Jump to content


stevin sistem


stevan.zemun

Recommended Posts

  • Replies 706
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:) aj malo da se predstavim imam 26g,imam oko 11g hi fi radnog staza,od muzike volim sve da slusam sto prija mom uvu i mom raspolozenju....kad sam pocinjo da kupujem moje prve komponente kupio sam saraund risiver i zvucnike itd,pa sam to posle nekog vremena prodo pa poceo sa stereom a stereo prodo pa opet jeo g.vna sa saraundom i tu sam puko lepe pare ali vratio sam se na ptavi put :)........imo sam i neki akai gramofon i kaset dek,ali sam to batalio i samo sad koristim cd......e sad malo da predstavim uredjaje posto sam i filmofil imam projektor od toshibe TLP XD 2000...................preamp ROTEL RC 971.........tjuner PIONEER TX 9800.........super audio cd SONY SCD XB 790.........dvd plejer PIONEER DV 470........zvucnici MAGNAPLANAR SMG B SE.......... i najbolje ostavljam za kraj MONOBLOKOVI rad djordja kenjala 1 mono blok je tezak 50kg i ima 250rms na 8 oma....i trenutno experimentisem sa kablobima koji nisu vredni pomena :) ps: borba je bila velika da se ubace slike
Link to comment
Share on other sites

Najdraze od svega mi je da ima mladih ljudi koji se upustaju u ove vode, visoke vernosti reprodukcije zvuka, posto je 90 posto audiophila i kod nas i u svetu ili oko 40 ili preslo dobro 40-desetu godinu. Ti si jedan od tih primera mladog coveka koji je u ovom prelepom svetu uredjaja i muzike i imas sve moje simpatije i svu moju naklonost. Bravo za interesovanje, bravo za sistem i bravo sto si ga predstavio javno.

pozdrav

Link to comment
Share on other sites

4 troter soba opste nije akusticki obradjena :) 4 woland :) ma veruj mi znam da ce sistem jos puno godina da se sastavlja,al sad mi je lakse jel sve pare guram u stereo a ne u saraund 4 nkrgovic :) o komsija pa ti bi da dodjes na gotovo da slusas, gde si bio danas kad sam briso prasinu radi slikanja sam sam pomero monoblokove kicmu sam usino ,mala sala :) naravno uvek si dobro dosao ......poz za sve

Link to comment
Share on other sites

Lep sistem, interesantni zvuÄnici :thumbsup2 Ali, ako misliÅ¡ da si sistem konaÄno sastavio, varaÅ¡ se. Ne postoji sistem koji je konaÄan. Tek si poÄeo :)

Nema tu konaÄno. Audiofilizam je slatka bolest od koje se ne izleÄiÅ¡ do kraja života , vrlo je zarazna i neumire se od nje.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...