Jump to content

Kakav oglas...

safet

Recommended Posts

7 minuta ranije, NShappy said:

Neko je prelepio pločicu od Sony trakaša na neku smešnu kutiju (nešto je tu obrađeno testerom (ili je koristio poklopac ot Sony trakaša)), i sve to prodaje k'o Sony lampaško pojačalo.

Ма само је механика извађена и ту и тамо прерађено.

http://www.ebay.com/itm/VTG-Sony-TC-200-Tapecorder-Reel-to-Reel-Tape-Recorder-Untested-For-Parts-Repair-/231803382462

12 minuta ranije, NShappy said:

Oćeš reći da to jeste originalni lampaš iz tog magnetofona?

Да, и то СЕ излазни степен са 2 (два канала) х 6267 http://www.karltone.co.uk/electro-harmonix-ef86-6267-valve-157-p.asp

Мада постојала је верзија истог магнетофона али без лампи, комплет транзисторски са 2СЦ401 у квази комплементарној вези.

Htedoh da vidim taj kabl od 15 000 eura.

Hocemo li da udaramo slike uz ilnk ili da batalimo temu?

Prvo, nema smisla da sad ne mogu da vidim o cemu se radilo u oglasu jer je izbrisan, a nisam posetio Forum npr. nedelju dana. 

Drugo, sigurno su neki od prodavaca provalili da pisemo o njima, pa je postavljanje slika uz link jedini nacin da se nekad podsetimo dragih nam oglasa. 

Hvala. 

Svaka cast.Gramofon iz 1981.,a nikad koriscen.

http://www.kupujemprodajem.com/Gramofon-HITACI-42707245-oglas.htm?filter_id=65169317

Hitaci komplet kupljen nov gramofon nikad upotrebljen. igla ostecena u transportu . imam i druge delove od kompleta

Gramofon HITACI 

(Korišćeno)
Gramofon HITACI
+
Cena: 3.300,00 din
Viđeno: 108 puta
Hitaci komplet kupljen nov gramofon nikad upotrebljen. igla ostecena u transportu . imam i druge delove od kompleta

Prethodna fotografija Naredna fotografija
Slika 1 - Gramofon HITACISlika 2 - Gramofon HITACISlika 3 - Gramofon HITACISlika 4 - Gramofon HITACISlika 5 - Gramofon HITACI

Gramofon HITACI

Ovako...

Trenutno sam u pregovorima sa prodavcem iz inostranstva oko kupovine Slimdevices Squeezebox 3 uređaja, ali mi je ponudio uz ovaj još i Squeezebox Touch, mint, koji meni ne treba, ali, pošto je combo kupovina može se izboksovati bolja cena + jeftiniji će biti shipping.

Ako ima nekog zainteresovanog za SB Touch može mi se javiti na pm, pa da probamo da dobijemo najpovoljnije uslove.

Nemam nikakve skrivene nekorektne namere, osim da dobijem bolju cenu za troškove slanja za SB3 koji uzimam za klinca, a to mogu samo ukoliko uzmem oba. Ko je sumnjičav bolje da se ne javlja, nemam nameru da dokazujem da nisam muljator.

Znam čoveka i znam da se trudi najbolje što ume, al *ebo ga patak, gde nađe ove novine da stavi ispod :lol:

informer.jpg.8fcaed5e19bbaf27ea0931a8286e307f.jpg

Ispade da je ovaj DAC "istorijski trijumf naprednjaka". Još mene žena isprašila što se vide papuče kada sam slikao zvučnike :-D

Za ovo bih spavao u parku.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...