Jump to content


Kakav oglas...


safet

Recommended Posts

https://store.kagi.com/cgi-bin/store.cgi?storeID=6FHVW_LIVE&redirect=no&action=addnew&view=cart&order/javascript=YES&currency=USD&product/413578655847/0/quantity=1&order/coupon/code=marchamarraspecial

Ponuda pristigla na mail od "Sonic Studio" <[email protected]>, istina ili prevara - pitanje sad!? Otvara link koji sam gore kopirao gde se pojavljuje Sonic Studio LLC - Online Store, proizvod je (SAM-AMAR) Amarra Computer Music Player za Total (USD)$99,00 (izvorna cena ovog player-a je (USD)$189,00! U donjem desnom uglu ove stranice moze se uociti da postoji takoreci posrednik pod nazivom KAGI preko kojih se obavlja narudzbina i placanje?! Istovremeno na zvanicnom sajtu Sonic Studio (za proizvod Amarra istaknuta je cena $189.00?)

http://www.sonicstudio.com/amarra/amarra

Da li je moguce da se radi o prevari ili je ovakav nacin akcijske prodaje legalan? Ima li neko pouzdanu informaciju jer bih ako je provereno sigurno usao u kupovinu. Hvala unapred.

Link to comment
Share on other sites

Procitajte komentare, on to prodaje od 2003-ce godine, cak je dobio ponudu od 25 milki ali je digao nos i odbio i od tad ga ozbiljni kupci kuliraju. Takodje koliko sam procitao nigde ne pise da u toj kolekciji ne postoji gomila kopija i da tu, u sustini, nema tih nekih albuma koji bitni za taj LP svet.

Link to comment
Share on other sites

Svim kolegama se izvinjavam na smetnji i obavestavam da sam nesebicnim pozrtvovanjem kolege Kuja pronasao resenje i dobio adekvatnu pomoc i dobronamerne i strucne savete, za sta mu se javno zahvaljujem na svemu ucinjenom. Kujo, pravi si "drug na drumu"!  :wave2

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...