Jump to content


AMP


Recommended Posts

Cerka pravi neki svoj prvi sistem pa nam je potrebna pomoc dobronamernih i iskusnih.Trazimo pojacalo za sobu od 20 kvm. za slusanje R&R i sl.Pojacalo treba da bude crne boje,da je nesto sto se ne greje,ne crkava ,lepo svira i da kosta do 50 eura.Trenutno ima dosta skromne zv.kutije ali bice nesto bolje uskoro.Prema tome,predlozite neki kvalitetan vintage amp da "zarazim" dete  :) ,da ima bar nesto zglavno u sobi a kutije cemo neki drugi put. Hvala.

Link to comment
Share on other sites

Ako nije problem par evra viÅ¡e (Å¡to ne mora da znaÄi jer obiÄno spuste za toliko), evo par predloga iz ponude (nisu uzeti u obzir sivi primerci):

 

http://www.kupujemprodajem.com/Denon-PMA-495r-2x70w-12751249-oglas.htm?filter_id=49908

 

http://www.kupujemprodajem.com/denon-pma-560-12737615-oglas.htm?filter_id=49908

 

http://www.kupujemprodajem.com/Harman-Kardon-PM635-12771130-oglas.htm?filter_id=49908

 

http://www.kupujemprodajem.com/Yamaha-A-500-12772241-oglas.htm?filter_id=49908

 

ova Yamaha moze da se ugreje malo vise, obratiti paznju. Oko toga da ne crkava si se sigurno salio :lol: , to se nikad ne zna ali ovde to i nije od velike vaznosti, kad vrisne kupis slicno za te pare. Verovatno ta yamaha najbolje svira od svih pobrojanih (mada je najmatorija), pa onda harman, rekao bih ja ovako napamet. Uglavnom, za pocetak neke audio price i za ove novce ne mozes bas puno da ocekujes a ne mozes ni puno da pogresis u izboru.

Link to comment
Share on other sites

Obrati pažnju i na resivere,nije loÅ¡e imati i radio zajedno sa ampom,iako se to reÅ¡ava i uz pc.Svojevremeno je u jednoj sliÄnoj temi(i budžetu) pominjan Nad resiver.Uz njega lepo idu energy esm4 zvuÄnici i eto ti lepog sistema za deÄju sobu za male pare na kome se muzika sluÅ¡a kvalitetno i "zarazno".Ja sam svog juniora zarazio senhaizerkama koje su overkill pc iza telefon sa koga najÄešće sluÅ¡a...al već je krenula priÄa i o zvuku kao bitnom za uživanje.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...