, da, da, samo kao ukras ne koristi se kao mat... Ok! Ja pomislio da i to možda nije deo nekog apgrejda! Otkud znam, jedno vreme sam se dosta igrao sa matovima, tako da je svašta moguće... Inače i originalni Luxman matovi nisu uopšte bili loši. Imam jedan i deluje mi dosta bolje od proseka iz tog doba, negde je na tragu mog omiljenog vintage Audioref Le Mat. Quote
空也 Posted June 5 Report Posted June 5 4 minuta ranije, pollux said: Pre svega za @Delija, a naravno i za sve ostale. Soba je 57kvm nema paralelnih zidova, zadnji zid akusticki tretiran, jedan je u dužini od 6m u staklu. Ako nekog interesuje sta su pojedini uradjaji napisaću mada uglavnom sve ima u temi. Spektakl! Zvezde su gramofoni i magnetofoni! Quote
pollux Posted June 5 Author Report Posted June 5 4 minuta ranije, 空也 said: Ok! Ja pomislio da i to možda nije deo nekog apgrejda! Otkud znam, jedno vreme sam se dosta igrao sa matovima, tako da je svašta moguće... Inače i originalni Luxman matovi nisu uopšte bili loši. Imam jedan i deluje mi dosta bolje od proseka iz tog doba, negde je na tragu mog omiljenog vintage Audioref Le Mat. Originalni Luxman mat je ludilo, težak je 700g I jako debeo Quote
Father Posted June 5 Report Posted June 5 Nikad mi nije bilo teže da zažmurim dok slušam muziku. 🤩 Quote
pollux Posted June 5 Author Report Posted June 5 27 minuta ranije, Father said: Nikad mi nije bilo teže da zažmurim dok slušam muziku. 🤩 Baš mi je drago 🥰 Quote
pollux Posted June 5 Author Report Posted June 5 1 sat ranije, 空也 said: Spektakl! Zvezde su gramofoni i magnetofoni! Hvala Kujo Quote
brijac Posted June 5 Report Posted June 5 3 sati ranije, pollux said: Soba je 57kvm nema paralelnih zidova Ovo znaci koliko i dobri uredjaji 😊 A ima ih tu na pretek. Meni su ti magnetofoni posebni (pozitivni) nivo ludila 💪 Quote
Susurin Posted June 6 Report Posted June 6 Meni prvi pik Luxman 444, drugi Studer 807, ostalo je takodje top. Zaista zanimljiva kolekcija raznovrsnih uredjaja. Quote
InSides Posted June 6 Report Posted June 6 Одлично! Али видим неколико Нагри које ти очевидно само праве гужву. Пребаци једну овамо. Quote
pollux Posted June 6 Author Report Posted June 6 45 minuta ranije, InSides said: Одлично! Али видим неколико Нагри које ти очевидно само праве гужву. Пребаци једну овамо. Od viška Nagri, glava ne boli 😂 Quote
Recommended Posts