Nixie Posted August 18 Report Share Posted August 18 Audioquest ima USBA na C samo skuplje modele, nema Pearl najjeftiniji https://www.audioquest.com/cables/digital-cables/usb-a-to-usb-c Link to comment Share on other sites More sharing options...
jager Posted August 18 Author Report Share Posted August 18 Doći će i usb na red kad tad 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixie Posted August 18 Report Share Posted August 18 To ti je bre najbitnije. 😂 Ja sam podelio Pearl 1,5m na pola sa dugarom, svakom po 0,75m. I terminisao nekim lepim pozlaćenim konektorima. Zvuk se nije pokvario u odnosu na original, upoređivali smo sa 3 druga USB kabla, možda je i bolji jer je skraćen kabl duplo. Znači postoji i ta opcija, kupi se Pearl pa se zameni B konektor sa C konektorom. Adaptere nešto i ne obožavam baš. Supra nije zgodna za to, ali Pearl je tanak i može lako da se preradi. Što se zvuka tiče, Supra ima neki mali Loudness efekat, a AQ Pearl daje čvršći i otvoreniji zvuk, mada mu fali malko po krajevima opsega u odnosu na Supra. Slušam oba, kako kad sam raspoložen. U pitanju su male razlike, ništa drastično. Oba izvlače puno detalja i imaju odličnu 3D prezentaciju po širini i dubini, lepo odvajaju instrumente. Supra ima malo veću dubinu zvučne slike. Za te pare, best buy su oba. Stavi neki Kineski običan, i sve je u sredini, a detalja pola nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted August 18 Report Share Posted August 18 I terminisao nekim lepim pozlaćenim konektorima. Где си пазарио конекторе за на кабл, потребан ми је дужи кабл са једне стране стандардни УСБ а са друге УСБ ал' за телефон?Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixie Posted August 18 Report Share Posted August 18 Na ebaju, neke Korejske, bili su oko 10$ A+B par. Al davno je bilo, to je bio poslednji par. PS Evo proverio sam link te kupovine, nema tih više. Googlaj šta da ti kažem. 😂 Samo izbegavaj najgore Kineske, 5 pari A+B za 8$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jager Posted August 18 Author Report Share Posted August 18 Neću 3d , neću otvorenije , neću više basa , oću da slušam muziku 😄 Sreća pa dac ima filtere , EQ i koješta za igranku . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixie Posted August 18 Report Share Posted August 18 Otkud sad to? 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jager Posted August 18 Author Report Share Posted August 18 1 minut ranije, Nixie said: Otkud sad to? 😂😂😂 Jel mi vjeruješ da sam uzeo dac i to samo radi bluetooth veze , da malo razbijem koncepciju . Malo mp3a jbg 😉 . Stvarno zvuči dobro , nebih da mjenjam trenutno ništa . Više je ovo igre radi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixie Posted August 18 Report Share Posted August 18 Ma zezam se, jasno mi je. 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jager Posted September 20 Author Report Share Posted September 20 Da se proba i premium klasa 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jager Posted September 20 Author Report Share Posted September 20 Kao granata su 👀😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jager Posted September 20 Author Report Share Posted September 20 Koliki im je burn in , zna li neko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margioni Posted September 20 Report Share Posted September 20 Stavljao sam Mundorfe tri puta u različito vreme, 2x bipolar, 1x mkp (doduše niže klase 😀), i svaki put su prosviraliposle nedelju dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jager Posted September 21 Author Report Share Posted September 21 10 sati ranije, Margioni said: Stavljao sam Mundorfe tri puta u različito vreme, 2x bipolar, 1x mkp (doduše niže klase 😀), i svaki put su prosviraliposle nedelju dana. Nedje pročitah 300 sati 😳 , zato pitam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jager Posted October 1 Author Report Share Posted October 1 Rekao bih da su se usvirali 😊 Probao sam ih na poziciji mid basa , malo su naglašavali bas tako da su po savjetu Zlatka ipak završili na visoke . Clarity cap esa sam izbacio , bolji balans , teksturu daju px serija , zaista fenomenal kond pristupačne cijene . Što se tiče m supreme nemam nikakve zamjerke , sve je na mjestu , vredi svaku paru što bi reko naš narod . 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now