Jump to content


Apple TV 2


Iron man

Recommended Posts

Nova verzija je otklonila najveci nedostatak - sada moze da da signal u 1080p rezoluciji. U principu je ovo zgodna sprava, ne kosta puno i omogucava stream video signala na TV. Ako je to ono sto ti treba a narocito ako imas jos Apple sprava, onda ce se ovaj mali streamer lepo uklopiti u sistem.

Link to comment
Share on other sites

Imam Apple Air Port i oduševljen sam. ( Napisao sam test na švajserskom forumu o njemu http://www.diyaudio.rs/topic/4950-apple-airport-express/page__hl__%2Bapple+%2Bport__fromsearch__1).

NaÄuo sam neke priÄe da većina funkcija radi samo u Americi ali da je jailbreikovan mnogo upotrebljiviji. Ne znam niÅ¡ta o tome pa da pitam.

Link to comment
Share on other sites

Ne znam za te price ... nisam nesto posebno pratio vesti u vezi Apple TVa posto ja streamujem video sadrzaje preko blue ray playera pa mi Apple TV ne treba.. Ali to radi bez ikakvih problema - kolega sa posla ga ima i veoma je zadovoljan. To radi out-of-the-box i kao i sve Apple sprave se veoma lako instalira i pusta u rad. Predpsotavljam da je Jailbreak mozda koriscen da se otkljuca pristup pojedinim service-ima kojih jos oficijelno nema u Evropi, poput Netflix i tome sl. Ali to je samo moja predpostavka ...

Ja sam skoro kupio dva Apple Airport Extreme Routera i takodje sam veoma zadovoljan.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...