Jump to content

Recommended Posts

Posted

Staru makinu sam dao sinu, a sebi uzeo Scott Mountain Aspect 940 granite. Sad su bajsevi još uvek na akciji, pa sam jeftino prošao. U Ljubljani koristimo bicikle svaki dan, doduše, ja izbegavam kada je kiša.

aspect_940_022_tsi_l.jpg

Posted

Ljubo Bajk je ?

Uh da su mi još vazduh i voda koju Ljubljana i Slovenija ima. Na tome iskreno zavidim. Mi se ovde gušimo u zagađenjima vazduha, zagađenom vodom i u NS sa svakodnevnim restrikcijama . Zbrisao si na pravo mesto iz Bgd i produžio sebi zivot za 10g! 

Posted

Pa on daje bajs sestri, a može i on nekada nešto da nasledi. Uopstalom, makina je odlična - Head Granger. A ne mora da brine, ako mu je neko drpi.

Posted
1 hour ago, Ljuba said:

Pa on daje bajs sestri, a može i on nekada nešto da nasledi. Uopstalom, makina je odlična - Head Granger. A ne mora da brine, ako mu je neko drpi.

Ih, kad je Slovenac krao bajs... :)

Eventualno neki dođoš :D

• 3 weeks later...
Posted

Паде ми на памет наш другар нинја ( лик из Швецке 💪) ......реко да га питам нешто.....када оно задњи пут виђен 2018 године .....бем ти како време лети .

Мислим, лепа вест је што сам га се сетио а није лепа што време лети.

Ко се још сећа Дуракос-а .....исто тако интересантан лик 💪

Posted
On 3. 7. 2020. at 16:46, sondek said:

eno ga odjurio na Štrand  na picigen upravo... bice šmizli nadam se , tamo ne oskudeva u šmizlama :x

У данашње време важно је само да је женско.😄

• 2 months later...
Posted

Što volim kad se vratim sa odmora, a dočeka me zvuk 100% kako sam ga ostavio, čak kada je sve međusobno bilo raskačeno na 14 dana.

Ovoga leta sačuvah uši od ronjenja i onih glupih zapušavanja sa morskom vodom. Napokon deca dovoljno odrasla da ne traže izranjanja svakojakih gluposti sa 5 - 7 metara dubine. Mlađi nabavio neki sat pa nam merio kilometre plivanja, broj zaveslaja i prosečnu brzinu plivanja... na gps merio i iscrtavao putanju kretanja... Primila se ekipa na plivanje do susednih plaža pa smo namicali od uobičajnih 2km do 3km na jutarnjim ulascima u vodu. 🙂

Ćaća je kuvao morske specijalitete pa smo se svi vratili sa istim kilažama i pored aktivnosti. 🤫

• 4 months later...
Posted

Svima sve najbolje! Da vam se ispune sve zelje! A kao audiofilima, zelim vam da odete na sto vise koncerata, po mogucnosti, sa akusticnim instrumentima i bez upliva bilo kakve elektronike. 

• 1 month later...
Posted

Evo beležim 18.300 km pređenih na trotinetu i pao je refresh mosfetova. 😂

Nichicon sam pre par godina ugradio.

Stari originalni mosfetovi 3x2 u paraleli, počeli malo da pokazuju znake ispošćenosti nakon svakodnevnih 7 godina jahanja i rada na ivici amperskih mogućnosti. Izbor je pao na ustanovljeni stabilni izbor preporučen sa foruma koji se ovom problematikom bave.

IRFB3077

Dodatno sam pojačao glavne +/- šine kalajisanom bakarnom žicom, što je dodatno stajalo u preporuci ove mosfet modifikacije.

IMG_20260228_153124.thumb.jpg.08ed8445cb03cb241f7f66f43750c181.jpg

IMG20260227192030_copy_2312x1304.thumb.jpg.c253bf59d114d33fc7141d048b2b7591.jpg

IMG20260227193946_copy_2312x1304.thumb.jpg.4fdfd04b844b7cfd0833982732d3c826.jpg

Ovo je takozvana matična ploča kontrolera.

Posted

Jel se sirena bolje čije sa novim napajanjem? 😁

Ja još imam potpuno analogno zvonce na bajku kao i pogon...jedva čekam proleće da proverim koliki je domet, trebače novi burn in period... Slabo vozam zimi 🚲