Jump to content

Recommended Posts

Posted

ÄŒestitam !!!

Kao ponosni vlasnik 3 sliÄne komponente, upozoravam te da ćeÅ¡ se ubrzo sasvim navući na ovaj zvuk.

Tate jednostavno nemaju bilo kakav odbrambeni mehanizam kada su ćerkice u pitanju... i divno je što je tako! :)

Posted

Hvala svima na iskrenim cestitkama. Juce smo slusali Nelo Mirando a danas smo na Bebo i Cigala. Bebo i Cigala je drze budnom sve vreme i pazljivo slusa.

Posted

Iskrene cestitke za cerku,ja ih imam 3 + 1 sina,tako da ces lako da se naviknes na tu muziku,mada ruku na srce

meni je ta muzika dosadila.jer su mi deca poodrasla i nebih da se vracam na taj muzicki pravac,ali bilo je zanimljivo u svoje vreme.

Posted

ÄŒestitam od srca i sam imam ćerku i kad malo odraste vidjećeÅ¡ kako će da te snadje :banana .NiÅ¡ta kao ćerka,vjeruj.U septembru taÄnije sredinom dobicu sina,ali ćeruna je ćeruna.Neka su nam živi i zdravi i da imaju "nafake"(sreće),a za hi-fi cemo lako.

Jos nešto bićes srećniji kad njoj doneseš neku sitnicu,nego sebi da kupiš ne znam koju komponentu.

JoÅ¡ jednom Äestitke!!!

• 3 weeks later...
Posted

Iskrene cestitke i od mene i da se prijavim i ja u isti klub. Danas oko 14 casova sam i ja postao tata.

Ako ima nekih gresaka u kucanju to je zbog kolicine crnog vina u organizmu. :beer