Mr D Posted August 6, 2012 Report Posted August 6, 2012 ÄŒestitam !!! Kao ponosni vlasnik 3 sliÄne komponente, upozoravam te da ćeÅ¡ se ubrzo sasvim navući na ovaj zvuk. Tate jednostavno nemaju bilo kakav odbrambeni mehanizam kada su ćerkice u pitanju... i divno je Å¡to je tako! Quote
impuls Posted August 6, 2012 Author Report Posted August 6, 2012 Hvala svima na iskrenim cestitkama. Juce smo slusali Nelo Mirando a danas smo na Bebo i Cigala. Bebo i Cigala je drze budnom sve vreme i pazljivo slusa. Quote
Vlajo Posted August 6, 2012 Report Posted August 6, 2012 PoÄni prvo sa lakÅ¡im Å¡tivom, Branko Kockica, Manda i Dragan Laković ... Quote
Pavlaka Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Iskrene cestitke za cerku,ja ih imam 3 + 1 sina,tako da ces lako da se naviknes na tu muziku,mada ruku na srce meni je ta muzika dosadila.jer su mi deca poodrasla i nebih da se vracam na taj muzicki pravac,ali bilo je zanimljivo u svoje vreme. Quote
Vlajo Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 ja ih imam 3 + 1 sina Bravo domaćine !!! Quote
ZoranBG Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Impuls, sve cestitke Vama i gospodji i malom zenskom borcu, a u dogledno vreme da bude i Mk2 i Mk3 Quote
nkrgovic Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 Istina, istina Bogami, Uki je zakon. Sve cestitke gospodja mami, a tata nek uziva . Dok moze . Quote
Bato - hi - fi Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 ÄŒestitam od srca i sam imam ćerku i kad malo odraste vidjećeÅ¡ kako će da te snadje .NiÅ¡ta kao ćerka,vjeruj.U septembru taÄnije sredinom dobicu sina,ali ćeruna je ćeruna.Neka su nam živi i zdravi i da imaju "nafake"(sreće),a za hi-fi cemo lako. Jos neÅ¡to bićes srećniji kad njoj doneseÅ¡ neku sitnicu,nego sebi da kupiÅ¡ ne znam koju komponentu. JoÅ¡ jednom Äestitke!!! Quote
Bokkie Posted August 16, 2012 Report Posted August 16, 2012 Čestitke, da je živa i zdrava Imam dve cerke i cudo su Quote
uzvarb Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 Iskrene cestitke i od mene i da se prijavim i ja u isti klub. Danas oko 14 casova sam i ja postao tata. Ako ima nekih gresaka u kucanju to je zbog kolicine crnog vina u organizmu. Quote
Iron man Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 ÄŒestitke svim tatama i mamama. Quote
dude Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 Sve najbolje ,,mladim'' tatama...vreme je da hifa ode u drugi plan Quote
robespierre Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 Pridruzujem se cestitkama uz opasku da cete sada u kuci slusati prafi high fidelity Quote
rokijana Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 Bane,sve cestitke na bebcu.....srecno! Quote
Recommended Posts