Jump to content


Hi-Files: Hi-Files 54


Ljuba

Recommended Posts

Hi-Files54-preview-1Broj 54. magazina Hi-Files izašao je u julu 2013, a iz sadržaja izdvajamo:

Razglednica
EISA konvencija, Brisel
High End 2013, Minhen
Yamaha, Hamburg

Testovi
Naim DAC-V1 & NAP 100
KEF LS50
Rotel RA-1570
Unison Research Simply Italy
Simaudio MOON 340i
Denon PMA-720AE & DCD-720AE
Pioneer VSX-923
Yamaha RX-A730
Harman/Kardon BDS 477W
Cambridge Audio Minx
Bowers & Wilkins Panorama 2
AKG K935
Sennheiser Momentum
Yamaha HPH-MT220

Muzika & Film
Nick Cave
Baz Luhrmann
Muzičke i filmske recenzije



Pročitajte ceo članak
Link to comment
Share on other sites

Kupio i ja,citam na plazi...lep tekst o naim shoeboxerima.cujem da su se dobro pokazali i uz Sf,zao mi sto propustih.Procitah i text o moon i jos po nesto,..mali vodic kroz Nick Cave karijeru..Sve u svemu sasvim dobar broj.

Cheers,samo napred!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Velika zamerka na redakturu tekstova i uopÅ¡te na naÄin na koji su pisani tekstovi. Razumem da je reÄ o specijalizovanom Äasopisu i da je naglasak na tome. Preptostavljam da su urednici i autori pre svega poznavaoci hi-fi, a ne novinari, ali morali bi da se držati elementarnih novinarskih standarda za pisanje tekstova ili da bar neÅ¡to o tome nauÄe.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Uzeo novi broj - prva analiza - casopis ima 64 strane (cenovnik ne racunam), 12 su kompletno reklame i korice, a narednih 11 su EISA nagrade (znaci isto reklame) i ostaje 41 strana koje treba procitati ???

Nekad davno HiFiles je imao 100 i vise strana i to bez cenovnika, a sada 84 zajedno sa cenovnikom

Link to comment
Share on other sites

Hvala na "ponudi" , stvarno je ok da kao izdavaÄ ( rijetko) ponudiÅ¡ ÄitalaÄke "opservacije" na  "politiku" strukture Äasopisa , ( ne raÄunajući pisma Äitatelja).:) Kao i svaki konzument nekog proizvoda , kad ga kupujem imam od njega nekakva oÄekivanja . Tipa ( miris ,okus recimo zaokupljenje pažnje (Äasopis) ) .Naravno da svaka razumna osoba u danaÅ¡nje vrijeme hiperprodukcije podataka na internetu mora uzeti u obzir smisao izdavanja tiskovine. E sad za istać : postoji  onaj "balkanski" , ili ne samo , sindrom IZET , "kako ću bolan s kompjutorom u ćenifu" Znaći postoji izvjesna generacija koja ima svoje "rituale" , ne omalovažavajući Äasopis . kad ga proÄitam (ono za mene najbitnije) za popodnevnog odmora ode on  tamo gdje Car ide pjeÅ¡ke , a i ja osobno imam mira . Hm, reklame ? - od nećega se mora živjet ( samo bedaki delaju zabadava- Ä‘abe ) . Cijenik -? . Novosti - svakako, Hi. End ? - I ja sam djecu , dok su bila mala vodio u slastiÄarnicu da gledaju kolaÄe. No dobro , bilo bi glupo sad tu pisat o safariju u Africi i sl. , ali u nekakvom ležernom tonu opisati nekakva sluÅ¡na iskustva u prijateljevom ili u poznanikovom sustavu ne bi bilo loÅ¡e. A da , ljudi obićno vole "maÅ¡tati" , ali su uvijek - hm ? racionalni pa slijedom toga vole Äitati o onom Å¡to im je dostupno (ili tu negdje) . Ma mogel bi ja tu ju "uredovati"  ali već sam i do sad se "prepametovao". JoÅ¡ jednom hvala na mogućnosti da mi iz Hrvatske imamo mogućnost uvida u VaÅ¡ Äasopis. :thumbsup2:wave2

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...