Jump to content


sistem by don TYSON


don

Recommended Posts

Ne,probao sam yamahu dsp 1000,moslim da je bila ta oznaka u potnju,li smeÅ¡na je naspram mog pioneer-a,naravno,bar nije za moj ukus,meni savrÅ¡eno odgovara moje pojaÄalo i moji zvuÄnici i nemam ama baÅ¡ nikakve potrebe da ih menjam.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

PoÄeo sam sa redovnim,nedeljnim presluÅ¡avanjem kaseta i cd-ova,jer moram jednom nedeljno da malo razmrdam i te komponente,s obzirom da mi radnim danima tuner biva svaki dan pre podne u funkciji rada,pa kad sam u toku sluÅ¡anja jedne,perfektno snimljene kasete na mom sistemu,stigao do jedne adrenalinske numere,ja pojaÄam malo do pola snage,a kad su bassovi poÄeli da razbijaju sve po kući,ukljuÄujući i kamen u bubregu,svaki udarac bassa me je pomerao polako prema ivici kreveta na kojem sam ležao dok sam sluÅ¡ao tu stvar,pa pogledam na uliÄnu kameru,kad komÅ¡ija izaÅ¡ao,pokazao mi onako vrteći Å¡akom da nisam normalan i pobeže glavom bez obzira.Mislim da se neće vratiti ceo dan,jer zna da JA nedeljom ruÅ¡im fasade na kućama.O Milane Dragojlov,hvala ti Å¡to postojiÅ¡ i Å¡to praviÅ¡ ovakve zvuÄnike,bez kojih sigurno ne bih imao ovakav efekat,koji nije audiofilski možda,ali je vrh vrhova.Bravo!!!

Link to comment
Share on other sites

Posle toga sam preÅ¡ao na slusanje cd playera,pa prvo pustih Grace Jones,pa onda Bryan Ferry & Roxy Music,pa kad poÄe ona stvar "Dont stop the dance" , Å¡ibnu me na kratko u mladost,eeee ala je to bilo vremeeee,pa onda Sarah Brightman i Gregorian,pa Leo Rijas,itd. Ma uživancija!😄

Link to comment
Share on other sites

PoÄeo sam danas standardno nedeljno razmrdavanje sistema,a doÅ¡li mi u goste bratovi sinovi,pa kad sam pustio kasetu na decku i odvrno na pola snage poÄeÅ¡e da skaÄu od oduÅ¡evljenja i pitaju me gde ima da se nabave "te"kasete?! Å ta da se radi,nove generacije ne znaju za stare audio stvarÄice,osim za kompjuter i sve Å¡to ide sa njim,pa sam im sve po redu objaÅ¡njavao.Naravno,setili su se da im je tata priÄao kako je pola mog kraja sluÅ¡alo muziku kad sam ja sluÅ¡ao moj tadaÅ¡nji sistem.E,al su to bila vremena!

Link to comment
Share on other sites

Posle sam ubacio kasetu,koju mi je Å uca snimao na njegovom sistemu sa gramofona na deck Revox B215,ala je deck utego bass,samo tako,ali me nervira kad na kraju pesme Äujem ono pucketanje sa ploÄe,zato i nemam živaca sa puÅ¡tanjem ploÄa.Nakon toga sam ubacio staru TDK D90 kasetu,koju mi je komÅ¡ija snimio 1986 god. na svom Nakamichi dragon decku i mogu vam reći da evo posle skoro 30 godina zvuÄi kao da je danas snimano.

Link to comment
Share on other sites

Onda sam upalio cd player ,pa redom slušao Bryan Ferry,Grace Jones,Dire Straits,itd. i sad lagano završavam sa razmrdavanjem sistema slušajući cd Chris Rea.

Toliko za danas,jer sad opet palim tuner,koji mi radi 24 h dnevno,7 dana u nedelji,a samo ga gasim nedeljom pre podne kad razmrdavam deck,cd player i zvuÄnike sa malo viÅ¡e snage nego li obiÄno.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...