Jump to content

Jagermaister sistem

jager

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

To ti je bre najbitnije. 😂

Ja sam podelio Pearl 1,5m na pola sa dugarom, svakom po 0,75m. I terminisao nekim lepim pozlaćenim konektorima. Zvuk se nije pokvario u odnosu na original, upoređivali smo sa 3 druga USB kabla, možda je i bolji jer je skraćen kabl duplo.  Znači postoji i ta opcija, kupi se Pearl pa se zameni B konektor sa C konektorom. Adaptere nešto i ne obožavam baš. Supra nije  zgodna za to, ali Pearl je tanak i može lako da se preradi.

Što se zvuka tiče, Supra ima neki mali Loudness efekat, a AQ Pearl daje čvršći i otvoreniji zvuk, mada mu fali malko po krajevima opsega u odnosu na Supra. Slušam oba, kako kad sam raspoložen. U pitanju su male razlike, ništa drastično. Oba izvlače puno detalja i imaju odličnu 3D prezentaciju po širini i dubini, lepo odvajaju instrumente. Supra ima malo veću dubinu zvučne slike. Za te pare, best buy su oba. Stavi neki Kineski običan, i sve je u sredini, a detalja pola nema.

I terminisao nekim lepim pozlaćenim konektorima.

Где си пазарио конекторе за на кабл, потребан ми је дужи кабл са једне стране стандардни УСБ а са друге УСБ ал' за телефон?

Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока

Na ebaju, neke Korejske, bili su oko 10$ A+B par. Al davno je bilo, to je bio poslednji par.

PS

Evo proverio sam link te kupovine, nema tih više.

Googlaj šta da ti kažem. 😂

Samo izbegavaj najgore Kineske, 5 pari A+B za 8$.

1 minut ranije, Nixie said:

Otkud sad to? 😂😂😂

Jel mi vjeruješ da sam uzeo dac i to samo radi bluetooth veze , da malo razbijem koncepciju . Malo mp3a jbg 😉 . Stvarno zvuči dobro , nebih da mjenjam trenutno ništa . Više je ovo igre radi .

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Rekao bih da su se usvirali 😊 Probao sam ih na poziciji mid basa , malo su naglašavali bas tako da su po savjetu Zlatka ipak završili na visoke . Clarity cap esa sam izbacio , bolji balans , teksturu daju px serija , zaista fenomenal kond pristupačne cijene . Što se tiče m supreme nemam nikakve zamjerke , sve je na mjestu , vredi svaku paru što bi reko naš narod . 👍

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...