Jump to content


Kakav oglas...


safet

Recommended Posts

Link to comment
Share on other sites

Offtopic:

 

Pazi sta sam slucajno nasao. Engleska vs srpska definicija za Fanatizam.

 

EN

Fanaticism is a belief or behavior involving uncritical zeal or with an obsessive enthusiasm for a pastime or hobby. 

 

 

SR

Фанатизам је емоција коју обележава занеÑеноÑÑ‚, заÑлепљеноÑÑ‚, интензивна поÑвећеноÑÑ‚ неким вредноÑтима, уз ÑпремноÑÑ‚ за њихову безуÑловну одбрану или на ширењу тих вредноÑти или идеја како на оÑобе, групе или инÑтитуције. Фанатизам Ñкоро увек укључује ÑпремноÑÑ‚ и на личне жртве, али у извеÑним екÑтремним уÑловима, ÑпремноÑÑ‚ на појединачно и маÑовно жртвовање других, поÑебно када је у питању нека идеологија, вођење ратова, верÑки и идеолошки екÑтремизам.

 

Link to comment
Share on other sites

Cenu od 1.300 evra za tu policu ne bih komentarisao osim da mi nije jasno ko je ''ciljna grupa'' kojoj se prodavac obraća. Ne kažem da je polica loÅ¡a, ali je cifra vrlo ozbiljna. ReÄenice tipa: ''...cena preko je oko 4000eur i to u loÅ¡ijoj izvedbi tj. sa dosta tanjim cevima od 1.25mm, a ove cevi su 3mm...'' je reklama, samo ostaje pitanje ko će na tu foru da se ispruži za soma i trista.

 

Primera radi u ONE HiFi imaju FINITE ELEMENTE police koje su na akciji duplo jeftinije: http://store.one-hifi.com/newcdshop/fe-spider-h-904--4-levels-natural

Link to comment
Share on other sites

Violent, slobodno kaži da su tvoje kutije :)

 

Kad se već pominje tvoj oglas, ako može ispravka (pošto se radi o kutijama koje volim):

Okteti nisu ista generacija kao sexteti, napravljeni su nekoliko godina kasnije - dakle, Sexteti su bili najbolja heybrook kutija početkom devedesetih.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...