Ljuba Posted May 7, 2025 Report Posted May 7, 2025 Staru makinu sam dao sinu, a sebi uzeo Scott Mountain Aspect 940 granite. Sad su bajsevi još uvek na akciji, pa sam jeftino prošao. U Ljubljani koristimo bicikle svaki dan, doduše, ja izbegavam kada je kiša. Quote
sweeT_Tooth Posted May 7, 2025 Report Posted May 7, 2025 23 minuta ranije, Father said: a kući stižem za 27 min prijatne vožnje pored Banjičke šume. ! ? Quote
sondek Posted May 7, 2025 Report Posted May 7, 2025 Ljubo Bajk je ? Uh da su mi još vazduh i voda koju Ljubljana i Slovenija ima. Na tome iskreno zavidim. Mi se ovde gušimo u zagađenjima vazduha, zagađenom vodom i u NS sa svakodnevnim restrikcijama . Zbrisao si na pravo mesto iz Bgd i produžio sebi zivot za 10g! Quote
Delija Posted May 7, 2025 Report Posted May 7, 2025 33 minutes ago, Ljuba said: Staru makinu sam dao sinu Vec si postao pravi Janez Quote
Ljuba Posted May 7, 2025 Report Posted May 7, 2025 Pa on daje bajs sestri, a može i on nekada nešto da nasledi. Uopstalom, makina je odlična - Head Granger. A ne mora da brine, ako mu je neko drpi. Quote
Dragan Penev Posted May 7, 2025 Report Posted May 7, 2025 1 hour ago, Ljuba said: Pa on daje bajs sestri, a može i on nekada nešto da nasledi. Uopstalom, makina je odlična - Head Granger. A ne mora da brine, ako mu je neko drpi. Ih, kad je Slovenac krao bajs... Eventualno neki dođoš Quote
vbraca Posted May 7, 2025 Report Posted May 7, 2025 Odabrana muzika moze slatko da uspava bebu. Moj je sin voleo Sade Adu, sa LP-a, naravno. Cestitke! Quote
RADE Posted May 24, 2025 Report Posted May 24, 2025 Паде ми на памет наш другар нинја ( лик из Швецке 💪) ......реко да га питам нешто.....када оно задњи пут виђен 2018 године .....бем ти како време лети . Мислим, лепа вест је што сам га се сетио а није лепа што време лети. Ко се још сећа Дуракос-а .....исто тако интересантан лик 💪 Quote
RADE Posted May 24, 2025 Report Posted May 24, 2025 On 3. 7. 2020. at 16:46, sondek said: eno ga odjurio na Štrand na picigen upravo... bice šmizli nadam se , tamo ne oskudeva u šmizlama У данашње време важно је само да је женско.😄 Quote
Father Posted August 1, 2025 Report Posted August 1, 2025 Što volim kad se vratim sa odmora, a dočeka me zvuk 100% kako sam ga ostavio, čak kada je sve međusobno bilo raskačeno na 14 dana. Ovoga leta sačuvah uši od ronjenja i onih glupih zapušavanja sa morskom vodom. Napokon deca dovoljno odrasla da ne traže izranjanja svakojakih gluposti sa 5 - 7 metara dubine. Mlađi nabavio neki sat pa nam merio kilometre plivanja, broj zaveslaja i prosečnu brzinu plivanja... na gps merio i iscrtavao putanju kretanja... Primila se ekipa na plivanje do susednih plaža pa smo namicali od uobičajnih 2km do 3km na jutarnjim ulascima u vodu. 🙂 Ćaća je kuvao morske specijalitete pa smo se svi vratili sa istim kilažama i pored aktivnosti. 🤫 Quote
slavke1976 Posted January 1 Report Posted January 1 Sretna Nova godina! Puno Hi-Fi uredjaja kupili. Quote
vbraca Posted January 1 Report Posted January 1 Svima sve najbolje! Da vam se ispune sve zelje! A kao audiofilima, zelim vam da odete na sto vise koncerata, po mogucnosti, sa akusticnim instrumentima i bez upliva bilo kakve elektronike. Quote
srdjan_cvetkovic Posted January 1 Report Posted January 1 Svima sve najbolje, žvali sve najgrđe. Quote
Father Posted February 28 Report Posted February 28 Evo beležim 18.300 km pređenih na trotinetu i pao je refresh mosfetova. 😂 Nichicon sam pre par godina ugradio. Stari originalni mosfetovi 3x2 u paraleli, počeli malo da pokazuju znake ispošćenosti nakon svakodnevnih 7 godina jahanja i rada na ivici amperskih mogućnosti. Izbor je pao na ustanovljeni stabilni izbor preporučen sa foruma koji se ovom problematikom bave. IRFB3077 Dodatno sam pojačao glavne +/- šine kalajisanom bakarnom žicom, što je dodatno stajalo u preporuci ove mosfet modifikacije. Ovo je takozvana matična ploča kontrolera. Quote
sondek Posted February 28 Report Posted February 28 Jel se sirena bolje čije sa novim napajanjem? 😁 Ja još imam potpuno analogno zvonce na bajku kao i pogon...jedva čekam proleće da proverim koliki je domet, trebače novi burn in period... Slabo vozam zimi 🚲 Quote
sweeT_Tooth Posted February 28 Report Posted February 28 6 sati ranije, Father said: Ovo je takozvana matična ploča kontrolera. Е је си је окалајисао, зваћу те кад будем радио олуке! Quote
Recommended Posts