Jump to content


Hi-Files: Hi-Files 47


Ljuba

Recommended Posts

47.jpg

Broj 47 magazina Hi-Files izašao je u maju 2012, a iz sadržaja izdvajamo:

Testovi

TT Recycled Hermes DCX

Å olaja Audio Sedra Three

Naim SuperUniti

PMC twenty.21

VTL 5.5 Series II Signature

JBL Studio 580

PSB Alpha B1

Rega Apollo-R

Cambridge Audio 350A i 350C

Cambridge Audio One+

JBL OnBeat Xtreme

Philips HMP5000/12

Yamaha YSP-5100

Retro » Grundig FineArts DAT-9000

Muzika & Film

Men In Black III

CD recenzije

Filmske recenzije

Pročitajte ceo članak

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav, prvo drago mi je da vam se svidja... drugo, uopste niste trebali da vidite ceo casopis, vec samo prvih 16 stranica.

Radi se o gresci koju sam ja napravio, jer sam uploadovao fajl iz pogresnog foldera... tamo gde su mi celi casopisi, a ne preview od prvih 16 stranica.

nadam se da ste uzivali, ali sada je ta verzija obrisana, a postavljena ispravna.

Takodje se nadam, da ste se uverili u kvalitet ovog broja, te da cete zaista i kupiti papirno izdanje :)

Link to comment
Share on other sites

Evo i pune najave

Novi broj magazina Hi-Files pojaviće se u prodaji u subotu, 28. aprila. Kao i uvek, prvi deo časopisa rezervisan je za najnovije vesti iz audio-video sveta. Testovi započinju domaćim audiofilskim poslasticama u vidu gramofona TT Recycled Hermes DCX i cevnog pretpojačala Šolaja Audio Sedra Three, a zatim slede prestižni Naim SuperUniti, PMC twenty.21 i VTL 5.5 Series II Signature. Tu su i testovi pristupačnijih uređaja, poput Cambridge Audio kompleta Azur 350A/350C, CD plejera Rega Apollo-R, odličnih malih zvučnika PMC Alpha B1 i podnostojećih JBL Studio 580. Čast all-in-one uređaja brani mikro-sistem Cambridge Audio One+, a za ljubitelje iPod-a namenili smo test nove docking stanice JBL OnBeat Xtreme. Nismo zaboravili ni kućni bioskop, pa vam u novom broju predstavljamo sjajni sound projektor iz Yamahe sa oznakom YSP-5100, kao i medija plejer Philips HMP5000/12. Naravno, za duh prošlih vremena stara se rubrika “Retro”, u kojoj možete čitati o DAT plejeru Grundig FineArts DAT 9000. “Muzika & Film” započinje novim tekstom o istoriji muzike, a slede recenzije najnovijih muzičkih i filmskih izdanja. Ljubitelje holivudskih SF-blokbastera obradovaće opširan prikaz novog, trećeg po redu filma iz serijala “Men in Black”, koji se vraća na veliko platno nakon deset godina pauze. Na kraju, poslednje 22 stranice rezervisane su za ažurirani pregled tržišta audio-opreme.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Prelistao sam novi broj Äasopisa - baÅ¡ mi je fino lego u ovim kiÅ¡nim danima koji su iza nas. Kao i proÅ¡li put, moram da pohvalim Zoranov tekst u retro rubrici ali i testove ureÄ‘aja kao Å¡to su Cambridge Audio Azur 350a i 350c, Rega Apolo-R, PSB Alpha B1, Sedra Three. SimpatiÄan broj! :wave2

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...