Jump to content


upgrade sistema


robespierre

Recommended Posts

Sto se postavki tice, tu sam vise nego ogranicen (jos jedan kec za arhitektu) - desna vrata prave sa zidom ugao, tako da fakticki ne mogu nista staviti tu, dok su leva na pola zida (pogledaj sliku iznad). Da su leva vrata lepo otisla u ugao, zvucnici bi imali prostora izmadju vrata, a polica bi se mogla staviti izmedju zvucnika, ovako cu tesko srediti konvencionalnu postavku, a ni za nekonvencionalnu nemam prostor. Jupi. :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 562
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Potpuno nenadano i potpuno neocekivano preksinoc dobih jednu ponudu koja se ne odbija.

O cemu je tacno rec, reci cu vam posle vikenda, kada sprava treba da stigne do mene, a evo jedne slike sa stranoog foruma, kao teaser :)

 

005.jpg

Ufff, Aragon 8002... :heat

Ne znam Å¡ta da ti kažem, ali svaka Äast na kupovini, poÅ¡to je i kod mene ovo jedan od snagaÅ¡a u top 3 koje bih želeo da imam.

Mislim da ti je sada na redu za promenu dobar, ali baš dobar DAC, pa da na kraju i Baltic kutije dobiju dostojnog naslednika (kada već nisi krenuo od kutija).

Sve u svemu mislim da će kombinacija Audio Research/Aragon da ubiva. :klanjanje

Link to comment
Share on other sites

Hvala ringe,izgleda da se sve najbolje stvari dese nenadano,tako se bar cini, a tako je bilo i u slucaju aragona.

Sto se tice dac/kutije dileme....pa imam neke ideje,ali nista jos kristalno,pogotovo kada je rec o kutijama. Dacove bih jos da slusam,hegel je odlicna mala sprava i verovatno jedan od favorita,ali voleo bih da cujem i younga koji bi trebao biti u cemovnom rangu, ali i naima, koji je novcano visa klasa, zvucno nemam pojma,ali cu raditi na tome da imam...na oglasima je i jedan miraudio sempre, koji bi isto trebao biti jako ozbiljan dac za novac..mnogo je opcija,malo je novca,moracu se strpiti neko vreme...ili ce opet da izleti neka bezobrazno dobra ponuda,videcemo :-)

Link to comment
Share on other sites

Za mene je bilo nenadano, ali sam veoma srecan sto sam dobio jos jednu vrhunsku komponentu, a da nisam morao da platim ko bubreg.

Hvala za cestitke, sad sam na pola puta, treba odrediti pravac kad su zvucnici u pitanju, moracu da poslusam sto vise sistema i procenim, mada mi se po glavi mota i da se strpim, pa da probam i ovako nesto http://www.troelsgravesen.dk/ektagrande.htm Ali o tom potom, videcemo sta ce jos da se izdesava, u svakom slucaju te ekte cu ici da poslusam kod cenjnog kolege nam Igora, a utiske javljam.  :wave2

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Vienna Audio Mozart Grand, Opera grand Mezza - Da li imam srece pa je neko cuo oba zvucnika i moze da ih uporedi? Cekam ove poplave da stanu, pa bi ih i sam poslusao, ali nije na odmet da se i sa vama, cenjene kolege, posavetujem. Za vienne sam cuo samo reci hvale, ali to je ono sto se na netu pise o njima, ali meni zanimljivija stavka je da se fantasticno (opet navodno) slazu sa audio research komponentama (jupii). Cak mislim da je neko od forumasa pazario slicnu kombinaciju..bese AR vsi55 sa Beethoven grand kutijama?? Ne secam se tacno, a search opcija je zakazala. Opet.

 

Enivej, neke smernice nisu na odmet,pa se zahvaljujem, unapred :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Prica za glavne komponente foruma okoncana - sistem sada cini arc ls2b preamp, aragon 8002 snagas, ps audio dlIII dac i gradient revolution zvucnici.

Ono sto degradira,ionako veliki zvuk i cime cu se baviti u narednim mesecima su kablovi (interkonekti su ok,a za promenu su strujni i digitalni),strujna letva (mada mislim da ce resenje za strujnu letvu biti apc) i polica.

To bi za sada bilo to,bericetna godina za hifu :-)

Link to comment
Share on other sites

Prica za glavne komponente foruma okoncana - sistem sada cini arc ls2b preamp, aragon 8002 snagas, ps audio dlIII dac i gradient revolution zvucnici.

 

Тај Ðрагон Ñтварно добро Ñвира и по мом је укуÑу. Слушао Ñам га у мом ÑиÑтему Ñа Сони преампом и то ради одлично.

 

Брзо, прецизно а ширина Ñлике и већа него што Ñам навикао да чујем.

 

:wave2

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...