Jump to content


Lopovluk


Ljuba

Recommended Posts

Na sajtu SoundNews osvanula je sledeća vest

 

Novi Yamaha uređaji
 
Poznati Japanski gigant - Yamaha najavio je novi model receivera i Blu -ray playera.
Model RX-V377 je 5.1 surround receiver s ugrađenim pojačalom koje isporučuje 70 watta po kanalu. Uređaj posjeduje četiri HDMI ulazna priključka s podrškom za 4K rezoluciju. Također treba napomenuti da ovaj novi receiver posjeduje dva komponentna i tri kompozitna video ulazna priključka za starije video uređaje. Audio sekcija posjeduje tri analogna i tri digitalna ulazna priključka. Za lakše podešavanje receivera brine se implementirana YPAO tehnologija, te SCENE tipke za selekciju predefiniranih postavki reprodukcije. Uz ovaj receiver dolazi i novi Blu-ray player pod imenom BD-S677 , koji reproducira SACD i 24bit/192kHz FLAC zapis. Povezivost preko Wi-Fi omogućuje upotrebu online servisa i to uz svesrdnu podršku preko sveprisutnih Android i Apple aplikacija.

 


I to bi bilo u redu da mi pre toga nismo napisali ovo:
 

Modelom RX-V377 japanski gigant je najavio novu generaciju AV risivera za nastupajuću sezonu. Novi risiver raspolaže sa 70 vati po kanalu u 5.1 konfiguraciji, dok su kao primarni vid povezivanja predviđena četiri HDMI ulaza sa podrškom za 4K signal. Osim toga, RX-V377 raspolaže sa dva komponenta i tri kompozitna video-ulaza, kao i sa tri analogna i tri digitalna audio-ulaza. Kako bi upotreba bila što lagodnija, korisnicima su na raspolaganju YPAO tehnologija za automatsku kalibraciju surround sistema, kao i SCENE tasteri za jednostavnu selekciju ranije određenih parametara reprodukcije. Tu su i uobičajene video-funkcije, poput podrške za 3D signal i HDMI ARC i CEC, a CINEMA DSP i Compressed Music Enhancer obezbeđuju odličan zvučni ugođaj. Pored toga, Yamaha je predstavila novi Blu-ray plejer sa oznakom BD-S677, koji reprodukuje SACD i 192 kHz/24-bitski FLAC, a Wi-Fi povezivanje omogućava upotrebu online servisa i kontrolu preko Android i Apple aplikacija.
 

 

Ovu vest smo napisali sami, dakle svojeručno, nismo je prepisali iz nekog PR teksta.

Očekujemo javno izvinjenje!

 

Ovde je screenshot https://www.dropbox.com/sc/sgnct561x64g34g/pK1ap0c24w

Link to comment
Share on other sites

Pa bar bi malo ispali orginalniji jer su 80% teksta tehnicki podaci o uredjaju ovih 20% mogu samo malo da izmene i ispadne i "njihova" vest.

Tehnicke podatke (80%) nije izmislio Ljuba vec ih je prosledio sa Yamaha sajta ili gde vec a ostalo (20%) srocio svojim recima.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...