Jump to content


Kupovina ploča Beograd


ivance95

Recommended Posts

Unapred se izvinjavam ako tema postoji, ja nisam našao. :)
PoÅ¡to sam iz KruÅ¡evca izbor prodavaca kod kojih mogu da kupujem ploÄe nije veliki, ne žalim se naravno, uvek naÄ‘em ono Å¡to me zanima. Ali sad krećem na fax, u Beograd, a Äuo sam da ima i dosta prodavnica vinyl-a, kao i da se ploÄe prodaju na dosta mesta "na ulici", pa bih bio zahvalan ako bi neko mogao da napiÅ¡e gde taÄno mogu naći ploÄe. Prvenstveno me interesuju ti "buvljaci" ili kako već, gde se neispitane ploÄe prodaju dosta jeftino, gde je najbolje da se traži? Naravno i prodavnice dolaze u obzir.

Da napomenem da me interesuje rock i blues, eventualno neki metal.

 

Hvala unapred. :)

Link to comment
Share on other sites

Polovne ploÄe potraži kod Borka u Yugovinilu. Nove ploÄe nisu nigde jeftine pa ni u Beogradu. "PloÄe" sa buvljaka ili sa ulica nisu ni za kaÄenje na zid. Većinu ploÄa koje sam kupio na berzi u Staklencu sam bacio - bile su toliko buÄ‘ave da su smrdele kroz PVC omot. Dobro lepru nisam dobio. ZnaÄi, polovne ploÄe potraži u Yugovinilu, nove u Pinballu.

Link to comment
Share on other sites

Hvala za informacije, ali te buÄ‘ave i tražim, mislim nije meni problem, hoću da probam da ih oÄistim, ako je moguće, da barem neÅ¡to izvuÄem.

A za Yugovinyl sam Äuo, i za Pinball, ali sam mislio da pokuÅ¡am i ovako, već imam svog "dilera" koji mi nabavlja ploÄe dosta jeftinije, ali sam mislio da proÅ¡irim to snabdevanje.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...
  • Willi Studer changed the title to Kupovina ploča Beograd
  • 5 months later...

Da, se ispravim, rafovi su sada popunjeni.

Ima svašta nešto, uglavnom ono što najbolje ide. Dire Straits, Beatles, Pink Floyd,  Clash, Ramones, Amy, Iggy Pop...

Ima i domaće, Disciplina Kičme, Orgazam, Smak, Jinx...

Izdavači razni. Nisam pohvatao šta im je izvor.

Cene, od 1999din (neki Smak), do bogami 5999din (dupli Bitlsi).

Link to comment
Share on other sites

 

Pratimo sveCke trendove ...i u UK se pojavili po supermarketima :lol: Mslm nema u tome nista lose,vise prodavaca vise konkurencije i izbora.Dakle sto se NS tice:Mungos,Audioplus,Bulelevar books,sad Mercator...i naravno berza kao dobar izvor i novih.Nek pridoda ko zna jos neko mesto ."Amonite" je na svakoj berzi,kazu da su "prva ruka" i zbog toga vrlo povoljni.Recimo 24€ za dupli Ry Cooder/Buena Vista social club mi deluje baš Ok,da ne razmislja covek porrd toga o porucivanju sa neta.

Edit: Ja bih recimo to ubacio u svaki trzni centar,da skratimo vreme dok zene birkaju krpice ...video to u Ušću u bgd pa se odusevio,a viđao sam i u mađarskoj,nemackoj...

Link to comment
Share on other sites

Ako ploce ima segedinski Arkad, onda bi trebalo da ima i BIGu ili Merkator, zasto da ne...  Licno me iritira sto su napakovali na cenu shipping ko da su donosili jednu po jednu... Moglo bi sve to da bude bitno pristupacnije. 

Posebno me iritiraju oni ''zaduzeni za biranje koji znaju sta ide'' pa im onda neki IgiDigi skuplja prasinu dve godine a neki ''normalni'' naslovi nemaju sanse da se pojave. No, lepo je kad nas iznenade pa se iz nevezanog pojave recimo The Yes Album ili Book of Taliesyn.

Glavna boljka je mizeran izbor. Istina, nasi uvoznici jos nemaju ekonomski motiv s obzirom na velicinu i jacinu trzista....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...