Jump to content

stevin sistem

stevan.zemun

Recommended Posts

• Replies 706
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:) aj malo da se predstavim imam 26g,imam oko 11g hi fi radnog staza,od muzike volim sve da slusam sto prija mom uvu i mom raspolozenju....kad sam pocinjo da kupujem moje prve komponente kupio sam saraund risiver i zvucnike itd,pa sam to posle nekog vremena prodo pa poceo sa stereom a stereo prodo pa opet jeo g.vna sa saraundom i tu sam puko lepe pare ali vratio sam se na ptavi put :)........imo sam i neki akai gramofon i kaset dek,ali sam to batalio i samo sad koristim cd......e sad malo da predstavim uredjaje posto sam i filmofil imam projektor od toshibe TLP XD 2000...................preamp ROTEL RC 971.........tjuner PIONEER TX 9800.........super audio cd SONY SCD XB 790.........dvd plejer PIONEER DV 470........zvucnici MAGNAPLANAR SMG B SE.......... i najbolje ostavljam za kraj MONOBLOKOVI rad djordja kenjala 1 mono blok je tezak 50kg i ima 250rms na 8 oma....i trenutno experimentisem sa kablobima koji nisu vredni pomena :) ps: borba je bila velika da se ubace slike

Najdraze od svega mi je da ima mladih ljudi koji se upustaju u ove vode, visoke vernosti reprodukcije zvuka, posto je 90 posto audiophila i kod nas i u svetu ili oko 40 ili preslo dobro 40-desetu godinu. Ti si jedan od tih primera mladog coveka koji je u ovom prelepom svetu uredjaja i muzike i imas sve moje simpatije i svu moju naklonost. Bravo za interesovanje, bravo za sistem i bravo sto si ga predstavio javno.

pozdrav

4 troter soba opste nije akusticki obradjena :) 4 woland :) ma veruj mi znam da ce sistem jos puno godina da se sastavlja,al sad mi je lakse jel sve pare guram u stereo a ne u saraund 4 nkrgovic :) o komsija pa ti bi da dodjes na gotovo da slusas, gde si bio danas kad sam briso prasinu radi slikanja sam sam pomero monoblokove kicmu sam usino ,mala sala :) naravno uvek si dobro dosao ......poz za sve

Lep sistem, interesantni zvuÄnici :thumbsup2 Ali, ako misliÅ¡ da si sistem konaÄno sastavio, varaÅ¡ se. Ne postoji sistem koji je konaÄan. Tek si poÄeo :)

Nema tu konaÄno. Audiofilizam je slatka bolest od koje se ne izleÄiÅ¡ do kraja života , vrlo je zarazna i neumire se od nje.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...