Jump to content


Zvezdasta strujna letva


zoranzu

Recommended Posts

  • 5 months later...

Da li ste pozvali Multip (+381 11 23-99-812)?

Kad god imam e-mail od neke firme, a ne žurim - prvo pišem, pa zovem... :)
 
Evo Å¡ta je Äovek odgovorio Äim je doÅ¡ao na posao:
 
"Postovani nase proizvode mozete naci U radnjama Home Centra,Tehnomanija(Durmitorska i Omladinskih brigada),Blue line(Sarajevska 63) Elektromanija (UstaniÄka 244DJ 3475-338),Fakt (Gundulićev venac 44).
Cenovnik je vazeci i on je veleprodajni.
Koje Vas kolicine interesuju,ako je nesto specificno,mozemo se dogovarati a za ostalo mozete kontaktirati maloprodaje
Hvala Vam"
 
ZnaÄi sve je u redu...
Link to comment
Share on other sites

@perodeformero - Hvala za info!

 

Ja sam reÅ¡io da ipak uzmem Multip Switch, obiÄni - niÅ¡ta srebro ni onaj specijalni bakar... (Ipak ne verujem dovoljno u te stvari) Ne bih ni zaÅ¡tite ni stakleni osiguraÄ, jer hoću mono blokove da stavim tu, pa da im ne smeta. :) Rasturajući gomilu ovih kompjuterskih produžnih kablova, shvatio sam da hoću neÅ¡to malo bolje. ZnaÄi ili Multip ili da se pravi od modularnih utiÄnica. Krećem sa Multip Switch... :)

 

post-8696-0-49566300-1421402027_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Информација од пре 12 минута:

 

У београдÑким продавницама Техноманија нема на Ñтању ни једне Мултип летве ( даÑки), једино један комад http://www.tehnomanija.rs/ups-uredjaji/multip-naponska-zastita-protect-p-6-3m.htmlу Ðовом Саду.

 

Лично Ñам проверио у мени блиÑкој Техноманији.

Link to comment
Share on other sites

U Home Centru u T.C. Ušće je u pomenutom periodu bilo izloženo bar 15 komada razliÄitih dužina kabla.Usput, iste letve mogu da se kupe i na buvljaku na NBGD, naravno na odreÄ‘enim tezgama u prva dva reda, gde su se prodavali originali, mada ne znam da li uopÅ¡te postoje kopije koje nisu vidljive golim okom.

Link to comment
Share on other sites

Da li je neko skoro kupovao ili naruÄivao Multip produžne kablove/letve? Vidim da je sajt napuÅ¡ten, cenovnik iz 2012...

 

@Preddrag - da li si možda uradio nešto po pitanju letve, pominjao si Multip (znam da je bilo pre godinu dana... :) ali ipak da pitam)?

Ja sam kupio za "prvu pomoc" Multip procab sa 7 uticnica, Lapp kabl i Sonarquest utikac dok ne dodje neko bolje vreme za Multip silver ili nesto jos bolje. Ali kako to vreme nikako da dodje  :plakanje zamenio sam Lapp sa FTA strujnim kablom i mogu reci da sam izuzetno zadovoljan. Razlika je veoma cujna u svim segmentima. Kada se stvore uslovi zamenicu letvu sa nekom boljom i to ce biti to, ako se ne upustim u ulaganje u zvezdastu letvu. Zamenom Lapp kabla sam puno dobio, mada ni kombinacija sa njim nije losa.  

Link to comment
Share on other sites

@Preddrag - hvala za izveštaj!

 

A sad ja:

"Multip"... Zvao "Blue Line" u Sarajevskoj, kaže ima, odem i ima gomila ali ni jedna sa prekidaÄem! Kad ne umem da pitam detaljno... :)  Pre "Blue Line-a" vidim "Legrand" iznad jednog izloga! UÄ‘em i kupim jedan obiÄan produžni, da vidim kako to rade francuzi. Rade mnogo dobro - zavrÅ¡na obrada odliÄna, materijal odliÄan. (Nisam video one letve Å¡to je bila slika ovde.)

 

Onda zovem "Home Center" Ušće, ne javlja se niko, odem i nađem samo nekoliko komada, dobiće iduće nedelje... I uzmem "Multip Switch" 5kom/1,4m. Ne da su se poboljšali basovi, nego Lars Danielsson... :)

 

"Legrand" sam otvorio, a "Multip" nisam smeo skroz da rastavim (samo sam poÄeo) jer sam se plaÅ¡io da će biti viÅ¡e nego "polovna roba" kad ga sastavim... :) ZavrÅ¡na obrada i kvalitet plastike nisu kao kod francuza dok je ambalaža izuzetno dobro uraÄ‘ena... Sve u svemu, ja zadovoljan, bar za sada...

 

post-8696-0-82236700-1421445187_thumb.jppost-8696-0-23239800-1421445195_thumb.jppost-8696-0-59174000-1421445203_thumb.jppost-8696-0-34454700-1421445212_thumb.jp

 

Najbolje mi izgledaju oni radovi (letve) Pileta i stoN_Cold-a koji su bili predstavljeni ovde pre nekoliko godina... Izgleda da je DIY zakon za letve...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...