Jump to content

Recommended Posts

Posted

Postovani prijatelji, drugari i svi ostali.

Nadam se da ce ovaj novo-otvoreni Fan Club okupiti sve vlasnike, ljubitelje i postovaoce ovog svetski prizntog i renomiranog brenda.
Ocekujem od svih nas dobru komunikaciju, razmenu misljenja, konstruktivne predloge, resenja, savete i sve ostalo sto je vezano sa ovaj brend.

Prijave za club su u toku, clanarina je besplatna!

Welcome To The Club!

post-26810-0-72155600-1412604982_thumb.p

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdravo živo druže Naume. Evo prijavljujem se kao sopstvenik JBL L86 zvuÄnika i ljubitelj JBL zvuka. Nadam se dobrom druženju ovde i ostalim korisnim rabotama.

Ooooo... prijatelju moj, dobro nam dosao!

Kazem ja tebi, jednom JBL, uvek JBL! 

PS. Vratices se ti kad-tad na...

Posted

Šta će ti i radijatori i ta peć? :P

Kod nas u (Južnom) Banatu postoji izreka da "od viška glava ne boli". evilsmile.gif

A i došlo je (ponovo) vreme da je struja jeftinija od gasa, pa...

Posted

Ti l96 i l112 imaju iste srednjetonce i tvitere, samo bas se razlikuje.

Tako je prijatelju moj, jos nisam imao prilike da cuje L112 kao zvuce, nadam se da cu ih cutu u skorije vreme, a mozda jednog dana i imati.

Posted

Može van Srbije. Poslednjih meseci su prodata dva para u Danskoj, dva u Švedskoj i jedan par u Francuskoj. U USA ih ima non-stop u ponudi.

p.s. to dosta liÄi na L300.

Posted

Iako vec postoji fan club JBL&Harman,mislim da ovakva "institucija" od proizvodjaca zasluzuje zasebnu temu.

Ako moze,ja bih se uclanio sa mojim ljubimcima...attachicon.gifJBL ti6k.jpg  attachicon.gifJBL ti6K (2).jpg

Dobro nam dosao!

Tako je, to sam i zeleo!

Kao sto si i napiso, to je institucija sama za sebe. I kao takva, zeleim da bude zasebna.

Jer to svakako zasluzuje. 

Posted

Uh, kakvi lepotani! Mmmmmmm. :D

p.s. još kad je Struja (sada Dude) pokrenuo taj Fun club, predložio sam da se odvoji JBL i složio se da bi trebalo, al' na tome ostade. Evo sad imamo. ;-)